• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Fikir Verir misiniz Hanımlar

okula git veya tel ac. yada annen gidip alsın. boyle şeylerin alınıp ailelere geri verikmemesini hıc anlamıorum. ayrıca sende de kabahat var nie izin verdin!
Herkese günaydınn
Dün başıma çok üzücü bir olay geldi
Kız kardeşimle makyaj ürünlerini ortak kullanıyoruz daha doğrusu o öğrenci olduğu için almaz
Ben alırım oda benden kullanır.
Normalde ben hep çantamda taşıyorum makyaj çantamı
Ama dün kardeşim abla bugün makyaj çantasını ben alcam tamam mı dedi bende niye dedim
Okul çıkışı kızlarla gezcez dedi bende iyi peki tamam dedim
Dünde aradı beni saat 2-3 gibi ağlıyo bu arada kız kardeşim 17 yaşında
Abla okulda arama yapıldı makyaj çantasını aldılar çok iyi yere saklamıştım ama buldular dedi
Ben şoooookkk
Çok sinirlendim:110:
İçinde en az 250 tl lik makyaj ürünü vardı bide hepsini yeni aldım 1-2 aylık ürünler dedim abla tamam bana harçlık vermezsin alırız yeniden diyor
Bi hevesle aldım hepsini, hatta maddi açıdan hala sıkıntısını çekiyorum ama yinede ilk defa kendim için böyle alışveriş yaptığımdan ötürü çok seviniyordum.
Normalde çok para harcayan bi kız değilim
Şimdi bir rimelim rujum dahi kalmadı
Kız kardeşime ne diyeyim bilemiyorum dün akşam evde biraz mesafeliydim ona
Ama hanımefendi çok mahcup değil gibi sanki
Sor öğretmenlere bakalım ben gelsem verirler mi diyorum ben soramam abla ama vermzler zaten diyo
Napıcam ben ya kardeşime nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum:KK51:

Zaten asıl görüşmem gereken müdür yard. okulda yokmuş ben ne olur ne olmaz diye diğerlerine de sordum
Biri çöpe atıyorum ben alır almaz dedi
Diğeri de yüzümüze bile bakmadı bi veli daha vardı kızı saç maşasını kaptırış
Onu daha beter fırçaladı kızınız hırsızlık yapıyo okulun elektriğini kullanıyor devletten çalıyo bide utanmadan istiyosunuz dedi . Bugün bidaha gitcem görüşmeye biraz sert çıkmayı düşünüyorum

Bu veliye hitao edis tarzlari hic uygun olmamis ama bende bireylerin devlet mali kullaniminda cocuklarina durumun hassasiyetini ogretmeleri taraftariyim

Suan dini yorum yapilmasi yasak oldugu icin o kisma girmiyicem ama devlet mali kamu malidir yani kul hakkina girer bence bi nevi

Evet misal bi telefonunun sarji bitecektir kapanirsa aile merak edecektir o ayri bi mecburiyet getirir (ki onu bile yapmamasi en guzeli) ama devletin elektrigini sac duzlestirmek icin kullanmasi uygun degil

Ogretmeninsoyledikleri ddgil hitabi yanlis sadece

Bu arada size gelince gidin ogretmenle daha uygun bi sekikde konusun mesela deyin ki orda bulunan bi telefon yada annesine babasina ait ama yasakli bisey oksa yinede cope mi atacaktiniz deyin size ait oldugunu soyleyin

Okuldan sonra kullanacaklarini eviniz koyde okdugu icin tekrar almaya gidemeyecegi icin izin verdiginizi soyleyin bence

Bu veliye hitao edis tarzlari hic uygun olmamis ama bende bireylerin devlet mali kullaniminda cocuklarina durumun hassasiyetini ogretmeleri taraftariyim

Suan dini yorum yapilmasi yasak oldugu icin o kisma girmiyicem ama devlet mali kamu malidir yani kul hakkina girer bence bi nevi

Evet misal bi telefonunun sarji bitecektir kapanirsa aile merak edecektir o ayri bi mecburiyet getirir (ki onu bile yapmamasi en guzeli) ama devletin elektrigini sac duzlestirmek icin kullanmasi uygun degil

Ogretmeninsoyledikleri ddgil hitabi yanlis sadece

Bu arada size gelince gidin ogretmenle daha uygun bi sekikde konusun mesela deyin ki orda bulunan bi telefon yada annesine babasina ait ama yasakli bisey oksa yinede cope mi atacaktiniz deyin size ait oldugunu soyleyin

Okuldan sonra kullanacaklarini eviniz koyde okdugu icin tekrar almaya gidemeyecegi icin izin verdiginizi soyleyin bence
Tekrar gittim okula , müdür yard. yokmuş yine görüşemedim
Arama yapan hocalardan birini gördüm ona bi sorayım dedim makyaj malzemeleri çöpe atılıyor elektronik ürünler sene sonu iade ediliyor dedi
Bende haksızlık değil mi peki bu makyaj ürünleri neden çöpe atılıyor dedim
Çocuğunuz rehber öğretmenine teslim etseydi okul çıkışı giderken alsaydı dedi
Birde biz sene başında bütün velilerden imza alıyoruz okulda arama yapıldığında yasak olan ürünleri bulduğumuzda iade etmeyeceğimize dair dedi biz böyle bir şey imzalamadık hiç hatırlamıyorum
Ama o öğretmenle polemiğe girmek istemedim müdür yard. okulda olmadığı için
Sonucta onunla ne kadar konuşursam konuşayım elime bir şey geçmez diye
Ama asıl müdür yard. ile görüşmeye dört gözle bekliyorum

benimdi okul çıkışı yanıma gelip bana getirecekti gibisinden birşey söyleyip geri alabilirsin
Bugün gittim sordum sabahtan rehber öğretmene bıraksaydı çıkışta alsaydı o zaman diyo
Zaten çöpe atıldı dedi görüştüğüm öğretmen ama müdür yard. yokmuş
Ona birebir sormadan bişey demek istemedim öğretmene , okula tekrar ugrycam

Bakin hanimefendi benimdd yakinlarimdan ogretmen saglikci doktor vs var evet toplumda genelleme yapilip kiyulwnmesi hos degil ama hicbir meslek mensubununda icinde bulundugu meslektaslari sutten cikmis ak kasik olarak gostermeside dogru degildir

Meslek koyu anne baba oldugu gibi meslegini kotu icra eden sahislarda olabiliyo

Birisi ciksa deseki evet o malzemeleri alip kullaniyorlar tum ogretmenler oyle bu sitemi etmekte yerden goge kadar haklisiniz

Ama kullananiyor olanilir dedi ve hatta bi pgretmen arkadasimizda evet kullananlar var diye yorum yapti

Yani kotu doktorda hemsirede ogretmende savcida poliste olabilir

Ogretmenlerede emeklerimuzede saygimiz sonsuz ama bu demrk olmuyor ki tum ogretmenler dort dortluktur

Uslubunyzada biraz dikkat ederseniz bi ogretmene yakisacak olani yapmis olursunuz
Son cümlenizle akil vermezseniz sizde guzrl bir yorum yapmis olursunuz.

Bir yorumda " ben disardan biri olarak ogretmrnlerin kullandigini dusunuyorum" demis o yorum sahibi ve gözüyle gormeden insanlari hırsızlıkla suclayabilen vicdanlara sahip insanlar icin yorumumdaki her kelimenin arkasındayım. Umarim kimlere kizdigim anlasilmistir. Tabi ki her meslekte vicdansiz insanlar var suistimal edenlet var. Bu yorum tarzi badka mesleklerede yapilsa ayni sekilde savunurdum onlari. Benim icin önemli olan insanin bir kalemde harcanabilmesidir. Bu kadar rahat nasil yazabilirler ya onlar almis kullaniyorlardir diye.

Yapan varsa da gözüyle goren arkadad yazmis ona lafim yok zaten. O okulda o ogretmenlerin yaptigini biliyor mu bu insanlarda gozleriyle gormus gibibkesin konusabiliyorlar.

Yspim geregi ortada ki haksızlık beni ilgilendirmese de sonuna kadar dogruyu savunurum. Bana dokunmayan yilsn bin yil yasasin atasözü bana gore degil.
Yorumunuz icin tesekkurler hic bir kelimemde sizi kirmak degil niyetim cunki bakis aciniza hak veriyorum.

Dün gittim okula kovmaktan beter ettiler, bayan müdür yard. varmış bitane aramayı o yapmış ama dün okulda yokmuş onunla görüşemedim farklı bir müdür yard. gittim o dediki ben olsam direkt çöpe atardım ama Fatma hanım ne yaptı bilmiyorum dedi başka müdür yard. gönderdi oda bayağı bastı fırçayı sene sonu alırsınız tabi Fatma hanım çöpe atmadıysa dedi
Milletin malını çöpe atmaya hakları yok. Kullanılmış makyaj malzemesini de cebe atmazlar sanırım? hijyenik değil. Ama bu ülkede hiçbir şeye şaşmıyorum artık. Keşke liseli bir genç kızın eline vermeseydiniz malzemeleri. Pişman da değilmiş. Benim ablam (9 yaş büyük benden) bluzunu bile vermezdi giyeyim :KK48: makyaj malzemelerini o evde yokken, o da bulduğum yere aynı şekilde bırakarak anca kullanabilirdim. Anlasa kıyameti koparırdı :)))))

sene başında toplantı yapılıp okul aile biriliğince karar alındıysa elektronik aletleri sene sonunda alabilirsiniz
makyaj malzemeleri ve diğer malzemeler de atılır
ama üzerinde eşya bulunan öğrencinin ailesi de okula çağrılır genelde
durumdan haberdar etmek için
yalnız rehber öğretmene teslim etme durumları varmış çıkışta alabilirlermiş o yuzden aileyi arama gereği bile duymamış olabilirler
aramayı yapan öğretmenler müdür yardımcısından daha iyi bilir malzemelere nolduğunu bence
aramayı yapan öğretmenler disiplin kurulundandır büyük ihtimalle

Back
X