- 30 Kasım 2013
- 1.807
- 1.944
- 333
- Konu Sahibi lladyybugg
-
Gunaydin canim
Kizlar merhaba bende bugün basladim diyete dogum sonrasi kalan kilolarimla basim dertte boyum 1 60 ve 65 kiloyum ozellikle basenlerim var 68 kilodan 63 e dusmustum yaz basinda ama simdi 65 olmusum hedefim 57 ama ilk isim su an bi 60 i gormek benim midem rahatsiz acliga pek gelmiyor ama sabah ilacimi aldim ve basladim benim uyguladigim bi diyetim var bryaz ekmek yok ben galeta seviyorum onu yiyorum oglenleri çorba yiyorum aksam da biraz ac kalıyorum açıkçası ama ise yariyor hepimize kolay gelsin :)
Emzirmiyorum oglum 23 aylik ikinci bebegim dogumdan once 59 kiloydum memnundum 60 kilo olsam basenlerim de küçülüyor ama ikinci gebelikte alinan kiloyu vermek cidden çok zor cok sıkı diyetler yapamiyorum maalesef iki cocuk olunca enerjim ve sabrim tükeniyor sabshlariEmziriyormusun canim. basenden biraz zorverirsin ya dogumun ustunden ne kadar zaman gecti. Cunku senin vucudunun yapisi degisti yani incelirsin yabiki ama eski olcune kavusman biraz zor bir iki seneni alir. Ama kesinlikle zayifla ve spor yap. Biraz detay vversene diyetinle ilgili
Ayyy masallah canim yaa tebrik ederim cok iyi gidiyorsun diyetinde cok saglikli. Buyuk cocugun kac yasinda. Yoruyordur onlar seni bence bunh bir avantaj olarak gor. Telefonun android telefonsa markette bir uygulama var cok guzel ne yedigini yaziyorsun kac kalori oldugunu hesapliyor. Ayrica egzersiz seceneklerinde ev isi bile var onuda hesapliyor :) istersen onuda kullan motive olursunEmzirmiyorum oglum 23 aylik ikinci bebegim dogumdan once 59 kiloydum memnundum 60 kilo olsam basenlerim de küçülüyor ama ikinci gebelikte alinan kiloyu vermek cidden çok zor cok sıkı diyetler yapamiyorum maalesef iki cocuk olunca enerjim ve sabrim tükeniyor sabshlari
1 haslanmis yumurta bi dilim peynir iki yada üç zeytin iki galeta
öğlen bi kase çorba iki galeta bazen bir kaşık ta yogurt
ikindide 1 kupa kahve yaninda iki bisküvi yada kek
Aksam 4 kasik yemek iki galeta sonrada icersem cay
ben bu sekilde haftada 2 kiloya yakin veriyorum ama midem iste ilacsiz olmuyor
BirDe kac haftadir diyet yapiyorsun. Bende bugun isvec diyetine basladim ama benide cay icmemek cok zorkuyor cqy kahve cok yuketiyorum galibaaEmzirmiyorum oglum 23 aylik ikinci bebegim dogum59 kiloydum memnundum 60 kilo olsam basenlerim de küçülüyor ama ikinci gebelikte alinan kiloyu vermek cidden çok zor cok sıkı diyetler yapamiyorum maalesef iki cocuk olunca enerjim ve sabrim tükeniyor sabshlari
1 haslanmis yumurta bi dilim peynir iki yada üç zeytin iki galeta
öğlen bi kase çorba iki galeta bazen bir kaşık ta yogurt
ikindide 1 kupa kahve yaninda iki bisküvi yada kek
Aksam 4 kasik yemek iki galeta sonrada icersem cay
ben bu sekilde haftada 2 kiloya yakin veriyorum ama midem iste ilacsiz olmuyor
Büyük oğlum 9 yasindaevet telefonum android hemen bulup yüklemem lazim tam adi ney uygulamanin
Tesekkur ederim tam bana goreymis hemen yukluyorumFat secret. Bende kullaniyorum birde diyetinin sagliklimi degilmi anliyorsun cunku yedihinin ne kadari yag ne kadari karbonhidrat ne kadar protein almissin hepsini hesapliyor yasini boyunu kilonu giriyorsun hedef kilonuda yaziyorsun gunde en fazla kac kalori alman gerektigini yazıyor. Kac saat uyudugunu nile girebiliyorsun.
Tesekkur ederim tam bana goreymis hemen yukluyorum
Canim ya tek bu ogunde bole sıkıntı olduKuzum olmaz oyle diyete harfiyen uymazsan kilo vermeyi bekleme.
Ben 61 kilo oldum ama harfiyen uyuyorum. 1 kilo verdim bu iki gunde.
Ben 61 kilo oldum ama harfiyen uyuyorum. 1 kilo verdim bu iki gunde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?