bana fikir verir misiniz?

cnm ilyasın bana karşı davranışları yüzünden deliridm psikolojik tedavi görüorum o gün ilyas gelcekti gelmedi bende annemden izin istedim izin vermedi facede kızlarla fotolarını falan gördüm tansiyonum düşmüş biz çok kavga ederdik hep ben susardım bu sefer susan ben olmadım

canım ya madem bu kadar sorunlu ilişkiniz kendine yazık ya tedavi görüosun ama o acılıslarda arkadaslarıyla geziobak gercekleri gör bosver şimdi olurmu üzülme artık

sen resmen hayatini ona adamisin,
baksana sen kendi hayatindan sanki ona veriosun,
deymeyen biri icin ??
bunu hakediomu bu degeri?
bence ac gozunu biraz cool takil, soguk dur olaylara hemen uzulup durma..
dunyada bi o mu var ya?
ne bu kendini harab edecek kadar?
Sen kendini bukadar uzuyosun bir erkek icin, dusunsene hic kendini obur dunya icin uzdunmu? dunyadaki seyler bos, ask mesk.. hemde bi erkek icin pehh

seni kirmak iicn degil soylediklerim, biraz sarsil uyan artik baskasi icin piskolojini bozma! yapamiosan bile Mutlu, umursamaz maskesi tak ki piskolojikman o durumu alirsin, inanbana

cnm hatırlıyorum seni mesajlarına falan rastlamıştım birkaç yerde
durumunu az çok biliyorum
ama doğrusunu söylemek gerekirse senin hatan onu hayatının odak noktası haline getirmen
biraz kafanı dağıt tatlım bir akrabana gitme imkanın olursa git biraz ondan başka kişilerle de eğlenmeye alış
gerçekten insan moral buluyor
erkek arkadaşın haksız seni arayıp sorması gerekirdi ama belki de onu beklediğini bu kadar hissettirmeseydin
annene kırılmış olabilir ama bu senin suçun değil sonuçta
erkekleri bilirsin kaçan kovalanır mantığı
ona biraz sensiz de yapabilirim seni merak etmiyorum mesajı vermeye bak tatlım emin ol faydasını göreceksin
hem bu sayede kendini toparladığını da farkedeceksin
allah yardımcın olsun güzelim kenidne dikkat et olur mu yerimseniben

maniac herşeyin farkına varım cnm kırmadın beni fikirleriniz çok önemli benim için
bayan1903 cnm söylediklerin mutlu etti beni öle yapmaya çalışıorum zaten saol cnm 2 günlük bi yere gidip geldim biraz iyiyim

canım yani seni bu kadar üzmüş seni psikolojik tedavi görecek derecede bu insana hala neden değer verip önemsiyosun senin sağlığını bile elinden almış yapma bunu. lmaz:
kızacaksın bana belki yaşamadan konuşmak çok kolay geliyo diyeceksin ama bence sen gereğinden fazla değer veriyosun bu insana.
şimdi böyleyken evlenince mutlu olabileceğini düşünüyomusun?

Öncelıkle Çok geÇmıŞ olsun...
Sevgılınıze gelınce sız bu durumdayken bukadar rahat olması cıdden sınır bozucu.
Ve psıkıkolojık problemler yaŞamanız sevgılınız yuzunden..
Sızın sayenızde yurumesı ılıŞkının zaten ...bıtmıŞ bı ılıŞkı...
Annenıze gelınce sıze ÜzÜlmeıyle verdıgı bı tepkı ..
Ama cıdden seven ınsan kımseyı gÖzÜ gÖrmez..
2 haftadır aramıo sormuo..bey efendıye ııyıı bı bahane olmuŞ bence...
Sızı sevmeyen bırını hayatınızda tutmanız yanlıŞŞ...bırakın herŞey oluruna varır..
Hayatnızında yenı bı sayfa aÇmak en ıyısı..

Deryacım.. bu çocuk için senin evine gelmesi o kadar zor ki.. keşke imkanlar böyle olmasa rahat rahat gelebileceği bi yer olsa senin evin emin ol başında nöbet tutar bu çocuk senin için.. ama seni de zor durumda bırakmak istemiyor. bu durumda ona kırılma.. annen cidden kırmiş çocuğu.. gelene niye geldin denir mi.. kim olsa bozulur gelmez.. haklı cnm sevgilin.. sen iyileşmeye bak biran önce.. onun aklı sendedir her an.. onun kırgınlığı sana değil annenin lafınadır.. sen gönlünü almaya çaliş.. cnm anneme aldırış etme.. öyle demek istemedi falan de.. elinde değil ki adamın çıksın her dakka yanında olsun.. o istemiyo mudur sanki senin basında olmayı.. ister miydi seni bu halde bırakmak.. içi içini yiyodur elinden bişey de gelmiyor.. imkansızlıklardan boğulmustur artık.. eli kolu bağli bişey de yapamıyor ve çıkar bir yol ariyodur.. sen saril ona.. sizin birbirinize olan sevginiz çok büyük.. imkanları zorlarsın olmuyosa zamana bırakmaktan baska care yok.. ilerde evlendiğinizde bu günlerinizi hatirlayip gülümsersiniz.. şuan seni aramıyosa kendine olan kızgınlığındandır.. sevdiği kız için hiç bişi yapamıyor imkanları o kadar kısıtlı ki ne yanına gidebiliyor ne ona bakabiliyor.. ve artık bunalmıştır.. ona sitem etme cnm.. imkanlar kısıtlı olunca insan çok üzülüyor ve o da bu üzüntüsünü içine ata ata çok yipranmıstır.. senden daha kötü bi haldedir emin ol..

cnm babam evde olmadığı zaman istediği taktirde evimize girip çıkan biri bizim sorunumuz ben hasteneden çıktıktan sona bana morel vermesi yerine arkadaşlarıyla olması ben yatarken arayıp sormaması annem durumu en son iş biz annemin konuşmaası yüzünden çatırdamadık

eğer geerçekten böyle bir durum var ise ve de hastalığınızda sizi ziyaret etmek yerine (arayıp sormak yerine) arkadaşları ile (kızlarla) geziyor ise bu adam için kılını kıpırdatmaya değmezfisfisfis

kendini yıpratma boşuna. senden değerli kimse olmamalı. kendine önem verdiğin kadar etraf seni önemser.:umursamaz:

canım erkekler bizim kadar duyarlı olamıyorlar malesef..aynı şeyi o yaşasa emimin sen çok daha fazla pervane olurdun etrafında
sen hasta yatarken onun 2 hafta boyunca arayıp sormaması çok yanlış gerçekten
sen şimdi zamana bırak bence..bir an önce iyileşmeye bak
sapasağlam ayağa kalktığın zaman burnunu sürttürürsün

bende öle yapıorum cnm kontrole gittim bugün kırık düzelmiş ama baskı yapabilirmiş o yüzden yine yatdinlen dedi fazla hareketlenme dedi ona olan aşkım bana çok zarar verdi artık güçlüyüm herşeyin farkındayım ve annemi çok seviorum

dahada iyi olacaksın canım inşallah
hem bedenin hem psikolojin düzelecek olumunekankayizsmile
hayatımızda bize zarar veren insanlar olmasın hiçbirimizin... :Saruboceq:

canım benım öncelıkle cok gecmıs olsun sana senın hasta oldugun zamanlarda yanında olmayan sevgılıden sana hayır gelmez bıde evdede oturmuyor beyımız dısarda kendı havasında lokanta acılısında yarıslarda gezıyor aman ne uzulmus bellı.sen hiç uzme kendını herseyde bır hayır vardır derler ya bak allah onun gercek yuzunu gormen ıcın sana bır ımkan saglamıs ıyı gununde herkez yanında olur gezmeye tozmaya gülmeye eglenmeye herkez gelır onemlı olan kotu gununde yanında olmaktır bunu yapmayan ınsandan sana hayır gelmez annende senın uzuldugunu gorup daha cok uzuldugu için uyarmıstır haklı olarak anneler hıssederler brseylerı belkı annenınde ıcıne sınmemıstı sızın ılıskınız zaten anladıgım kadarıylada cok sorunlu br ılıskınız varmıs hep senın alttan almanla birseyler yurumez karsılıklı anlayıs olması lazım bu sızde yok maalesef o yuzden hıc uzulme ve bundan sonra önune bak derim ben....

ahh canımmm.... gerçekten çok üzüldüm acil şifalar.. üzülmek bi yana fiziksel zarar görmen de yazık olmuş kalça kemiği önemli bi kemik sen iyileşmene bak şimdi boşver o çocuğu da. ayrıca arkadaşları bile insanın 50 kere arar sorar öyle bi dönemde. annen dediyse dedi ne var yani sen demedin ki. sana niye tavır yapıyor? üstelik annene darılsa bile saygıdan tavır yapmamalı. üstelik senin için üzüntüden ölmeli, suçlu hissetmeli, annenin de üzgün olduğundan böle konuşabileceğine yormalı ve anlayışla karşılaması gerekirdi. emin ol böyle erkekler var, bu çocuk seni haketmiyor. bunu ona en ihtiyaç duyduğun anda sana resmen arkadan vurarak göstermiş oluyor. eve gelemese bile bi arayıp sormak bu kadar zor değil web camden fln konuşursunuz ne biliim yine de haberleşirsiniz. ya insanın düşmanı olsa merak eder bu ne kendine güven vurdumduymazlık kardeşim ya! canım gerçekten bir an önce iyileş o sanıyor ki sen tıpış tıpış ona koşucaksın o da sen hastayken gezmiş eğlenmiş bu vaktini verimli kullanmış olucak sanıyor beyfendi. ama ona dünya kaç bucak göster lütfen. bu ilişki böyle nereye kadar gider? ya aklı başına gelmeli, ya da aklı başında biri gelmeli

doc cnm benim herşeyi çok güsel özetlemişsin bu ardaa hemşeriyiz
bu kadarı vermek için bile çok düşündüm 3 hafta aramadı kontrolüm vardı merak etmedi hala onu arayabaileceğimi düşünüo bu nasıl bi aşktır sevgidir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…