Bana evlenme teklif etti, 1,5 yıldır eski karısı ve çocuğuyla yaşıyor!!

sevdigin kisilere karsi saf,temiz yurekli olmak kotu mu?sevdiklerimize de mi supheyle yaklasacagiz?kimse kendine guvenmesin hayat surprizlerle dolu..

bu durumun sebebi belki de saflık değil..
her ilişkinin boyutu farklıdır, kimileri çok içli dışlı yaşar ilişkisini,evine gider kalır..
gidip kalmak yanlış geliysa en azından yaşadığı yeri görür, bilir..
bazı şeylerden emin olur, yani bu adamın hayatı böyledir,bu adam bekardır evlidir,boşanmıştır çocuğu vardır yoktur..bunlar 1 bucuk yıl içinde çok rahat öğrenilcek şeyler ki bunlar blinmyosa o ilşki ilşki deildr maalesef.
hiç mi nüfus cüzdanını görmednz sevgilinizn?? hala evli olma ihtimaline karşı sordum bunu.
bana ilginç geldi bu durum.çok rahat kandırmış sizi.
başedemezsiniz bu sorunla, unutun gitsin.güvenilmez...

Maşallah sadece adam yalan sölese iyi bunlar ailecek sülale boyu yalancı
üstüne üstlük
bence paçayı kurtarmayabak sen hala sevgiden bahsediosun
bu kadar mı saf aşıgı oynuosunuz yaa bana kızmayın ama
sonra ay beni aldatıo ay bana yalanlar sölüo ay cocm var bosanamıorum
bilmem ne bastan böle selere göz yumdunuz için böl rahat oluyorlar ve sonradanda
rahatlıkla yapıolar cunku affediliceklerini biliolar bırak Allah askına sevgisini atamıorum
die bişe yok......lmaz:

sen doğru olanı yapmışsın canım.bundan sonra ne onunla ne de eski eşiyle konuşma , görüşme.ne güzel, bak önceden görmüş oldun.umarım çok mutlu olursun bundan sonra.allah yolunu açık etsin.
bu olayın saflıkla alakası yok bence , hayatın insana ne vereceğini, nelerle sınayabileceğini kimse bilemez.insan her zaman aynı duygular , hisler içinde olmayabiliyor.

kesinlikle evlenmemelisin.o aileden de o adamdan da hayir gelmez..geleciginle oynama..sonra cok pisman olursun..

Ayrılmıs sanırım arkadaş
ve buradakı genel kanı ıle benım ıcımdekı hıste dogru olanı yaptıgını soyluyor

canım eski karısıyla beraber olan adam hem dengesizdir ne istediğini bilmeyen bir manyaktır.. halende o kadını sevdiği ve vazgeçemediği gösteriyor bu durum ...
emin ol evlensende o karısından vazgeçmeyecek..istediğin kadar güzel bakımlı alımlı herkesin kendine hayran bıraktıracak bir bayan ol...o eski kadınla sen bu adamla evlensende aldatılacaksın..
sorsaydın ya çocuk için beraber yaşıyorlarmışda madem çocukları çok değerliydi ki bütün çocuklar değerlidir..neden boşanmışlar..
aynı şeyi ben evliyken yaşadım kopmuyorlar birbirlerinden ben boşanma davası açtım boşanmadı aklı başına geldi ama ben benden geçtim...
artı o kadın eski karısı demeye bin şahit gereken metresi durumunda olan diye düzelteceğim ...
o metres olan kadın seni ne hakla arayabiliyor ama ararrrlarrr..bizi ararlar...
sen o çirkef kadından uzak dur uğraşamazsın... adamın çocuğunu doğurdu diye aynı evin içinde yaşamaya devam eden kadın kendinin bir metres olduğunu düşünemiyor sanırım sen neden düşündürmüyorsun ben yaptımmm sende yap...

arkana bile bakmadan kaçman lazım...çok fena kandırmışlar seni,yazık...
nasıl kanmışsın onu da anlamadım...1,5 senede hiç mi anlamadın adamın hayatını...bu daha ilginç geldi bana...
neler duyuyoruz yaa...kimseye güven yok valla,adam evde karısıyla çocuklarıyla yaşarken dışarda kızlar kandırabilir,ailesi de destek olabilir...aman dikkat

Çocuğu olduğu için boşandığı karısıyla hala aynı evde oturan ve oturduğu halde bir de sevgilisi olan ve de onunla evlenmek isteyen başka kaç tane pişkin erkek var acaba?

Ex eşiyle yaşayacaksa neden boşandı?boşandın madem ne diye yine o eve gidersin..

Amaaaannn..uzak dur..
Yalanlardan örülmüş bir ilişki içinde yapabilirsen evlen..

arkadaşlar baya ara verdikten sonra bana yazan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.. üzerinden baya geçti ve artık atlattım. bide pişkince ortak tanıdığımız herkesi üzerime saldı arattı vs. pes etmedi ama şimdi artık tamamen kesildi. kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. üzerimde ne çok yükü varmış meğerse bu ilişkinin... tekrar tekrar teşekkürler hepinize...

bence düşünmene bile gerek yok :umursamaz: 1,5 buçuk yıldır masal anlatılmış sana da ondan masal gibi yaşamışsın üzgünüm :1no2: zannediyor musun ki o evde beraber yaşarken aralarında hiç bir şey geçmesin? aldatmak bunun adı hem de uzun bi süre boyunca.. keşke daha önceden bunun farkına varabilseymişsin ama hiçbirşey için geç değil kendine yeni bir sayfa aç :içelim:

ohh ne iyi etmişsin çok sevindim atlattığına inan ilerde karşına daha sorunsuz seni çok seven değer veren ve en önemlisi yalan söylemeyen biri çıkacak o zaman 1.5 yılıma yazık etmişim diceksin ama zararın neresinden dönersen o da kardır kendini toplamana çok sevindim canım hadi şimdi güzel günler seni bekliyor....:teselli:

seni eller havayaya ve bilimum demet akalın şarkılarına davet ediyorum o zaman :içelim:

zaman herşeyin ilacı inan yalanların ardı arkası kesilmez sana tavsiyem senin arkandan o koşsun

sana bu olaya benzer bişi anlatacam bu olay benim en yakınımın basına geldi
adam kızla birlikte olmak için bosanacam ama kadının ailesi cok edepsiz ,cirkef, fazla taleplerde bulunuyolar ondan bosanamıyoruz ama kesinlikle bitti geeri dönüşü yok diyor kız sewiyor ve inanıyor ayrıca kızla erkek birbirini önceden tanıyolar sonra adam kızı kuzenmlerimle yasıyorum dediği eve götürüyor kızın orda bir sey dikkatını cekiyor bi oda kilitli kuzenin odası diyor sonra evlilik hayalleri kuruluyor adam bazen tel.ini acmıyor ayrıca adam kızla düzgün resim cekinmior dilini falan cıkarıyor neymiş sevmiyomus resim cekinmeyi,facebook yasak kız huylanmaya baslıyor , arkadasıyla baslıyolar olayı arastırmaya ( adamın karısı özel bi tv kanalında calsıyor ) meger adam karısıyla hala mutlu mesut yasıyormus karısı hamile sonra karısı erken dogum yaptıgı için bebeklerden biri ölüyor sonuç ne biliormusun allah onun yanına bırakmadı adam bir evladını kaybetti kız arıyor diorki " gördün mü X allah evladından cıkardı benimde karınında sucu yoktu allah seni beter etsin " dior ama adam hala pişkin ya anlamadım nasıl diomuss
bu olayı neden anlattım biliomusunuz allah kimsenin yanına bırakmıo ve olay bi sekilde ortaya da cıkıyor ben sizin anlattıgınızı okuyunca aynı bu olayı gördüm sakın inanmayın bazı insanlar insanlıklarını unutmus o kadar güzel rol yapıyolar o kadar güzel kandırıyolarki ama siz sakın kanmayın cocugu varsa hele cok basınız agrır
allah hepimizi iilerle karsılastırsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…