bana göre kocam çok pis ona göre sorun yok!!

evlilik buysa ben almayım :19:

Eski kocam pek titizdi bekarken.:15:
Her bir şeyden tiksinirdi.
Kendisi sarayda büyüdüğünden midir nedir bira içtiği bardağı bilem incelerdi gittiğimiz barlarda.
Evlenince gördük sarayın soytarısını,neyse açmıyım ağzımı!!! Sinirlenicem yine!:19:
Şimdiki sevgilim çok rahat ben de çok rahatım.
Evlenir miyiz bilemem ama hiç bir konuda kasmıyoruz kendimizi.:16:
O kadar biz olduğumuzu hissediyorum ki!!!:nazar::21:

Gaz ve geğirme konusunu ben yadırgamıyorum .
Eğer söz konusu kişi benim aşık olduğum kişiyse bundan rahatsız olmam .
Amaa o burun karıştırma konusu gerçekten çok iğrençmiş :31:
Bir üye de demiş yastığa sürüyormuş diye aman allahım düşman başına böylesi :30:
Eğer salatayı ellerini yıkayıp yapmışsa yani yıkanık ellerle koyuyorsa tabağa o da sorun değil .
Sonuçta yıkanmış olduğundan tiksinmem .

Kendisi sarayda büyüdüğünden midir nedir bira içtiği bardağı bilem incelerdi gittiğimiz barlarda.
Evlenince gördük sarayın soytarısını,neyse açmıyım ağzımı!!! Sinirlenicem yine!:19:

sakin Lalem

sevdiğim aşık olduğum adamın elinden ,sütünden derisinden yerim :9:
niye tiksineyim tiksiniyorsam onla işim ne batmazki gözüme bişeyciği..:17:
ne mutlu sana darısı basıma diyeyim :39:

ilk seneler böyle diğilse bile seneler geçtikçe böyle oluyolar.alışmalısın görmemezlikten gel, kafanı çevir.salata hariç gerisi olmuyo diyen yalan söyler bence kendini ne kadar tutabilirki.alışamassan işin zor her hareketi batar sana.

Ay bu erkekler yokmu bazi huylari delirtiyo adami... Bendede vardi bitane vardi diyorum cunku zamanla cadalozluklatimla bi cogunu dizelttim huylarinin. Adam banyo yapar cikardiklarini geri giyer...evde temizlik yapicam derim wc temizya der ..meyveyi sebzeyi yika dersin soylece bir suya tutar...daha neler neler.. yonttum baya bizim kalasi...

Evlenince gördük sarayın soytarısını
,neyse açmıyım ağzımı!!! Sinirlenicem yine!:19:

:1: :1:

:nazar:

Ay bu erkekler yokmu bazi huylari delirtiyo adami... Bendede vardi bitane vardi diyorum cunku zamanla cadalozluklatimla bi cogunu dizelttim huylarinin. Adam banyo yapar cikardiklarini geri giyer...evde temizlik yapicam derim wc temizya der ..meyveyi sebzeyi yika dersin soylece bir suya tutar...daha neler neler.. yonttum baya bizim kalasi...

sakin Lalem

sevdiğim aşık olduğum adamın elinden ,sütünden derisinden yerim :9:
niye tiksineyim tiksiniyorsam onla işim ne batmazki gözüme bişeyciği..:17:
ne mutlu sana darısı basıma diyeyim :39:

Amin canım benim amin inşallah!!!
En hayırlısı,en iyileri bizim olsun inşallah!
Sen hala kullanıcı adını değiştirmemişsin!
Dayak istiyorsun anlaşılan!

bencede önemli olan biz olabilmek... demek istediğim noktaya değinmişsin. he burnunu karıstırıp yastıga süremesi hos değil zaten yapmıyorda ama saygı herkese göre farklı bi kavram olabilir saygı yok dıyo bazı arkadaslar mesela ben asla küfüre gelemem ve bana karsı küfür kullanmaz tabiki eşler hoslanmadıkları seylerıde paylasmalı bu hos değil yapma denilmeli karsıdakıde hos karsılamalı bunun için bazılarına zaman lazım. ama ben asla ciddilik koyamadım evliliğime istememde. ne o yabancı gibi. ben biz olmayı sevdim mesela.he bende sunu öğrettim mesela wc ye girince suyu bol aç oda uygular asla wcyi pis görmeye tahamül edemem herkesin takıntısı farklı tabiki.

ben de benimkini pis sanardım:52: şaka bir yana pis olmasından çok davranışlarının rahatlığı göze batıyor.burun karıştırmakta neymiş ya bilerek gaz çıkarmak hani yanlışlıkla kaçsa tamamda.eşinize bunu anlatmanız çok zor çünkü belli ki ona göre sorun yok.ALLAH size kolaylık ve sabır versin.

Bir insanın eşinin yanında bile bile gaz çıkarması saygısızlıktır bence.
Burnunu karıştırmasına diyecek laf yok.
Bu sebeple bir tanıdığımız eşinden ayrılmıştı. Uyurken burnunu karıştırıp yastığına siliyormuş pisliğini.
Eşine sevgisi saygısı olan terbiyeli bir insan böyle davanır mı ya! Ne kadar anormal.

boyykk. esimizi seviyoruz diye sumuguyle hasir nesir olmak zorundamiyiz ya:53: cok fenaymis:50:

Şu kaseye el daldırmaya herkes takılmış da merak ettim adamlar eliyle size yemek yedirmez mi hiç?
O zaman da mı tiksiniyorsunuz?
Açıkçası benim çok hoşuma gidiyor.
Hatta çok alışmışım onun elinden yemeye.
Eğer bir yemekte yedirmezse çok bozulurum ben mesela.

canim bence ikisi arasinda fark var yani bi lokma alirsin elinle verirsin. ama salatayi avuclaya avuclaya karistirmazsin cig kofte yapar benim babam eliyle ama eldiven takar annemle manti yaparlar eldiven fln takmazlar mesela o zaman. ama herseyin de bi yeri var yani hijyen de onemli..

ay sana bişe sölim mi :) benım koca varya gel sana güzel bir söz söyleyesim geldi dedi kulagını yaklastır dedi :D bende 6 ayda bır duydugum ıcın biz öyleyiz tabi vesselam işte eğildim hadi söle diyorum sırıtarak gaaaggg dedi kulagıma :D koptum gülmekteennn tabi bana göre normal geldi hatta benı güldürmek için bu tarz maymunlukda yapar tabi kişiden kişiye değişir ama ben onun her halıyle mutlu olmaya calıstım oldum oda öle :D parfümmü sıktın yıne kız der :D:D anladınız siz onu ;:D

hahahah bunu bende yapmıştım bi kere çok zevkli :90:
kimse ne biçim bayansın demesin
öyle kibarlık takıntılarım yoktur :1:
ama burun karıştırma olayını hiç sevmem

Son düzenleme:
Daha neler yaa bence igrençççç :37: Insanın kendınden bıle özelı vardır yaa
osurmak ne demek gegırmek berbat ben sogurum o kocadan
şükür kocama yaa ne adamlar varmışşş...

anlayacağınız onlarınki kokulu bir aşktı..

Bu yoruma çok güldüm yaaaaa. :9::9::9::9::9:

Benim sevgilim çok titizdir :nazar: İnşallah hep titiz kalır. Salatayı avuçlayarak doldurabileceğini sanmıyorum. Yağlı şeylere hiç dokunamaz.

Şimdiye kadar bir iki "puff" diye geğirdi yanımda. :52::52:

Henüz gaz çıkartmadı ama çıkarırsa da hiç hoşlanmam. Kızarım hemen :20:

Bunu sevgıden bahsedende var sevıyorsan görmezden gel dıyorlar
bunun sevgıyle alakası varmı
kişiye saygısızlıktır bu bence.....

ben kocamı severım gözüme bıle gelmez diyenler kendılerı aynı şeyı yapsalar kocalar ne düşünür

ay hayatım ne güzel pırtlattın sevıyorum senı dıyen erkek zor bence...

Back
X