- 16 Eylül 2017
- 7.738
- 14.009
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
Biz 3 kardesiz herbirimize birer ev alındı. Abime ilk ise basladıgı sene , öbür kardesime geçen yıl esiyle ev baktıklarında, banada bu yıl.Tabi ev alınirken hepimiz katkı yaptık. Digerlerne oturdukları sehirlerde. Bana farkli bir sehirde cünkü benim sehrimden alinmasi mantiksizdi. Neyse ev kiraya verildi. Ama kirasinı ben evlenene kadar alamayacağım ancak o sehre tayinim olursa o evde yasarım (o da imkansız)benim yerime ceyiz yapmayı düsünüyorlar. Cok sacma değil mi ben belki hic evlenmeyeceğim belki de 10 yıl sonra evleneceğim. Yani ortada bir aday bile yok su an hicte oyle sununla evkenicem diye ailemin karsisina birini çıkartmadim. Ve ben gercekten bir anda böyle bir sey cıktıgı icin çok sıkıştım her ay 6-7 bin ödüyorum ev icjn ve ekstra cok fazla borcum var maasimin yarisindan fazlask borclarima gidiyor 5-6 ay daha böyle devam edecek . Ekstra bir sey cikiyor ona gidiyor vs.. Hicbir zaman maddi bir talebim olmadı ama surekli cok para harciyosun cok musrifsin dedikleri icin borclarımdan haberleri yok tabi. Yani hem benim icin ev aliyorlar hemde evlenene kadar kirasının bana verilmeyecegini söyluyorlar cok sacma geliyor. Ama simdi kirasinı bana verin deyip paragoz durumuna dusmekte istemiyorum. Ne desem bilemedim.