Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi olayı dünya sağlık örgütü okusa bize göre de aldatılmışsin tanısı koyar
Aldatmak illa ki yatakta gerçekleşen bir eylem değil
Ama sen yine de barış cumku kociskoculuk kazanacak
Di mi ne gafletmiş arkadaş bi bitmediBu bir anlık gaflet yalanından da tiksinir oldum.
hayır ben kızı suclamıyorum kendisiyle de cok kibar konuştum zaten asla suclu değil eşim suclu ailem cahil bence onlardan beklediğim desteği vermedilerEşiniz aldatmış evet.
Ayrıca ailenizin hatayı kadında bulup eşinizi aklamasına ne desem bilemedim.
Hem eşinizin hem kadının dediğine göre kadın eşinizin evli olduğunu bilmiyormuş, öğrenince de görüşmeyi kesmiş. Eşiniz bile hatanın kendisinde olduğunu kabul ederken başka kadına laf atmak komik.
Eşiniz ise evlilik yükümlülüğüne aykırı davranmış, bile isteye.
Hoş üçüncü kişiler kötü niyetli olsa ne yazar. Size sadakat borçları mı var?
Ben aldatıldığım için boşandım. Çünkü eşim de çok yalvarmıştı. Ben de asla yapmaz derdim. Ahlak abidesi(!) kendini öyle edepli tanıtan bir insandı. Tek bir hatasını görmemiştim. Neticede boynuzları yemiştim. Hediyeler çiçekler almıştı falan filan ama zamanla düzelecek dediğin hiçbir şey düzelmeyecek. Her şey kat kat artarak üzerine gelecek. Yakaladığın günden öncesindeki güzel anıları bir daha bulamayacaksın. Hep aldatılan kadınlara bunu derim. Aynı şeyi sen yapsaydın, sen bir erkeğe çiçek yollasaydın, emin ol seni asla ama asla affetmez, herkese duyudur ve rezil ederdi. Sonra da boşardı. Aileni de dinleme. İlerde daha ağır bir sorun yaşadığında da yine seni savunmayacaklar. Böyle aileler aman kızımız dul(!) kalmasın da evliliğinde ne eziyet çekerse çeksin, bizim başımıza kalmasıncılar...selam arkadaşlar ben neredeyse 2 yıllık evli olucam bu yaz eşimle birbirimizi liseden tanırız ilk aşk beraber ders calışırdık siz düşünün o zamandan bu zamana yani yaklaşık 6 yıllık birliktelikten sonra işimizi elimize alınca da evlendik cok severek hem de .
bir gün eşimin mail inde bir kıza çiçek gönderdiğini gördüm dünyam başıma yıkıldı gece vaktiydi eşimi uyandırdım evi yıktım dağıttım sabaha kadar ağlama krizi gecirdim boşanmayı o an kafama koymuştum çiçek gönderdiği notta güzel öğretmen doğum günün kutlu olsun yazıyordu dünyam başıma yıkıldı gercekten hiçbi sorunumuz yoktu ailesi yüzünden cok sorun yaşadık ama hepsini aşmıştık cok iyi anlaşırız evde güleriz eğleniriz dört dörtlük bir eştir ne kırar ne üzerdi her işime yardım eder değer verir hatta kendi kendime ne şanslıyım derdim hep hem eşimi cok severdim hem de her anlamda hayrandım ona neyse hani eşim de gercekten hiç bu zamana kadar böyle bi şeyine şahit olmamıştım o kadar yıldır tanıyorum eşim anlattı her şeyi kız bekar sanmış yazmış eşim de konuşmuş mesajlaşmışlar yani görev sırasında gittiği bi okulda tanışmışlar işten dolayı bir iki gün çalışmışlar o esnada numaralarını almışlar haberleşmek adına neyse sonra eşim anlattı her şeyi kız sormuş yanındaki kim diye eşim de karım demiş kız da konuşmayı kesmiş o arada da doğum günü varmış tam cicek göndermiş sonra eşim tabi kızın numarasını verdi nolur ara konuş aramızda hiçbi şey olmadı diye ertesi gün sırf merak ettiğim için aradım anlattı eşinizle aramda bir şey olmadı kendisi evli oldugunu söyleyince konuşmayı kestim hatta karını sevmiyor musun mutsuz musun niye konuştun benle diye sormuş eşim de karımı cok seviyorum öylesine yazdım demiş eşime soruyorum neden yaptın bunu diye bilmiyorum bir anlık gaflete düştüm hata ettim bilmem ne günlerce gözleri şişti ağlamaktan yemedi içmedi çiçekler yemekler kendini affettirmek için beni bırakırsan ölürüm falan ailemi aradım boşanma kararı için ailem kesinlikle karşı cıktı eşim için yapmaz öyle bi şey bi an hata etmiş ne olacak yakışıklı cocuk kızın hatası o yazmış bir daha yapmaz bilmem ne sonra ben affettim ama bu olayın üstünden aylar gecti hala aklıma geliyor gözlerim dolu dolu oluyor biz nasıl bu hale geldik diye o kadar büyük bi hayal kırıklığım oldu ki toparlanamıyorum eşimin yapmayacagından o kadar emindim ki psikolojim bozuldu.. ne yapmalıyım bu kadar emeği çöpe atmak içimden gelmiyor ama bir yandan da yol yakınken kendime düzen kurasım var bir yanımda inanıuor bir daha böyle bi şey olmaz diyor çünkü gercekten cok mutluyduk gercekten cok seviyorum onu en katlanamadığım şeyse onu başkasıyla paylaşmak siz olsanız ne yapardınız özellikle başına gelenler yazabilir mi cünkü insan başına gelmeyüince anlamıyor eskiden olsa başkası anlatsa boşan ya derdim kesin ..
Ben aldatıldığım için boşandım. Çünkü eşim de çok yalvarmıştı. Ben de asla yapmaz derdim. Ahlak abidesi(!) kendini öyle edepli tanıtan bir insandı. Tek bir hatasını görmemiştim. Neticede boynuzları yemiştim. Hediyeler çiçekler almıştı falan filan ama zamanla düzelecek dediğin hiçbir şey düzelmeyecek. Her şey kat kat artarak üzerine gelecek. Yakaladığın günden öncesindeki güzel anıları bir daha bulamayacaksın. Hep aldatılan kadınlara bunu derim. Aynı şeyi sen yapsaydın, sen bir erkeğe çiçek yollasaydın, emin ol seni asla ama asla affetmez, herkese duyudur ve rezil ederdi. Sonra da boşardı. Aileni de dinleme. İlerde daha ağır bir sorun yaşadığında da yine seni savunmayacaklar. Böyle aileler aman kızımız dul(!) kalmasın da evliliğinde ne eziyet çekerse çeksin, bizim başımıza kalmasıncılar...
Biz o gaflete düşsek etmeyecekleri hakaret kalmaz valla.kadın aldatınca ya da teleşebbüs edince oros... lar namuzsuzlar havada uçar. Mükemmel olan erkek egosuna yakıştıramaz aldatılmayı. Çünkü o aldatılacak adam değildir ama aynı hatayı kendi yapınca iffit bini gifliti diştim diye ağlarBu bir anlık gaflet yalanından da tiksinir oldum.
Coookkk cabuk yola gelmissin birdaha gaflete düsmeyecegi ne malumselam arkadaşlar ben neredeyse 2 yıllık evli olucam bu yaz eşimle birbirimizi liseden tanırız ilk aşk beraber ders calışırdık siz düşünün o zamandan bu zamana yani yaklaşık 6 yıllık birliktelikten sonra işimizi elimize alınca da evlendik cok severek hem de .
bir gün eşimin mail inde bir kıza çiçek gönderdiğini gördüm dünyam başıma yıkıldı gece vaktiydi eşimi uyandırdım evi yıktım dağıttım sabaha kadar ağlama krizi gecirdim boşanmayı o an kafama koymuştum çiçek gönderdiği notta güzel öğretmen doğum günün kutlu olsun yazıyordu dünyam başıma yıkıldı gercekten hiçbi sorunumuz yoktu ailesi yüzünden cok sorun yaşadık ama hepsini aşmıştık cok iyi anlaşırız evde güleriz eğleniriz dört dörtlük bir eştir ne kırar ne üzerdi her işime yardım eder değer verir hatta kendi kendime ne şanslıyım derdim hep hem eşimi cok severdim hem de her anlamda hayrandım ona neyse hani eşim de gercekten hiç bu zamana kadar böyle bi şeyine şahit olmamıştım o kadar yıldır tanıyorum eşim anlattı her şeyi kız bekar sanmış yazmış eşim de konuşmuş mesajlaşmışlar yani görev sırasında gittiği bi okulda tanışmışlar işten dolayı bir iki gün çalışmışlar o esnada numaralarını almışlar haberleşmek adına neyse sonra eşim anlattı her şeyi kız sormuş yanındaki kim diye eşim de karım demiş kız da konuşmayı kesmiş o arada da doğum günü varmış tam cicek göndermiş sonra eşim tabi kızın numarasını verdi nolur ara konuş aramızda hiçbi şey olmadı diye ertesi gün sırf merak ettiğim için aradım anlattı eşinizle aramda bir şey olmadı kendisi evli oldugunu söyleyince konuşmayı kestim hatta karını sevmiyor musun mutsuz musun niye konuştun benle diye sormuş eşim de karımı cok seviyorum öylesine yazdım demiş eşime soruyorum neden yaptın bunu diye bilmiyorum bir anlık gaflete düştüm hata ettim bilmem ne günlerce gözleri şişti ağlamaktan yemedi içmedi çiçekler yemekler kendini affettirmek için beni bırakırsan ölürüm falan ailemi aradım boşanma kararı için ailem kesinlikle karşı cıktı eşim için yapmaz öyle bi şey bi an hata etmiş ne olacak yakışıklı cocuk kızın hatası o yazmış bir daha yapmaz bilmem ne sonra ben affettim ama bu olayın üstünden aylar gecti hala aklıma geliyor gözlerim dolu dolu oluyor biz nasıl bu hale geldik diye o kadar büyük bi hayal kırıklığım oldu ki toparlanamıyorum eşimin yapmayacagından o kadar emindim ki psikolojim bozuldu.. ne yapmalıyım bu kadar emeği çöpe atmak içimden gelmiyor ama bir yandan da yol yakınken kendime düzen kurasım var bir yanımda inanıuor bir daha böyle bi şey olmaz diyor çünkü gercekten cok mutluyduk gercekten cok seviyorum onu en katlanamadığım şeyse onu başkasıyla paylaşmak siz olsanız ne yapardınız özellikle başına gelenler yazabilir mi cünkü insan başına gelmeyüince anlamıyor eskiden olsa başkası anlatsa boşan ya derdim kesin ..
umarım ki aynı şeyle imtihan olmazsınız cünkü ben kocişkocu biri değilim beni tanımıyorsunuz sadece fikir almak için yazdım dalga gecilmek için değil
Aynen katılıyorum. Çiçek yollamak demek bir şey hissediyorum ve seni düşünüyorum demek. Biz niye azıcık iş yaptığımız herkesle telefonlaşmıyoruz. Telefonluk iş varsa da öylesine (!) bile olsa mesajlaşmıyoruz. Ne pis bu erkek milleti yA. Sinirlendim çok fenaEşiniz sizi aldatmış. Benim midem kaldırmazdı valla sizi bilmem. Cinsel ilişki olmayınca “aramızda bi şey olmadı” mı oluyor? Konusulmuş, mesajlaşılmış, beraber iyi vakit geçirilmiş, çiçek yollanmış. Bana kalırsa bu seksten daha iğrenç bi şey. Şimdi size bunun için yuvanı yıkma, böyle bir şey için bizden vazgeçme falan der. Madem o kadar önem veriyodu aldatmasaydı rezil herif. Ayrıca o kızcağızın hiçbir suçu yok inşallah burda kimse “kocanı ayartmış” muhabbeti yapmaz. Kız zaten evli oldugunu öğrenince konusmamış. En az sizin kadar mağdur o da, ne biçim bir olayın içine düşmüş. Tek suçlu rezil koca müsveddesi.