bana fikir verir misiniz?

erkekler genelde böyle oluyorlar.mesela evlenseniz gene ilgilenmez seninle,hep o ilgi bekler.İşten gelir yemeği hazır olucak herşeyi sen düşüneceksin.Bu tip bir hayata tamam dersen devam et.Eger uyuşmuyorsanız da ayrılmanız en mantıklısıç.zaten yeterince yıpranmışsın.

ne olursa olsun sızın bes yıllk bı ılısknz var boru deıl yanı:S
ama senı merak etmesı gerekıyo sen hastasn hastahanede yatıyosn evde yatıyosn ve annen ona laf soledıı ıcın senı ıkı hafta boyunca arayıp sormuyo nası bıse bu..
senı merak etmelı helekı sen hastahanede yatıyosan bı rahatsızlıgın varsa delı gıbı merak etmelı..kusuruma bakma bıraz sert gırrmıs olabılırım konuya ama untma kı bırbırınıze bes yıl vermıssnz:S bnce onunla bı konusmalısın..bnm fıkrm tabı tenzıı edıyorum,hersey gonlunce olur ıns..

kıslar ben uzun uzzzzzzzzzzun düşündüm ve herşeyi kökten bitirdim nasıl oldu bilmiorum ama ondan nefret bile etmiorum nefretde bi duygudur onunla ilgili herşeyi unutmuş gibiyim hatırlamak istesemde olmuo yeni iş bularak kendime tertemiz bi sayfayla haat defterle hayatıma yeni doğmuşcasına yeniden başlıycam ve ben böle inannın çok mutluyum bana destekleriniz için çok teşekkür ederim sizler olmasaydınız daha kötü şeyler olabilirdi ve anladım o hiçbişeye değmez acıorum giden 5 yılıma ama zararın neresinden dönersen kardır derler aynen öle çok mutluyum herkese sonsuz kere teşekkür ediyorum

canım benim inan en iyisini yapmışsın sana böyle davranan bir insanla evlenmek sana daha çok zarar verebilrdi.
kendimden biliyorum bende 6 senemi harcadım ilgisiz kaba bir insan için.zor bir dönem olacak senin için ama geçiyo.hayallerine,amaçlarına odaklan.
Bazı günler uyanacaksın herşey üstüne geliyo gibi olacak,ona ihtiyacın var gibi hissedeceksin.Hepsi geçecek emin ol.

cnm bnm hep mutlu ol insallah..goruceksn hersey nasıl guzel olucak,hıc bı zamn uzme kendını senı dusunmeye bırı ıcın degmez..yenı hayatnda huzur ve mutluluk dılıyorum sana sana yakısır ınsanlar cıkar karsına umarım..

yaa ne annesi ne babası kalkıp ona hakaret bile etse ne demek alınmak yaa onu geç sırasımı şimdi :S
alla alla vala çok sınırlendim şuan kapınızın önünde 4 dönuo olmalı o ne açılşndan ne yarışından bahsedio :S erkek işte :/ sonuna kadar haklasın sakın arama derim.

canımmm geçmiş olsun iyileştin mi??
sevindim kararına ilgisiz erkek (hatta umursamaz) yokluğuyla bile daha mutlu olur insan.
emin ol bin kat daha mutlu olup daha çok seveceğin bi insan çıkıcak elbet karşına.
herşey bi ders sonuçta geçmişine de acıma canım onlar seni bugünkü insan yaptılar böyle güçlü yaptılar..
he bunun aklı başına gelip kapında köpek olursa da inanma.. geçici bi süre öyle gibi davranır yine kandırmaya çalışır seni. inanma canım. can çıkar huy çıkmaz...
sana çoooooooooook mutluluklar diliyorum eminim herşey çok güzel olucak :)

ya bi kere yüzgöz olmuşsunuz.bırakın daha aramayın birbirinizi.devam ettirmeyin bence.araya anne manne girmiş bundan sonra tadı olmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…