incidestan cnm hiç aramadı cnm ilişkiyi benim sayemde ite kaka bu zamana getirdik ve ben hep alttan almaktan yoruldum beni o halimde merak edip aramadıysa hiç aramasın
you_know cnm vallahi annem benimle beraber üzüldü sıkılda hasta bile oldu sıkıntısından annemin tepkisi bence yerindeydi keşke cesaretim olsaydı ben söleseydim hiç aramıo cnm
navb cnm sende bizde sanırım anne olunca herşeyi anlıycaz şahsen biri benim kızımı sürekli ağlatıosa üzüosa ben o çocuğu parçalarım ki kızım onun yüzünden kalıcı hasarlar görüosa
dove cnm 4te gelemsi tabiki sorun değilde ben o şekilde ona ihtiyacım varken oda arkadaşlarıyla yarışlara lokantra açılışına gidiosa ben bunu sorun yaparım aynı şeyi ben yapsam çünkü beni asla affetmezdi
ecrin_kaya aynen öle cnm ddaha çok benle ilgilenmesi gerekirken neleryaptı daha doğrusu nasıl bi aşk bu benden arayıp hala özür dilemeemi beklio belkide ben aramazsa aramıcakmış
benim kötü günümde yanımda olmayan hiç yanımda olmasın ben hastayken bu sitedeki arkadaşlarım bana ondan daha çok moral oldular