- Konu Sahibi lladyybugg
-
.Kuzum ölcuyu kacirmazsan niye kilo alasin ki? Her sey senin elinde. Ha benim ölcuyu kacirdigim olmuyor mu oluyor? Ama o gun abartmissam ertesi gun hemen toparliyorum. Ertesi gun de dikkat etmedin mi ipin ucu kacar. Kural bu :)
Daha evvel bir kez daha isvec diyeti yapmistim. Yanlis olmasin tam 6 gun yapmistim ama 6 kilo vermistim. 69dan 63e dusmustum.
Kuzum ölcuyu kacirmazsan niye kilo alasin ki? Her sey senin elinde. Ha benim ölcuyu kacirdigim olmuyor mu oluyor? Ama o gun abartmissam ertesi gun hemen toparliyorum. Ertesi gun de dikkat etmedin mi ipin ucu kacar. Kural bu :)
Daha evvel bir kez daha isvec diyeti yapmistim. Yanlis olmasin tam 6 gun yapmistim ama 6 kilo vermistim. 69dan 63e dusmustum.
Bazıları hep der, verdiğin yağdan değil kas ve su kaybı diye. Sen sakın kulak asma öyle diyenlere. Kilo veriyorsun sen ya, kilo vermek demek hem yağ, hem kas, hem su kaybı demek. Mecbur gidecek yani. Ben bu diyeti yaptıktan sonra kalçam 4-5 cm gidiyor en az. Ee benim kalçamda sırf kas ve su mu vardı da gitti onlar? Nereye gitti o yağlar, o portakal kabuğu görünüm?
Bir an evvel kiloyu atmaya bak, diyet psikolojisi insanı yorar. Ha sağlıklı yaşam için sağlıklı yemek ve dengeli beslenme dersin anlarım o ayrı, ömür boyu yapmak lazım onu. Hem sağlıklı olursun hem kilonu korursun ama benim psikolojim haftalık 1-2 kilo vermeye aylarca diyet yapmaya müsait değil. Beni bıktırıyor ve çökertiyor. Bir an evvel vermek istediğimi veriyorum sonra dengeli ve sağlıklı beslenmeye dönüp kilomu korumaya bakıyorum.
Gazamiz mubarek olsun bebegim
yarin bi turk kahvesi bi de kesme sekerle gune basliyoruz unutma
AyEkstra cay kahve mesrubat icilmeyecek kuzum. Soylenilenleri yiyip iciceksin.
Ben yinede tam anlamiyla yarin baslamis sayiyorum kendimiOlmaz bi sey.
Peki tamam.
Yok canim yok. :) bugun gec kalktim ben ya o yuzden suan pek bisey anlamadim. Yarin gercek yuzunu gorcez erken kalkinca.Dun uyuyamadim da kuzum. Bir yandan da ac kalinca baya bi halsiz kaldim. Senin nasil gidiyor? Rejimi bozmak yok ona gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?