Bana göre aldatıldım..

Benim başıma geldi. Hem de hamileydim. Eşim ile üniversiteye girdiğimiz yıldan beri sevgiliydik yani kendini kandirma herkes emek veriyor. Eşimin mailinde yazismasini yakaladim kapimin önünde yattı çiçekler aglamalar yeminle r... Hepsi hikaye yalan. Boşandık ve bebeğimi düşürdüm o an.
Kendini kandırma. Hepsinin hikayeleri aynı. Sen o an yakalamasaydin onları çok sonra yakalardin. Sen öğrenince hemen kadını aradı uyardı i da inkar etti. Sen kendini kandirma çok yazık değmez. Geçmiş olsun.
Bu olayın üzerinden baya geçmiş sanırım adam rahatlamış bakmış siz yıkıp yakmıyorsunuz minnoş minnoş psikolojik destek de alalım der istersen evden giderim de der nasılsa anlamış sizin bırakmayacağınızı
[/QUOTE

çok gecmiş olsun yaşadığınız cok acı
ben de boşanmayı düşünüyorum ciddi ciddi artık bu kadar kişi söylüyorsa herkesim bir bildiği vardır
zamanında bana acele etme evlenme dediklerinde dinlemedim meğerse herkesin bir bildiği varmış..
insanları dinlemek gerekiyormuş

eşim kendisi dedi istersen evden gidebilirim istersen psikologa gidelim ne istersen yaparım kendimi affettirmek istiyorum güvwnini kazanmak istiyorum falan filan çocuk konuaunu da söyledim istemiyorum aska diye bu saatten sonra zaten o da bir daha bu konuyu açmadı yüzü yok hiçbi şekilde hiçbi şeye ama bu içimdeki kırgınlığı nasıl atlatacagımı bilmiyorum inanın içimden gelmitoe hiçbi şey

Ben senin için gerçekten yürekten üzüldüm inan ki. Arkadas cevremde de asla arkadaslarıma üzülmesinler diye bi şeyler demem ne düşünüyorsam onu derim. Cidden ben olsam boşanmayı ciddi ciddi düsünürdüm bu benim kaldırabilecegim bi şey değil. Tamam belki adama 10 seneni verdin ama sırf o 10 sene boşa gitmesin diye devam ediyorsan o adama bu sefer 30 seneni vermiş olacaksın. Senin hayatın bu ve bir defa geliyorsun dünyaya. Kimse için çöpe atma. Daha çok gençsin bundan sonraki ömründe mutlu ol. Ben senin aciz bi kadın oldugunu düsünmüyorum koca delisi oldugun ya da elalem ne der diye boşanmadıgını düsünmüyorum. Öyle olsan zaten sert yorumlar yazardım ya da muhtemelen hiç yazmazdım. Sen cidden çok yürekten sevmişsin çok adamışsın kendini o yüzden diyorum bunları.

eşim kendisi dedi istersen evden gidebilirim istersen psikologa gidelim ne istersen yaparım kendimi affettirmek istiyorum güvwnini kazanmak istiyorum falan filan çocuk konuaunu da söyledim istemiyorum aska diye bu saatten sonra zaten o da bir daha bu konuyu açmadı yüzü yok hiçbi şekilde hiçbi şeye ama bu içimdeki kırgınlığı nasıl atlatacagımı bilmiyorum inanın içimden gelmitoe hiçbi şey
Evliliğe devam ettiğiniz sürece içinizdeki kırgınlık geçmeyecek. Zaten güven tek kullanımlıktır güvenini kazanmak diye bir şey yoktur. Bence çocuk da yapacaksınız konuşmalarınızdan öyle hissettim.

İşte aptallık edip unutmak değil bunu anlatmaya çalısıyorum. Burada tepki gösterdiğim hanımlar unutmanızı isteyenler zaten. Üstesinden gelmek başka bir şey olmamış gibi davranmak başka. Zaten affediliyorum diye tekrar yapmayacak adam, “gerçekten” pişman olduğuna ve “gerçekten” olayın asla tekrarlanmayacağına emin olursanız üstesinden gelmeye çalısın. Yoksa adam beceriksizlik edip yakalandığı ya da kadın onu istemediği için pişmancılık oynuyorsa boşanın gitsin. Eşinizin sizi anladığından emin olun. Bence eğer bu olayın üstesinden gelmek istiyorsanız mutlaka çift terapisine gidin. Eşiniz gelmek istemezse de şart kosun. Bu sürecte sizi kendine bağlamak için olayın üstü kapansın diye çocuk diye tutturur. Aman diyim, psikolojinizde onulmaz yaralar açmayın.

Ama merak ediyorum, bir adamin pisman olmasi neye yarar? Hani gerçekten bir anlik gaflet olsa, ne bilim sarhos bir gece, bir anlik bir öpüsme, pismanligi yine anlamam ama hadi azda olsa bir mantikli tarafi var.

Bu adam konu sahibini kim bilir ne kadar zaman kandirmis. Kim bilir haftalar, aylardir. Kolay kolay çiçek yollama seviyeye gelmez bir iliski.

Yani burda hep deniliyor "eger tekrar yapmayacaksa", "2inci sans".. Peki o ilk sans ile ne oluyor? Niye kadinlarda bu yük olmali? Niye konu sahibi mecburen konusmak zorunda, iliskiyi zorlamak zorunda? Tersi olsa, toplum böyle birseyi bir erkekten beklemiyor. Tersi olsa kadin oro*** olarak ilan edilirdi ve adam bosanmakta hakli görülürdü.

Mesela konu sahibi niye mecbur kalsin bir psikolaga gitmeye, ona para harcamayi, çabalamayi? Esi herseyi yikmisken, konu sahibi çabalayacak ha?

Ne bilim, bazen hayatta keskin çizgilerin olmasi iyi birsey. Gereksiz yipranmalari önler. Bu adam esine yalan söylemis, çok akli basindaykan baska bir kadina çiçek yollamis. Konu sahibi yakalamasaydi bakalim ne olacakti. Evlilik güven üzerine kuruludur. Baze olaylar o güveni, tekrarar onarilamaz sekilde yikar. Böyle bir aldatmada ondan biridir. Cünkü sadece aldatma degildir, yalan söylemektir ayni zamanda.

Eşin yüzünden bir de hayat boyu çocuk gibi bir güzellikten mahrum kalacaksın. Sanada yazık güzel arkadaşım. Hep aklında bir daha yaparsa bu sefer kucağımda çocukla kalacağım yeni bir hayata başlamam daha zor olacak soruları olacak. Kendimden biliyorum. Yalnızken yeniden hayata başlamak daha kolay ama çocukla daha zor. Lütfen iyi düşün gerçekten unutamayacaksan herseyi kendine bu haksızlığı yapma derim..

çok gecmiş olsun yaşadığınız cok acı
ben de boşanmayı düşünüyorum ciddi ciddi artık bu kadar kişi söylüyorsa herkesim bir bildiği vardır
zamanında bana acele etme evlenme dediklerinde dinlemedim meğerse herkesin bir bildiği varmış..
insanları dinlemek gerekiyormuş

Tek soru hayatını hep bu acabayla geçirebilir misin?
Bu sorunun cevabını verebiliyorsan kendine çözümünüde bulmuşsun demektir.

Ben senin için gerçekten yürekten üzüldüm inan ki. Arkadas cevremde de asla arkadaslarıma üzülmesinler diye bi şeyler demem ne düşünüyorsam onu derim. Cidden ben olsam boşanmayı ciddi ciddi düsünürdüm bu benim kaldırabilecegim bi şey değil. Tamam belki adama 10 seneni verdin ama sırf o 10 sene boşa gitmesin diye devam ediyorsan o adama bu sefer 30 seneni vermiş olacaksın. Senin hayatın bu ve bir defa geliyorsun dünyaya. Kimse için çöpe atma. Daha çok gençsin bundan sonraki ömründe mutlu ol. Ben senin aciz bi kadın oldugunu düsünmüyorum koca delisi oldugun ya da elalem ne der diye boşanmadıgını düsünmüyorum. Öyle olsan zaten sert yorumlar yazardım ya da muhtemelen hiç yazmazdım. Sen cidden çok yürekten sevmişsin çok adamışsın kendini o yüzden diyorum bunları.

evet cok fedakarlık yaptım evimizin duvarına kadar bile kendim boyadım beraber kurmuştuk her şeyi cok sevmiştim onu kıyamazdım hiçbi şeyine ama o bana kıydı sanırım dışardan baya aptal biri gibiyim

Ama merak ediyorum, bir adamin pisman olmasi neye yarar? Hani gerçekten bir anlik gaflet olsa, ne bilim sarhos bir gece, bir anlik bir öpüsme, pismanligi yine anlamam ama hadi azda olsa bir mantikli tarafi var.

Bu adam konu sahibini kim bilir ne kadar zaman kandirmis. Kim bilir haftalar, aylardir. Kolay kolay çiçek yollama seviyeye gelmez bir iliski.

Yani burda hep deniliyor "eger tekrar yapmayacaksa", "2inci sans".. Peki o ilk sans ile ne oluyor? Niye kadinlarda bu yük olmali? Niye konu sahibi mecburen konusmak zorunda, iliskiyi zorlamak zorunda? Tersi olsa, toplum böyle birseyi bir erkekten beklemiyor. Tersi olsa kadin oro*** olarak ilan edilirdi ve adam bosanmakta hakli görülürdü.

Mesela konu sahibi niye mecbur kalsin bir psikolaga gitmeye, ona para harcamayi, çabalamayi? Esi herseyi yikmisken, konu sahibi çabalayacak ha?

Ne bilim, bazen hayatta keskin çizgilerin olmasi iyi birsey. Gereksiz yipranmalari önler. Bu adam esine yalan söylemis, çok akli basindaykan baska bir kadina çiçek yollamis. Konu sahibi yakalamasaydi bakalim ne olacakti. Evlilik güven üzerine kuruludur. Baze olaylar o güveni, tekrarar onarilamaz sekilde yikar. Böyle bir aldatmada ondan biridir. Cünkü sadece aldatma degildir, yalan söylemektir ayni zamanda.

Kesinlikle size katılıyorum zaten bu yorumumdan önceki mesajlara bakarsanız baya hararetli bir şekilde boşanmasını söyleyip eşine ve kadınları salak yerine koymaya çalısan tüm erkeklere hakaret ettim. Bu mesaj sonrasında da zaten ben olsam boşanacağımı benim böyle bir şeyi hazmedemeyeceğimi söyledim. Bana kalırsa affı olan bir şey değil kadın için de erkek için de. Konu sahibi için cidden üzüldüm ve bu olayın üstesinden gelmek istediğini söylediği için madem devam etmek istiyor en azından sağlıklı bir şekilde devam edilsin diye yazdım bunları. Diğer mesajları okumadığınız için haklı olarak yanlış anlamışsınız yoksa %100 aynı düsünüyoruZ

evet cok fedakarlık yaptım evimizin duvarına kadar bile kendim boyadım beraber kurmuştuk her şeyi cok sevmiştim onu kıyamazdım hiçbi şeyine ama o bana kıydı sanırım dışardan baya aptal biri gibiyim

Sen aptal değilsin ama o saçma heyecanlar peşinde koşarken ne kaybettiğini biraz geç anlayacak

Evliliğe devam ettiğiniz sürece içinizdeki kırgınlık geçmeyecek. Zaten güven tek kullanımlıktır güvenini kazanmak diye bir şey yoktur. Bence çocuk da yapacaksınız konuşmalarınızdan öyle hissettim.

yok yapmayacagım zaten başka maddi ve bulunduğumuz yer dolayısıyla 3-4 yıl cocuk yapamam.. tabi evli kalırsam

Senin adına üzüldüm. Eşin bildiğin flört etmiş. Bu da arandığını gösterir. Eğer evliliğini bitirmek istemiyorsan mutlaka birlikte bir evlilik terapistine gidin bence. Belli ki senin fark etmediğin bir şeyler eksik ve yanlış bu evlilikte

Ailenize inanamiyorum... eşin yakışıklı çocuk olabilir, o kızın hatasi ne demek? Kiz kendi kendine mi konuştu? Esinde gayet cicek göndermiş konuşmuşlar flörtleşmisler. Kiz seni sormasa belki devam edeceklerdi görüşmeye. Eşiniz sizi resmen aldatmış 'bir anlik gaflet' falan değil bu. Affedip affetmemek sizin karariniz bisey diyemem ama sizi bir kere aldattiysa devami gelir emin olun.

Size göre herkes bir şansı hak ediyor sanırım. Olabilir, saygı duyarım. Ama merak ettiğim siz de bir kerelik hakkınızı kullanmak isteseniz eşiniz de sizle aynı fikirde olur mu? Benim için eşitlik önemli çünkü.

Ben mükemmel bir eşe sahibim onunla evlendiğim için hiçbir zaman pişman olmadım ve evet eşimde beni affederdi ben asla eşimi aldatmam zaten de varsayımlar üzerine konuşursak evet affeder.

Neden bos geliyor?

Isiniz maddi ozgurlugunuz oldugu halde sizi aldatan nisanliniza 2.sans mi verdiniz?

Her gun beni aldatti mi diye delil aramak mi kolay?

Yoo ben hergün beni aldattımı diye düşünmedim eşime güveniyorum güvenemeyenler düşünsün. Ben eşimin pişmanlığını ispatladığını ve birdaha yapmicağını düşünüyorum. Heee bu arada aldatmayan erkek yoktur bana göre burda yok boşan şöle yap böle yap diyen kadınların 100 💯 aldatılıyor haberleri yok neyse size iyi sohbetler

bizim kızlarımız da asla evlenirken ailelerini dinlemez ailem istemiyodu ne emeklerle evlendim der ama boşanırken ailesini dinleyesi gelir

çiçekte yakalamışsın ee hiç düşündün mü yakalamasan ne olacaktı
bi de adam mutluyken GAFLETE düşmüş peki zor zamanlarınızda ne olacak

boşanmak da çok kolay valla avukata veriyosun vekaleti o hallediyor her şeyi
senin tek farkın boşanmaktan şu anda ,boşansan tek başına kafayı yiyecektin evinde şimdi evde başkası varken yiyorsun,bitmese adamın gözü başkasını görmezdi çoktan bitti o evlilik ,çünkü asla unutamayacaksın
sorman gereken tek soru böyle mi yaşamak istiyorsun

Back
X