• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana fikir verin :)

dermanara

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
25
0
16
İsveç
Konum birazcik uzun... Ben 18 ay oncesinde birisi ile tanistim. Tanismamin pesine konusmaya basladik, 1 ay olmadan bana duygularini acikladi ben de dusunme asamasindayken zorla kendini bana kabul ettirdi ancak bir yandan da baska sevgilisi vardi ayrilma esigindeydiler ben ayrilmamalari icin elimden geleni yaptim ama bitecegi varmis. Daha sevgili degilken beni annesi ve dayisi ile tanistirdi ( annesi ansizin evimin kapisini caldi) tamam bu is oldu derken ayrildigi sevgilisine seni seviyorum diye mesaj attigini gordum kendimi cektim ama kovaladi illa sen dedi. Daha sonra bir daha boyle birsey yasanmayacagina soz verdi. derken biz 13 ay once iliskimizin adini koyduk. Baslayali 1 ay olmadan bana cok agir ithamlarda bulundum, sustum dediklerini yuttum... Yazin hersey guzeldi. Daha sonra egitim donemi basladi arada kavgalar olsa da hersey yolunda gidiyordu. Soz yapma dusunceleri bile baslamisti. Annesi ile de gun asiri konusuyordum... her neyse bu yaz ansizin annesi aradi beni iliskimizin ciddiyetini sorguladi, bizim bir kuskun bir barisik olmamiza guvenmedigini soyledi. Tanismak icin tatile giderken 10dk ugrayacaklarini soyledi. Daha sonra yanlisligini sezmis olacak ki benim ailemle konusmami istedigini eger olacaksa geleceklerini olmaz diyorlarsa hic masraf yapmaya gerek olmadigini soyledi. Sozleri hep yuttum, kotulere hep goz yumdum... Son 1 aydir is nedeniyle ayriyiz, cok uzerime geliyor. Surekli benim yanlislarimi yuzume vuruyor, benim gorusmemi yasakladigi insanlarla tanistirmami istiyor, insanlarin bana karsi yanlislarinin acisini benden cikariyor... Aramiz kotu kisacasi. Ama kaybetmek istemediginin de farkindayim ve ben de vazgecmeyi dusundum beceremedim. Son olarak da aramizdaki kavgalarin su anda mesafeden oldugunu farkettim. Ondan 900km uzaktayim. Sizde bir sabah ansizin baskin yapmali miyim yoksa akisina mi birakmaliyim. yapacagim surpriz onu mutlu eder mi? Kirilmaktan korkuyorum.. Sizce ne yapmaliyim??? Gideyim mi yanina habersiz yoksa akisina mi birakayim herseyi...

kesinlikle bu ilişkiye son ver derim..sana saygısı olmayan bir insanla hiç bir zaman mutlu olamazsın....sana değer veren biriyle beraber olursan mutluluk neymiş o zmaan anlarsın..

Back