Bana evlenme teklif etti, 1,5 yıldır eski karısı ve çocuğuyla yaşıyor!!

inanmıyorum yaa,seni bide ailesiyle oturduğu yer olarak karısıyla oturduğu eve getirdi ha, bide ailesini de getirmiş inandırmak için,tiyatrocu mu bunlar aileceklava:

arkadas zaten bilincli gordugum kadariyla, ilk mesajdaki bocalamasi yok simdi...zaten gorusmuyormus artik. Ben sadece bu kadar sevip te bosa cikmasina uzuldum ama hayat devam ediyor sonucta daha kotu seyler olmadan anlaman iyi oldu

en iyisini yaparsınvereliniortak

başına bi bela açılmadan şu ....dan kurtulursun umarım

Her Ne Kadar Yazacağım Şey Doğru Olur Bilmiyorum Ama Yinede Yazma Taraftarıyım...

Bir İlişki Yalanla Başladıysa Ondan Hayır Gelmez.. Ne Olursa Olsun Size Açıklayabilirdi Bu Garip Durumu... Sevgiler..

arkadas zaten bilincli gordugum kadariyla, ilk mesajdaki bocalamasi yok simdi...zaten gorusmuyormus artik. Ben sadece bu kadar sevip te bosa cikmasina uzuldum ama hayat devam ediyor sonucta daha kotu seyler olmadan anlaman iyi oldu

kesinlikle bi bocalama yok. zaman geçtikçe bu oluyor işte insana.. sadece şimdi diyorum ki kendi kendime, tecrübe oldu ve artık evlilik kararını neye göre vereceğim ortada. aşk sevgi gözümü kapamayacak artık.. bide neleri göze almıştım ben.. maddi zorluklar bi yanda eski eş bi yandan çocuk bi yandan.. sırf sevgi için. arkadaşlarımı karşıma aldım, ailemi aldım. herkes dediki sana yakışanı seç, sen artıları çok birisin bide ona bak.. ama dinlemedim. demekki hepsi haklıymış..

Yat kalk kadına dua et..
Pislikten kurtarmış resmen seni..
Allah dayanma ve unutma gücü versin arkadaşım.

çocuk için boşanıp aynı evde yaşamak da ne yaa Allahım sen bu insanlara akıl fikir ihsan eyle
resmi evlilik cüzdanları olmadan aynı evde yaşayınca evlilik olmuyor muymuş o
acaba onların aklı mantığı bunu alıyor mu
- Allah korusun - aynı şeyi sen yapsaydın ona ne tepki verirdi
biz boşandık sadece çocuğum için eski kocamla aynı evi paylaşıyoruz desen ne yapardı

en doğru kararı vermişsin arkadaşım güvenliği uyararak etrafınızda dolaşmasına bile müsaade etmeyin

ay sonuna kadar okudum inanmıyorum yaa

böyle bi oyun nasıl ustaca oynanmış

gerçekten çok geçmiş olsun iyiki o kadın aramış

ve haberin olmuş yoksa ona kalsaydı hiç anlayamazdın

geç olmadan bunları görmene sevinmelisin cnm ..

hayat devam ediyor unutma bu günlerde geçicek allahın izniyle

bu nasil birseydir boyle..bunlarin ici disi yalan olmus..eski kocasi,simdiki ev arkadasiyla barisma hayalleri kuruyor ki sizi aramis yoksa sizi dusundugunden degil..
ona da kimbilir ne umutlar verdi..kosar adim kac..tiksincc...

bence unutmaya başla şimdiden bunu senden bu zamana kadar zaten ailecek saklamışlar,düzelir umuduyla asla barışma derim umarım doğrunkarar verirsinz

erken farkina vardigin icin sanslisin, allah sana yardim etmis, sukretmelisin. Biliyorum insan sevince olumsuzluklari gormezden gelir hep ama birgun oyle bisey olur ki artik asik olsan da mantigini devreden cikarmayacak kadar akillandirir seni. Insallah aradigin mutlulugu layik oldugun kisiyle bulursun.

bu nasil birseydir boyle..bunlarin ici disi yalan olmus..eski kocasi,simdiki ev arkadasiyla barisma hayalleri kuruyor ki sizi aramis yoksa sizi dusundugunden degil..
ona da kimbilir ne umutlar verdi..kosar adim kac..tiksincc...

tabiki beni düşündüğü için değil. burası kesin. ama isteyerek yada istemeyerek iyilik yaptı. hayat devam ediyor ama insanlara güven duymak artık çok zor benim için. sanırım zamanla geçebilir.. fakat sakın dönme diyen arkadaşlar için söylüyorum, canlı olarak girer mezara yatarım daha iyi benim için. ailece olduğuna göre bu oyunlar kimbilir ne çıkarla r dönüyordur işin içinde. insanoğlundan herşeyi beklerim ben artık..

amaaaan bosver canim,boyle terbiyesiz icin konu actigina bile deymez,salla gitsin,,,,,,,,,bulunmaz hint kumasimi,,,,,,,,,:1closedeyes:

neden sen girecekmişsin o tür yalancılar girsinki diri diri mezara anlasınlar gerçek dünyayı

bizlerde onlar gibilerden kurtulmuş olalım kimselere zararları dokunamasın

zamanla tabiki karşına bu tecrübeden sonra çok insan çıkacak sende doğru insanla yaşamına devam edeceksin

hakkında hep hayır diliyorum

bana destek olan herkese de çok teşekkür ederim.. hepimize tecrübe olsun. başıma gelmez dememk hep dikkat etmek gerek. aynı zamanda şunu da öğrendim ki ailelerin hisleri tecrübeleri çok önemli.. her zaman kulak vermek gerek..

ya bu kadın milleti gerçekten saff.bence buraya yazmana bile gerek yokmuş yani bitti deyip unutacaktın

buranın varlığının sebebi nedir? paylaşmak değilmi... zaten insan içinden gelmezse kim ne derse desin unutamazki.. dolayısıyla bana burada unut bırak dedikleri için unutmuyorum ben. ama paylaşmak beni rahatlatıyor, dilediğim gibi yazıyorum hiç tanımadığım insanlar olsada karşımdakiler.. belkide daha güzel herşe herkes objektif... aslında kadın milleti saf değil, DUYARLI...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…