- Konu Sahibi bitterlemon
-
arkadaşlar herkese çok minnettarım bana yazdıklarınız için. buradayım elbette hepsini okudum. yapılacak şey zaten belli..
diyorsunuz ki hiçmi evini görmedin.. karısı ve oğluyla yaşadıkları evi bana anne babasıyla oturduğu yer olarak gözterdi.. ailesinide o eve getirdi, kadın yoktu demek ankarada. bütün eşyalar düzen herşey onlara aitti. yani öyle bi oyun ki anlatamam ben.. bütün aile seferber oldular. anneme de rol yaptılar. yüzük taktılar... yani yapılmayan kalmadı.. anlamak ne kadar zor değilmi. ve ben 1,5 yıldır birkilte isem bunlar 10 senedir karı koca zaten.. ama niye buna ihtiyaç duyuldu bu nasıl bir mantık.. evdende gece rahat konuşurduk evet bi gün bile noya basmadı, bi gün bile açmadığı olmadı. kapalı bile çıkmadı.. allahtan kadın beni aradı. bide bana dedi ki 5 yıldır ayrı kalıyoruz, hafta sonları çocuğu görüyorum ben. bana bırakıyor vs.. yani gözümde herşeyiyle evliliği bitmiş ama 5 senedirde sorunsuz kavgasız bi düzen yaşıyolar gibi.. kadın beni arayana kadar hiç boşluk olmadı ne diyosunuz.. olsa ben durabilir miyim. şimdide bana o kadını kötüleyip duruyorlar, arıyor geliyor kurtarmaya çalışıyorlar herşeyi...
çalıştığım yerdeki bina güvenliğine tenbihledim. etrafta görürseniz kovun diye. ayrıcada gelip bana mektup yollamaya falan çalışıyor arayamadığı için.. bidaha görürsem kesin polisteyim yani..
arkadas zaten bilincli gordugum kadariyla, ilk mesajdaki bocalamasi yok simdi...zaten gorusmuyormus artik. Ben sadece bu kadar sevip te bosa cikmasina uzuldum ama hayat devam ediyor sonucta daha kotu seyler olmadan anlaman iyi oldu
kesinlikle bi bocalama yok. zaman geçtikçe bu oluyor işte insana.. sadece şimdi diyorum ki kendi kendime, tecrübe oldu ve artık evlilik kararını neye göre vereceğim ortada. aşk sevgi gözümü kapamayacak artık.. bide neleri göze almıştım ben.. maddi zorluklar bi yanda eski eş bi yandan çocuk bi yandan.. sırf sevgi için. arkadaşlarımı karşıma aldım, ailemi aldım. herkes dediki sana yakışanı seç, sen artıları çok birisin bide ona bak.. ama dinlemedim. demekki hepsi haklıymış..
bu nasil birseydir boyle..bunlarin ici disi yalan olmus..eski kocasi,simdiki ev arkadasiyla barisma hayalleri kuruyor ki sizi aramis yoksa sizi dusundugunden degil..
ona da kimbilir ne umutlar verdi..kosar adim kac..tiksincc...
tabiki beni düşündüğü için değil. burası kesin. ama isteyerek yada istemeyerek iyilik yaptı. hayat devam ediyor ama insanlara güven duymak artık çok zor benim için. sanırım zamanla geçebilir.. fakat sakın dönme diyen arkadaşlar için söylüyorum, canlı olarak girer mezara yatarım daha iyi benim için. ailece olduğuna göre bu oyunlar kimbilir ne çıkarla r dönüyordur işin içinde. insanoğlundan herşeyi beklerim ben artık..
ya bu kadın milleti gerçekten saff.bence buraya yazmana bile gerek yokmuş yani bitti deyip unutacaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?