Bana evlenme teklif etti, 1,5 yıldır eski karısı ve çocuğuyla yaşıyor!!

Yalan ve düzen üzerine kurulmuş ''masal gibi bir ilişki''....

Bence bu ilişkinin masal kısmı, galiba sana anlatılan masallardan geliyor....

Normalde bu adama karşı, güvenin g'si kalmamış olmalı sen de..Keza ailesine karşı da..

Belli ki, eski eşine karşı sorumlukları bitmemiş ve bitmeyecek, evlenseniz bile bir şekilde çocuğu sebep gösterip yine eski eşle muhatap olacak..

Bu masalın bitme zamanı gelmiş canım..Ama her masal malesef mutlu sonla bitmiyor..

Uzak dur ondan mümkünse de görüşme bir daha...Ailesinede pes doğrusu inanamıyorum ya ne insanlar var.ıleride daha çok üzüleceğine şimdi acı çek unut gerekirse ve görüşme bence.

asıl anlamadigim insan evlenme raddesine gelmis erkegin nerde nasil yasadigini nasil bilmez? cevresini hic mi tanimaz, bi kadinla yasadigini hic mi duymaz? Aklım almıyor

duymayabilir

baksanıza tek yalan söyleyen adam değil

adamın ailesi de bu işin içinde

olabilir ama insan kendi aklına guvenmeli, yani hissetmeli 1.5 yil icinde bence
gece falan mutlaka mesgule falan atmistir ne biliyim
ama demek ki obur tarafta da adam ozgurce yasiyor nasilsa bosandik diye belki eski karisi da bisey demiyordu evli olmadiklari icin ama bakti kizla evlenecek dayanamadi adami elden kaciricam diye mudehale etti
gercekten igrencmis

imza...betiş...kaydirigubbakcemile5

asıl anlamadigim insan evlenme raddesine gelmis erkegin nerde nasil yasadigini nasil bilmez? cevresini hic mi tanimaz, bi kadinla yasadigini hic mi duymaz? Aklım almıyor

tüm çevre yalanı destekliyorsa duymaz...nerden duyacak

Niye hala ne yapmalıyım diye soruyorsunuz ki?
Yapacağınız şey çok açık onları kendi yalanlarıyla başbaşa bırakıp kendinize yepyeni bir hayat kurmak..
Bu kabul edilebilir birşey değil ne demek mecburiyetten aynı evde kalıyor..Öyle şey mi olur?
Adamın da işine gelmiş bu durum baksanıza..
Sevginin de affedemeyeceği şeyler olmalı bence..Bu durum da affedilecek gibi değil..

arkadas umarım tekrar ugrar actigi konuya da yazdiklarımız bosa gitmez

bir şey sorabilir miyim. bu adam 1 buçuk sene boyunca eski eşiyle aynı evde yaşıyormuş.. peki siz hiç gece onu aradınız mı.? ve sevgilinizle konuştunuz mu.? gece yalnız. aynı evdeler ya. sizle rahat konuştu mu.? insan ,sevgilisini bazen 1 de de arar gece 24 dede hatta gecenin 2 de 3 dede. yani bu arayışlarınız da rahatça sizle konuştu mu.?

ben de aynı seyi sordum ama henuz arkadasi goremedik burda

guzel bi masalla uyutulmussunuz besbelli..
gecmis olsun onune bak bundan boyle..

Bu tipler ne yardan vazgeçiyorlar ne serden. Allah yardımcın olsun yani sevmişsinizde bence yol yakınken dönün bu yoldan önceki evliliği hala bitmemişki aynı çatı altında yaşıyorlar. sakın yalanlara ve dolanlara kendini teslim etme.

çok seven bunları yapıyorsa sevmeyenler neler yapar aklım şaştı

dünyanın çivisi çıktı diyorlarda inanmıyoruz

nasılda yalanlarla yaşamak yalanlarına masum insanlarıda alet edip yaşamaya yaşamak derler

doğru insanıda yoldan çıkarıp doğru bildiklerinden nasılda şaşırtırlar

sonrada artık insanlara güvenilmez oldu herkes çığırından çıktı derler pişkin pişkin

bu durumlara yaradılıştan gelmiyoruz işte bu tarz insanlar yüzünden yalancılar düzenbazlar yüzünden bu hale geliyor insan
şimdi kimselere güvenin kalmayacak

bence sevgini içine göm daha fazla acı çekmek istemiyorsan bugün bunları yapan yarınlarda neler yapmaz
gerçekten sevseydi birçok ayrılmış insan gibi karşısındakine saygılı olurdu duygulara önem verirdi
daha fazla yazamayacağım aslında çok şey söylenirde .................

canımm bence yok yakınken dön..balık baştan kokarmış emin ol ki ilerde evlensende yine aynı yalanlarla devam edicek...bu zaman kadar seni ne güzel kandırmış....dikkatli ol....hem ailesine ne demeli oğullarının durumunu bildikleri halde sanki bişey yokmuş gibi seni oyalamışlar...emin ol aileside işe yaramaz...ben hep söylemişim evlilik olsun beraberlik olsun ailenin de eş kadar önemi vardır...

masal gibi değil,masalmış cidden. Aileye bak ya.Bide evlenip çocuğu olduğunu bile bilmiyordum dersen tam bayılırım. Beraber yaşayacaklarsa niye ayrılmışlar .Kendi yalancı aile yalancı, sen ve ailen bunları kaldırabilecek misiniz,için rahat evlenebilicek misin???

pes vallahi 1,5 yıl boyunca bu gerçeği nasıl saklamış senden
büyük ustalık valla
hala güvenip evlenicem diyorsan senin tercihin ama sürprizlere de hazırlıklı ol
1,5 sene bunu saklayabilen bir adam daha neler yaşatır sana tahmin bile edemiyorum

erkekler malisef bu konuda çok yalancılar
ömür boyu yalanlarla yaşamakadansa unutmak daha kolaydır
inan bana kendini toparla bu sayfayı kapat zaman herşeyin ilaçı karşina iyi biri çıkar mutlaka

hem eski sevgilin hem de ailesi falso, böyle başlayan bir ilişki böyle de sürer gider, sen kendini kurtarmaya bak.

durumu ailende biliyor anlaşılan. na yapacağımı bilemiyorum diyosun da ailende mi seni yönlendirmiyor? yalanların üzerine evlilk kurulmaz eşin yalancı olacak ailesi yalancı olacak nasıl güven duyacaksınki böyle bir evlilik olmaz. çocuklarını madem okadar seviyolarmış boşanıpta birlikte yaşayacak kadar da neden boşanmışlar ozaman. bunların hepsi bir oyun bu oyunun içinde acı çeken kadın olma. yarın çocuğun olduğunda babasından ve ailesinden dolayı oda yalancı bir tip olup çıkacak topluma. bir riyakar da sen ortaya çıkarmış olacaksın istemeden. Hayat çok güzel bu tarz insanarla kendini yıpratma. kıymet bilen dürüst insanlarda var hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…