Bana evlenme teklif etti, 1,5 yıldır eski karısı ve çocuğuyla yaşıyor!!

Eski karısı ile 1.5 yıldır yaşıyor madem, ne diye boşanmış, bahanesi de hazır çocuk içinmişmiş, adamın ailesinin bu yalanı sana karşı sürdürmesi de ayrı bir iğrençlik tam sopalık bir aile klava:

adam çok eşililiğe yeni bi bakış açısı getirmiş. bunca boşanan insanın çocuğu yok mu? ayrıca madem aynı evde yaşayacaklar ne diye boşansınlar. evlenirseniz hazır yapılmış brir çocuğunuz ve yerinizi alabilecek yedek bi eşin olduğu bir hayat sizi bekliyor:umursamaz::umursamaz:siz de hala ne yapmalıyım diye soruyorsanız şoktasınız diye yorumladım ben. arkanıza bakmadan kaçmanız lazım, adam yalancı bi de ailesi de yalancı:1shok:

Masal gibi bir aşk ve masal olup tarihe karışmayı hakeden bir adam.

Ayrıca ailesi de tam ibretlik bugün oğullarının açığını örtmek için eski gelinlerini yalancılıkla, çirkeflikle suçlayan insanlar yarın öbür sizi kim bilir nasıl harcarlar düşünmek bile istemiyorum.:umursamaz:

arkadaşlar herkese çok minnettarım bana yazdıklarınız için. buradayım elbette hepsini okudum. yapılacak şey zaten belli..

diyorsunuz ki hiçmi evini görmedin.. karısı ve oğluyla yaşadıkları evi bana anne babasıyla oturduğu yer olarak gözterdi.. ailesinide o eve getirdi, kadın yoktu demek ankarada. bütün eşyalar düzen herşey onlara aitti. yani öyle bi oyun ki anlatamam ben.. bütün aile seferber oldular. anneme de rol yaptılar. yüzük taktılar... yani yapılmayan kalmadı.. anlamak ne kadar zor değilmi. ve ben 1,5 yıldır birkilte isem bunlar 10 senedir karı koca zaten.. ama niye buna ihtiyaç duyuldu bu nasıl bir mantık.. evdende gece rahat konuşurduk evet bi gün bile noya basmadı, bi gün bile açmadığı olmadı. kapalı bile çıkmadı.. allahtan kadın beni aradı. bide bana dedi ki 5 yıldır ayrı kalıyoruz, hafta sonları çocuğu görüyorum ben. bana bırakıyor vs.. yani gözümde herşeyiyle evliliği bitmiş ama 5 senedirde sorunsuz kavgasız bi düzen yaşıyolar gibi.. kadın beni arayana kadar hiç boşluk olmadı ne diyosunuz.. olsa ben durabilir miyim. şimdide bana o kadını kötüleyip duruyorlar, arıyor geliyor kurtarmaya çalışıyorlar herşeyi...

beni bütün arkadaşları, oğlu dahil ailesi tanıdı.. yani anlatmakla bitiremem nasıl detaylar. kadın beni aradı beraber yaşıyoruz dedi ve ardından ben bunu arayıp bağırınca geldi kapıda yattı, gece 2de eve geldi ve anneme ağladı. bana 2 gün verin o kadın yalancı herşeyi ispat edeceğim diye. 4e kadar gitmedi.. yani karşılaştıklarım öyle büyük bi oyun ki, detaylara girdikçe anlıyor değilmi herkes....

bide aslında o kadını dinlemek lazım. bu şerefsizler bana kim bilir nasıl bir oyun oynadı. ama neden yani neden!!!!!!!!

Ohhh ne ala, beyimizin bir eli yağda bir eli balda. Utanmadan birde çocuk için diye yalan uydurmuş.
Güzelim sen hiiiççççç üzme kendini, vur kıçına tekmeyi gitsin.
Sana yalan söyleyen, ilişkisinin başını bile yalana bağlayan birinden hayır gelmez.

hönkk:bbo:

zararın neresınden dönersen kardır

senin için asıl bundan sonrası önemli

eminim doğru kararlar vericeksin

hakkında hayırlısı olsun

bir ömür boyu yaşanacak adam mı ?
ne kadar seversen sev istersen köpek ol sevgisinden değmez bacımmm değmez.....
zaten herşey yalanla başlamışşşş.

okadar bosanan var memlekette kımse cocuk var dıyede karısıyla evlı gıbı aynı catı altında yasamıo cok ıstıosa cocugu alsın velayetını
hem yalanla baslamıs bı ilişki zaten bugun bunu saklayanın yarın kım bılır nelerı cıkar daha bılmedıgın neler vardır acaba boşverr yol ver gitsin..

hadi cocugunu anladıkta karısı ne alaka
resmen kuma dıye alcak senı bu adam canım
arkana bakmadan kac sen bundan:sinifsinif:

her zaman şunu söylemişimdir
eğer evlenicen kişi dul ise senin de dul olman lazım
dul ve çocuklu ise senin de adul ve çocuklu olman lazım
yoksa ömür boyu 2. eş ve çocuk mevzusunu çekmek zorundasın ve
senin ilk evliliğin olacağı için bu konular seni hep boğacaktır
yol yakından kendine sana uygun birini bul derim ben

Bir An Önce Elini Eteğini Çekmeye Bak. . .Baktın rahatsız etti . . .Direk şikayette bulun

Bir An Önce Elini Eteğini Çekmeye Bak. . .Baktın rahatsız etti . . .Direk şikayette bulun

çalıştığım yerdeki bina güvenliğine tenbihledim. etrafta görürseniz kovun diye. ayrıcada gelip bana mektup yollamaya falan çalışıyor arayamadığı için.. bidaha görürsem kesin polisteyim yani..

eski karisiyla canak cömlek oynamiyordur herhaldeakannehir
madem cocugu icin ayni evde kaliyor bosanmasaydi o zaman bosanmanin anlami nerde

canimm daha fazla uzilmek istemiyorsan, bu isi bitir,
ilerde cok daha fazla uzuleceksin, yalanci ve durust olmayan biriyle bi hayat gecmez.
yine Allaha sukr etki bu adamla evlenmeden sana gercek yuzunu gostermis,
bence hic tereddut bile etme ne yapmaliyim diye yapacagin sey belli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…