Aşk acısı;Ağzını yakan bir biber gibidir...Zamanla o acıyı aşarsın..Dönüp geriye baktığında kaçırdığın günlerini kaçırdığın yıllarına yaşına acırsın(tabi buda sana cabası mı? yoksa başka bir şeyimi? bilemem)
Ailelerede akıl fikir versin demişsin...Eminim ki bir bildikleri vardır ailelenin yada ailelerimizin...Evlatlarının kötü olması için çaba sarf eden hiç bir aile tanımam...
Derdini az çok sözcüklerin arkasına gizlemişin...Allah ayrdımcın olsun umarım herşey düzelir...:1hug:
Doğru söylüyosun canım benim inşallah düzelir herşey...kendi ailemle sorunum yok Allah'a şükür ama onun ailesiyle sorunları var ve bizi çok etkiliyor ileride de büyük ihtimalle etkileyecek...ama bunun için ondan vazgeçmek istemiyorum...onun içinde sürekli acı çekiyorum...
Yok öyle değil yani daha tanışmadık bile ailesiyle ama sevgilime karşı çok acımasızlar koca ailenin bütün işini o görüyor ama yine de yaranamıyor sürekli ezmeye çalışıyorlar onu hepsi ayrı dert sevgilim çok bunalıyor bunların içinde zaten bir de uzakta benden ayrı bir şehirde yaşıyor onlar onu sıktıkça olay bana patlıyor sevgilimi göremiyorum,konuşamıyorum, sürekli stresli olduğu için ilgi de gösteremiyor bana verdiğiyle yetinmek zorunda kalıyorum çünkü onu çok seviyorum ve onun da beni çok sevdiğini biliyorum...
en küçük bir hatasında ailesi hemen beni suçluyomuş o kız aklını aldı diye
bu ve bunun gibi sorunlar yani canım...Biz evlenmeyi düşünüyoruz ve bu aile biz evlenirken ne hal alır onu bilmiyorum işte...
Bence sevgilinle konuş senin hakkında ne derlerse desinler sana demesin..Çünkü inan ilişkinizi büyük şekilde etkiler zaten etkiliyorda şuan küçük bir aşamada ama ilerde daha büyük olabilir..İçinde kalsın sana anlatmasın...(sevgi herşeyi paylaşmak demek ama paylaşılıcak şeyler insanların birbirlerine olan ilişkisinide etkilememeli...Senin yerine koysun kendini..acaba senin gibi cekebilicek mi??? Yani ailenin ona karş öyle konuşmasını...)
Bu tip sorunları şuan sana anlatırsa onlara karşı ılımlı sevecan olamazsın...Şuandada belki başlamıştır...Evlilik zamanınız gelince bu tip sorunları yaşamak daha normal olur...
çok duygalandım okurken yeniden yaşadım herşeyi 5 sene öncesini ,dicek bişi bulamıyorum yüreğine sağlık...........
bir kere çektim aşk acısını 3 gün sürdü:))kendimi nasıl toparladım biliyor musunuz:birden hayatta çok daha kötü acıların var olduğu geldi aklıma.ve toparladım kendimi.ne yani ölmüşmüydü.sadece ayrılmıştık.sevdiklerim yaşasınlar da hepsi ayrı olsun benden ne çıkar.3.gün acı kalmadı, güçlü bir şekilde ayağa kalktım.ve bir daha aşk acısı çekmedim.
haklısın canım dünyada çok daha kötü acılar var . tebrık ederım bu acıyı 3 gunde atlata bılmen harıka bişi.ben başaramıyorum onun başka birisiyle bırlıkde oldugunu bilmek beni tarif edemeyecegim kadar üzüyo bunaltıyo içimin yandıgını hissedıyorum.Sevdiğinin başka biriyle evlencek olması beni kahrediyo. özgürce keşke ölseydi ama başkası olmasaydı yada ben ölseydim ... ben nasıl atlata bilirim yardımcı olursanız çok sevinirim buna gerçekden çok ihtiyacım var. etrafımda benı anlaya bılecek insanlar olmadıgı için kendı kendıme ne yapcamı şaşırdım böle gıderse depresyon geçirmem yakındır senağlamasenağlamasenağlama
Kimse vazgeçilmez değildir unutma.Silkin ve kendine gel canım.Zamanın ilaç olduğunu biliyorum yaşadıklarımdan.bütün acılar zamana yenik düşer.her sabah yeniden güneş açar.ilk işin kuaföre gidip saçlarını yaptırmak olsun.hadi bakalım güzel bir makyaj ve hayatında sana daha da değer veren insanların yanına koş.hadi kalk ayağa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?