Bana fikir verirmisiniz?

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Arkadaşlar kimi zaman eşimden kimi zaman kv den yana şikayetlerim oluyor ama bu kez eşimden yana çok dertliyim.eşimle normal ufak tefek kavgaların dışımda hemen hemen her yıl sağlam bi kavga ederiz iş boşanma laflarının geçmesine kadar gelir eşim annemi arar beni şikayet eder bu her sene resmen alışkanlık olmuş bir durum annemde ortayı bulmaya çalışır biraz bana öğüt verir biraz ona derken konu kapanır ben artık bu durumdan çok şikayetçiyim benim annem böle huzursuzluğun içine dahil olurken kv min haberi olmaz çünkü ben çocuk gibi arayıp şikayet etmem etsemde bu kez çokk uzar konu evet annelerin hiçbiri üzülmesin bizim yüzümüzden ama üzülüyorum ben annem her zaman bizim stresimizi çekiyor ama kv haberş bile yok yada bunun önüne nasıl geçmeliyim konuştum hatta annemde dedi açıp bana sölemeyin yokkk anlamıyor her zaman tekrarlanır bu

Kavgalarınızın sebebi nedir. Eşinizin annenizi arayacak ve şikayet edecek kadar büyük olmalı. Ayrıca eşinizin burada yaptığı çocukluk kendi aranızdaki problemleri 3. Şahısı araya katması gibi. Bunj eşinle problem olmadığı zaman konuşmalısın aranızda halletmeye bakım.

Siz çocukmusunuz ki annenize şikayet ediyor
Bi daha annenizi ararsa anneniz sert çıksın iyiyken birşey yok kötü olunca neden beni arıyorsun çok şikayetçiysen getir kızımı ben bakarım yeter desin görür o zaman eşiniz
Sanki ilkokul çocuğu da velinize şikayet ediyor tövbe estağfurullah

yahu burada heryıl kendini tekrar eden boşanmaya giden ve sonunda barışan birinin başkasına çocukça demesi komik
aynaya bakmanızı tavsiye ederim

Eşim kincinin tekidir annem aramayın kavgada dedi ama anlamadı çok sert çıkarsa annem bu kez resmen kinlenir kadına.sakinken konuşuyorum evet haklısın saçma bişe ama napayım belki sana bi akıl verirde daha iyi olur diye arıyorum diyor

Eşim kincinin tekidir annem aramayın kavgada dedi ama anlamadı çok sert çıkarsa annem bu kez resmen kinlenir kadına.sakinken konuşuyorum evet haklısın saçma bişe ama napayım belki sana bi akıl verirde daha iyi olur diye arıyorum diyor

Sakinden de söylesen sanki kavga anında inadına daha çok aricakmış gibime geldi.

Daha çok neden kavga ediyorsunuz dışarıya taşacak kadar

Belli bir neden yok artık hangi tartışmamız denk geldiyse hangisinde daha çok sinirliyse mutlaka şikayete başlar

Belli bir neden yok artık hangi tartışmamız denk geldiyse hangisinde daha çok sinirliyse mutlaka şikayete başlar
Çok kötü ya ömür boyu böyle mi olcak siz alttan alsanız da mı aynı

Gerçekten boşanın. Çözüm bu.

Bende onun annesini arardim.. ki aradimda.. kadin ben arayinca korkuyo gene bise mi oldu diye:) benim annem uzuluyosa kavga ettigimizde o da annesinin uzulecegini bilsin, belki yapmaz bi dahakine:) ayipmis bilmem ne hic tinlamam.. ben icimde tutup dert edinceme esim dusunsun:)

Biraz cocukca belki ama bazen insan caresiz kalabilir arar ne olmus? Her kavgada olmaz etkisini kaybeder:)

Bende annesini aradığım zamanlar oluyordu önceden ama artık aramıyorum çünkü hiç çözüm olmadığı gibi konu daha da büyüyor ve tabi bu tartışmalarımızda beni boşanmaklada tehdit ediyor sonra konu kapanınca normale döner ve hatalı olduğunu kabul eder ama kalıcı olmaz taki diğer büyük kavgamıza kadar

Hayır düzeldi denemez şiddetli kavgamız duruldu ama hala kendini haklı sanıyor

Back
X