- 31 Mart 2019
- 1.190
- 3.872
- 133
- Konu Sahibi Bebeksurat
Balık baştan kokar diyorum, konuyu çok zor okudum nokta bari kullansaydın. Türkçemiz çok güzel.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu korkumdan dolayı babama diyemedim çünkü kafam hep kötü senaryo yazdı. Bizi böyle ayırdı ne diyeyim kendi kalbine layık bir gelini olsun. O kadar çok gözyaşı döktüm ki ah etmiyorum fakat kalbinin ekmeğini yemesini diliyorum. Çünkü o da bi anne olarak büyüklük göstermedi. Aramızı açtı vermiyosa tamam bosver demedi uzattı hep uzattı.Daha ortada resmi hiçbişey yokken bu kadar yıprandınız ,herşey resmiyete dökülünce ne olacak bence siz bunun farkındasınız.Üzgünüm erkekler evliliğin ilk yılarında çok bocalıyorlar dengeyi sağlayamıyorlar(istisnalar vardır elbet).Ki sizinki daha şimdiden dengeyi kuramamış.Hayat sizin hayatınız düşünüp karar vereceksiniz.İlerde dönüp baktığınızda ben bu kadar değersizmiyim ben niye bunları yaşadım diye kendinizi sorgulayıp başkalarıyla kıyaslamak istemiyorsanız iyi düşünün.Sevginiz herşeyin üstesinden gelebilir mi sizce?
Siz ya evli değilsiniz ya anormal tiplerle karşılaşmamışsiniz.Canım Kenan Doğulu “ne dediğin değil, nasıl dediğin olayyy” demiş. 2-3 gün önce bi takı alma-verme mevzusu açıldı forumda. Herkes gibi ben de karşı çıktım. Kimsenin hoşuna giden bir konu değil bu.
Ama ben olsam “ya aşkım kocaman insanlarız, ikimiz bir olup düğün yapamayacak mıyız, büyüklerin kendini dara sokmasına gerek yok, el birliği ile hallederiz” falan der konuyu kapatırım. Mesele beklediği cevabı vermemek. Üstüne düşenden fazlasını yapmasınlar kafi. Yapmayınca da beklentileri olamaz.
Sonuna kadar okudum onlarda sorun var sende yok iyi yapmışsın baştan anlasınlar seni bu kadar kafan karistiysa evlilik hakkında bitmiştir o iş,sevgilin evlendikten sonra hakliyi haksizi bilmezse evlilikte yürümüyor zaten hakkında hayırlısımerhaba kızlar platformda yeniyim nasil başlasam 3 yıldır güzel bir insanla beraberdim ahlaken tavren çok temiz bi erkek ondan hic bir kötülük gormedim hala gözümde öyle iliskimiz guzeldi lakin ilişkinin ilk 1 senesinde annesi ile bi defa bi yemek yedik aramalarım seviyeli muhabbetlerim oldu derken annesi gereksiz soruları ile ilişkime adeta ültimatom verdi ilk konu memleket oldu ailesi ile farklı sehirde sevgilim benlede öyle ilişki daha tanisma surecinde konuştuk benim sehrime gelicekti ama sonra o sıra benim işim yoktu olsada sorun degildi onun sehrine gitmeyi onayladim mantigimda ama annesi kendilerinin bulundugu memlekete bigun gelirmiyiz diye sevgilim aracılığı ile bana sordurarak ilk bombayi atti uzak oldugu icin kabul etmedim cok baskilandim sonra ortada henuz bisey yok düğün gb bi derdim olmamasina ragmen düğün hayalleri kurdu annesi borcumuz olucak düğünden bize takı borç verir mi diye sevgilime sordurdu hayir dedim ev planim var çünkü kirada olacağız diye ama cok büyük olaylar annesinin tepkileri sevgilimin daima onu haklı görmesi ve benden uzaklaşması ile sonuclandi yani her türlü haksiz ciktim hep gözünde maddiyatçı ve hic biseye evet demeyen kadın oldum soğudu annesi ile irtibatimi kestim şu an bunlarin uzerinden uzunca zaman geçti hic iletisim kurmayarak sevgilimle biraz toparladım ailesine cok bağlı guzel yeni bir evlenme teklifi aldim ancak psikolojimizde olumsuzluklar kaldi ben onu arkamda duramayacak diye gorurken o beni uysal olmayan ve uyumsuz biri gördü ben bu psikolijide babama diyemedim annesi su evrelerde de beni aramiyor bizi yok saydi gb seylerle yine benim hakkımda fikirlerini söylüyor benim annesini aramam bekleniyor sevgilimle de gorüsemiyorum yüz yüze oda iyice beklemekten icimizde oluşan sorunlarimizi da cozememizden hepten iliskimiz kopmak üzere zaten benim çabalarımla ilerliyor kızlar hep ben mi haksızım gerçekten bunların hepsi gerçek olamayacak kadar kötü geliyor dönüp baktığımda sadece sorunlar var oda aynı şekilde bana yardımcı olursanız derdimi paylaşırsanız gerçekten sevinirim neden hiç benim yanımda olamadı diye güven sorunum oluştu ne ayrılmaya nede evlenmeye yanaşabiliyorum onlarsa kendi açılarından bakarak düşünüyor okuyan herkesin gözüne sağlık cok uzun yazdığım için gercekten üzgünüm
Kesinlikle görüşme fikrim yoktu ancak bulunduğum şehre gezmeye gelince israr üzerine o zaman bunları da düşünemedim yani bu kadar irtibata geçeceğini vs buluşmaz olaydım ama o yinede bi şekilde telefondan da erişirdi. Zaten bu yapıdaki biri bunu nişanda da ortaya atardı.Hepsini okuyamadım. Noktalama işareti ve paragraf kullanın.
Siz daha ortada fol yok yumurta yok kendinize nur topu gibi bir kayınvalide yapmışsınız. Biraz mesafe koyun. Evlenince mecbur görüşeceksiniz zaten ne bu acele? Ben 8 yıl boyunca flört ettim eşimle. İşler ciddiye binmeden ne konuştum ne de görüştüm ailesiyle. Çok da iyi oldu çok da güzel oldu.
Sonuna kadar okudum onlarda sorun var sende yok iyi yapmışsın baştan anlasınlar seni bu kadar kafan karistiysa evlilik hakkında bitmiştir o iş,sevgilin evlendikten sonra hakliyi haksizi bilmezse evlilikte yürümüyor zaten hakkında hayırlısı
Aileler karışmasın dersem ters algılar çünkü daha öncede sen kimse bisey demesin istiyorsun aileler evleniyo diyo onların içinden bu önceki mevzular gitmiyor annesi devamlı ona benimle mutlu olamayacağını yapılarımızın farkını söylüyor. O tamamen maddiyatı unutmamı konularını hic açmayalım istiyor. Annesi kötü niyetli olmayabilir ilerde bize destek vericek bi kadında olabilir ancak bu konuda erkenden atlaması ve kavga çıkması konunun uzaması beni inanılmaz şaşırttı. En son konu annesinin istemiyorum demesiyle kapansa da bu ilerde yine önüme gelicektir diye düşünüyorum. İstemeye istemeye vermek zorunda kalırım gb biseyler düşünüyorum buda içimden gitmez.Benim Sevgilim de çok anneci. Annesiyle henüz tanışmadım fakat kaynanalık yapar gibi hissettim anlattığı kadarıyla.
Size sadece şunu diyorum.
Daha şimdiden maddi hesaplara girmiş bir kadın iileride çok daha fazla canınızı sıkabilir. İlla diyorsanız ki sevgilimi çok seviyorum, ona aşığım.
O zaman kv ile aynı şehirde yaşamayacaksınız. Ben konusu geçince çok net bir şekilde söyledim bunu mesela sevgilime. Evlenince ailelerin ben karışmasını istemiyorum vs. Diye. Onu da ikna ettim o da suan hak veriyor bana bu tarz konularda.
Yani sevgilinizin tutumu da çok önemli. İsterseniz endiselerinizi dile getirmeyi deneyin bi..
Ortada sorunları net görüp değerlendiremeyen körü körüne annesine inanan biri varsa olmaz! Yoksa her kv iyi değil zaten hepsi de kötü değil. Asıl meseleyi eş çözer. Ne olursa olsun aileye sen yeni giriyorsun hakaret etmediğin sürece böyle konularda senin hanında durmalı.. şimdiden durmuyor ise uzaklaş. Kadın zaten daha ortada bişey yokken başlamış seni allttan altta yoklamaya.. zararlı diyaloglar bunlar.. ben iyi bir gelecek görmem bu durumlardamerhaba kızlar platformda yeniyim nasil başlasam 3 yıldır güzel bir insanla beraberdim ahlaken tavren çok temiz bi erkek ondan hic bir kötülük gormedim hala gözümde öyle iliskimiz guzeldi lakin ilişkinin ilk 1 senesinde annesi ile bi defa bi yemek yedik aramalarım seviyeli muhabbetlerim oldu derken annesi gereksiz soruları ile ilişkime adeta ültimatom verdi ilk konu memleket oldu ailesi ile farklı sehirde sevgilim benlede öyle ilişki daha tanisma surecinde konuştuk benim sehrime gelicekti ama sonra o sıra benim işim yoktu olsada sorun degildi onun sehrine gitmeyi onayladim mantigimda ama annesi kendilerinin bulundugu memlekete bigun gelirmiyiz diye sevgilim aracılığı ile bana sordurarak ilk bombayi atti uzak oldugu icin kabul etmedim cok baskilandim sonra ortada henuz bisey yok düğün gb bi derdim olmamasina ragmen düğün hayalleri kurdu annesi borcumuz olucak düğünden bize takı borç verir mi diye sevgilime sordurdu hayir dedim ev planim var çünkü kirada olacağız diye ama cok büyük olaylar annesinin tepkileri sevgilimin daima onu haklı görmesi ve benden uzaklaşması ile sonuclandi yani her türlü haksiz ciktim hep gözünde maddiyatçı ve hic biseye evet demeyen kadın oldum soğudu annesi ile irtibatimi kestim şu an bunlarin uzerinden uzunca zaman geçti hic iletisim kurmayarak sevgilimle biraz toparladım ailesine cok bağlı guzel yeni bir evlenme teklifi aldim ancak psikolojimizde olumsuzluklar kaldi ben onu arkamda duramayacak diye gorurken o beni uysal olmayan ve uyumsuz biri gördü ben bu psikolijide babama diyemedim annesi su evrelerde de beni aramiyor bizi yok saydi gb seylerle yine benim hakkımda fikirlerini söylüyor benim annesini aramam bekleniyor sevgilimle de gorüsemiyorum yüz yüze oda iyice beklemekten icimizde oluşan sorunlarimizi da cozememizden hepten iliskimiz kopmak üzere zaten benim çabalarımla ilerliyor kızlar hep ben mi haksızım gerçekten bunların hepsi gerçek olamayacak kadar kötü geliyor dönüp baktığımda sadece sorunlar var oda aynı şekilde bana yardımcı olursanız derdimi paylaşırsanız gerçekten sevinirim neden hiç benim yanımda olamadı diye güven sorunum oluştu ne ayrılmaya nede evlenmeye yanaşabiliyorum onlarsa kendi açılarından bakarak düşünüyor okuyan herkesin gözüne sağlık cok uzun yazdığım için gercekten üzgünüm
Hep anlatmaya çalıştım ama bilmiyorum ilk zamanlarda yine hala yan yanada cok iyi ama uzaktada olunca ifade sorunumuz cok oluyor. Hem uzak olmak hem bu içerde kalanlar bu ara annemi ara sorunlarınızı çözün veya en azindan nasılsın diye ara diye ısrar etti. Ancak ben bi şekilde muhatap olmak su anda yine istemedim. Zaten ne konuşacağım şu an aşkım aileler tanışınca zaten konuşur görüşürüz diyorum. Annesi bizi sildi falan diyor.(sosyal medyadan da çıkarmıştım sinirli bi anımda)ve eklemedim bidaha Beni istemeye gelmesi için önden ben neden aramak zorunda oluyorum şu an zaten ortada bir kavga yok annesi hakkında konu bile açmıyorum. O beni bir iki defa aradı güzel konuştum annesiyle ama arkamdan diyemediklerini dediğini de duyuyorum. O beni anladığım kadarıyla annesine savunuyor ancak annesi inanmadığını belirtiyor sevse seni bu kadar bekletir miydi diyormus.Benim Sevgilim de çok anneci. Annesiyle henüz tanışmadım fakat kaynanalık yapar gibi hissettim anlattığı kadarıyla.
Size sadece şunu diyorum.
Daha şimdiden maddi hesaplara girmiş bir kadın iileride çok daha fazla canınızı sıkabilir. İlla diyorsanız ki sevgilimi çok seviyorum, ona aşığım.
O zaman kv ile aynı şehirde yaşamayacaksınız. Ben konusu geçince çok net bir şekilde söyledim bunu mesela sevgilime. Evlenince ailelerin ben karışmasını istemiyorum vs. Diye. Onu da ikna ettim o da suan hak veriyor bana bu tarz konularda.
Yani sevgilinizin tutumu da çok önemli. İsterseniz endiselerinizi dile getirmeyi deneyin bi..
Çok teşekkür ederim yorumun için bende sert tavırda net konusmalar yapmıştım onlarla ve onlar bunu halen kabullenemedi uyumsuz oldum ben takı konuşulması maddiyat olarak değil benim için ayıp bir konudur. Hayata yeni başlıyoruz hayallerim vardı. Ailesinin borcu düğün yapmasın dedim heves ediyor kadın oldu ee o zaman beklenti yapmasin dedim suçlu oldum. Kredi cekicek ailesi diyelim kredi borcunu benim borc vereceğimi düşündüğü seylerle kapatmayı düşündü ki zaten zarflar aileninmis onlarda hep böyle şeylerle muhatap edildim.Ne insanlar var ya .. daha kızı almadan hemen kaynanalığa başlamış. Ne yani senin de ailen var. O ailesi bırakıp gelsin o zaman kolaysa. Hadi geç takı almak nedir ya. Bana öyle birşey deseler mehir olarak takılacak altın değerinde büyük birşey isterdim, alamazdı. Yatıp kalkıp şükrediyorum. Ki ben olsam galiba kendimi tutamaz kadınla kavga eder ilişkiyi bitirirdim herhalde , doğru yol bu mu? Hayır değil. Ama çok sinirli bir insanım. Beni kimse hele daha fol yok yumurta yok ezemeez yani. Bilemiyorum. İçinin sesini dinle ama ilerde çok kayınvalidelik yapar sana belli etmiş kendini söyleyeyim
Hala geç değil biraz mesafe koyun.Kesinlikle görüşme fikrim yoktu ancak bulunduğum şehre gezmeye gelince israr üzerine o zaman bunları da düşünemedim yani bu kadar irtibata geçeceğini vs buluşmaz olaydım ama o yinede bi şekilde telefondan da erişirdi. Zaten bu yapıdaki biri bunu nişanda da ortaya atardı.