- Konu Sahibi Birgaripinsan
İnsanları duyma ne istiyorsan, nasıl mutlu olacaksan onu yap. Şu hayata 1 kere geliyoruz, başkalarını dinleyerek istediğimizi yapmadıktan sonra ne anladık bu işten?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oncelikle iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim Allah razi olsunÇok teşekkür ederim,saskinlikla okudum bayanın kadının:) yazdıklarını
Aksine dinen bisey yazmadim kendim farkındayım dediği için , özgüven örtüyle alakalı bisey değil dmek istiyorum hanı sosyal olarak geliştir kendini egit evladına faydalı bir anne ol özgüven budur diyorum ama anlatamıyorum
Bende lise bittiği gibi kapandım , üniversitede kapaliydim ki o zman serbest değildi 2006 da başladım
Cok sıkıntı oluyordu herşey ama herşey fislenmeler neler neler ama inanmak budur inaniyorsan ve inandığın icin bunu yaptıysan seni hiçbirşey vazgcirmez aksine daha da bağlar.
Sizi de takdir ettim hayırlı bir omrunuz ve eşiniz olsun inşaallah
Sacimi acsam da giyimimin kalan kısmında değişiklik olmaz.Herkesin kendi kararı kimse kimseye karışamaz..
ha başkalarında gördüğümdeki yorumumu söyleyeyim , 1 hafta önce full tesettür gördüğüm bir insanı 1 hafta sonra gayet şuh bir biçimde görmek tuhafıma gitmişti (bkz. yakın akrabam) yadırgadım mı ; hayır.. onun hayatı.
Sizin bileceğiniz iş.
İste bu kısmı dogru. Bi depresyon hali var evet.Oncelikle iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim Allah razi olsun
Konuya gelecek olursakta ben biraz zoraki ortundum diyeyim baba baskisi falan
Suanda ne yazikki hakkini verwn bi ortulu degilim tamam tayt strec pantolin falan giyinmiyorum ama bazen bi bakiyorum balkona yada kapi onune acik cikmisim falan ama simdi zorunlulugum yok diyebilirim hatta ortunmem icin zorlayan babam bugun acilmam icin zorlasa acilmam
Verdiginiz tavsiyelerinde de insanin ozguvenine katkida bulunam seyler olduguna eminim
Konuya ve detaylara bakilirsa konu sahibi psikolojik bi boslukta gorunuyor gibi
Kilolarimi verdim.:) hafif bi sezaryan göbeği kaldi tabi.Tombik bir kapalı olarak şuraya ilişeyim bariözgüvenle kıyafetin ilgisi var mıdır bilemiyorum açıkçası.. ben çıkarken krem bile sürmeye üşenen biri olarak spor bir tarz benimsedim, bir çok kapalıya yakıştığını da düşünüyorum.. bence öyle deneyebilirsin.. senin stilin nedir bilemiyorum ama farklı bir tarz geliştir kendine, kendini iyi hissedersin.. ha açılmak istiyorsan da açılırsın, kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yaşa :)
O zaman siyle dusunun insanin depresyon yada psikolojik bosluk durumlarinda herseyi arkasinda birakip hic bilmedigi yerlere bile gidesi geliyir yada bi suru mantiga ters dusunceİste bu kısmı dogru. Bi depresyon hali var evet.
Şoyle söyliyim ne giyinmek geliyor içimden ne makyaj. Bu konu acilsam mi dan depresyona careye dogru gidiyor :))))Dış görünüşle alakası varsa madem , kaşınızın şeklini değişin , makyaj yapın , ne bileyim spor yapın. Örtüyü çıkarınca herşey düzelecek mi yani onu anlamadım ben.
Bence sizin canınız sadeece açılmak istiyorŞoyle söyliyim ne giyinmek geliyor içimden ne makyaj. Bu konu acilsam mi dan depresyona careye dogru gidiyor :))))
Boşanacaksan neden evlendin der gibi dar bir bakış açısı..açılacaksan neden kapandın diye sorarlar adama
açılacaksan neden kapandın diye sorarlar adama
Oncelikle iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim Allah razi olsun
Konuya gelecek olursakta ben biraz zoraki ortundum diyeyim baba baskisi falan
Suanda ne yazikki hakkini verwn bi ortulu degilim tamam tayt strec pantolin falan giyinmiyorum ama bazen bi bakiyorum balkona yada kapi onune acik cikmisim falan ama simdi zorunlulugum yok diyebilirim hatta ortunmem icin zorlayan babam bugun acilmam icin zorlasa acilmam
Verdiginiz tavsiyelerinde de insanin ozguvenine katkida bulunam seyler olduguna eminim
Konuya ve detaylara bakilirsa konu sahibi psikolojik bi boslukta gorunuyor gibi
Ben de üniv. Kapandım. Kabinde cikarirdik ortumuzu. Bahceye giremezdik. Butün o zorluklari bende cektim. Cok iyi is firsatlarini teptim. Simdi boyle hissediyorum iste. Yapip yapmamak arasinda kaldim. Hic bi taraf agir basmiyor.Çok teşekkür ederim,saskinlikla okudum bayanın kadının:) yazdıklarını
Aksine dinen bisey yazmadim kendim farkındayım dediği için , özgüven örtüyle alakalı bisey değil dmek istiyorum hanı sosyal olarak geliştir kendini egit evladına faydalı bir anne ol özgüven budur diyorum ama anlatamıyorum
Bende lise bittiği gibi kapandım , üniversitede kapaliydim ki o zman serbest değildi 2006 da başladım
Cok sıkıntı oluyordu herşey ama herşey fislenmeler neler neler ama inanmak budur inaniyorsan ve inandığın icin bunu yaptıysan seni hiçbirşey vazgcirmez aksine daha da bağlar.
Sizi de takdir ettim hayırlı bir omrunuz ve eşiniz olsun inşaallah
Yok aslinda oyle degil. Bi oyle bi boyle dusunuyorum. Hani bi taraf agir bassa diledigimi yaprim zaten de.Bence sizin canınız sadeece açılmak istiyorne diyeyim hakkınızda hayırlısı ..
Bence sen biraz manevi bosluktasin. Önce bir manevi olarak kendini takviye et yenile. Namazlarini alsatma mesela, kur an oku bol bol ne bileyim oruç tut sonra ne yapicagina karar var. sonra pişman olma.Ben de üniv. Kapandım. Kabinde cikarirdik ortumuzu. Bahceye giremezdik. Butün o zorluklari bende cektim. Cok iyi is firsatlarini teptim. Simdi boyle hissediyorum iste. Yapip yapmamak arasinda kaldim. Hic bi taraf agir basmiyor.
Cok kararli bi sekilde kapndim. Cok da arkasinda durdum kararimin. 10 sene hic pisman olmadim. Bu ara boyle dusunmeye basladim.Ben çok doğru bulmuyorum. Keşke o zamanlar iyice düşünüp karar verseydiniZ. Evinizde veya kadınlar arasında yaptığınız bir toplantı da açılıp bu zevki tadabilirsiniz. İlla sokakta acilmaniza gerek yok.