bana göre kocam çok pis ona göre sorun yok!!

önce konu açıp sıkılınca silmek yeni bir moda mı? iyi ki alıntılayan arkadaşlar var da ne olduğunu görüyoruz..ben böyle bir adamı çekemezdim,okurken bile bi fena oldum..tabii eşler birbirlerinin yanında rahat olmalı ama bu kadar da değil..şair ne demiş: ah incelikler! nereye kayboldunuz?

Cidden mi?:53:
Bak Hülya ilk defa ters düştük!
Benim için burun da problem değil.
Bir keresinde küstüydük otobüste yanyana oturuyoruz, hım hım gidiyoruz. Ben camdan dışarı bakıyorum,o da elinde o uzun çikolatalardan canımı çektirmeye çalışıyor.:31:
Şöyle baktım,elinde hala o uzun çikolata bana bakıyor,burnunda kocaman sümük kurumuş farkında değil koca kafa!
Mendille çıkardım sümüğünü,döndüm yine cama.
Yol boyunca hem sümüklü mendil elimde kaldı hem de karga sesiyle şarkılar dinlemek zorunda kaldıydım.:24:

he onu bende yaparım cnm okdr değil benım demek istediğim yastıga silerse hani öle yorum yapmıs ya arkadaslar o yuzden :)
yoksa afedersiniz birgun yataga düşse ALLAH KORUSUN altını temızler silerim
çünkü biz sahiden onunla bir bütünüz yok ötesi bizde :) evladımmıs gibi severım bazen bazende kocammıs gibi yani şimdi cocugumun burnunda sümük olsa almıycammı :) yuzumde bi sivilce cıksın sıkmak için can atar :D kollarımı tutarda sıkar onuu

selam kızlar.2 yıllık

önce konu açıp sıkılınca silmek yeni bir moda mı? iyi ki alıntılayan arkadaşlar var da ne olduğunu görüyoruz..ben böyle bir adamı çekemezdim,okurken bile bi fena oldum..tabii eşler birbirlerinin yanında rahat olmalı ama bu kadar da değil..şair ne demiş: ah incelikler! nereye kayboldunuz?

yeni kk modası oldu :34: hem belki iyi niyetlidir selam kızlar.2 yıllık diyor gerisini biz getirelim istiyor olabilir :1::1:
aslında konu belli bir anlık düşünce ile yazılıyor içte ne varsa dışa dökülüyor sonra pişman olunuyor.çok sevdiği erkeği yada sevmesede sırf kocası,sevgilisi vs olan birinin hakkında ondan başkasının kötü bir şey söylemesine dayanamıyor.belki tam tersi oluyor ama sonuç aynı içeriği silinen konular.

Marques de Sade - Sodom kitabını okumuştum ve o zaman dünyada partnerinin karşısında büyük küçük tuvaletini yaparken tahrik olan erkeklerin var olduğunu öğrendim. Hatta bazı erkekler üzerine kaka yapılmasından bile tahrik olabilirmiş. Kadının ya da erkeğin gaz çıkarmasından mutluluk duymak ise henüz başlangıç safhası bu çılgınlığın :9:

Allahım iğrençlik ötesi bişeydir bu,zevki nerdeymiş acaba:27::27::27::27::27:
diğer herşeyine tamam,zaten hiç iğrenmem eşimden herşeyine kurban olurum onun...

walla biz de erkek arkadaşımla çok rahatızdır ben ondan hiç çekinmem o da benden... elinden ağzından yer içerim tiksinmem o da aynen hiç tiksinmez... fakaaaaaatttttttttttttt işte burda kocaman bir fakat var...taman tiksinmiyoz dediysek te abartmamak lazım... yahu tamam sevgilimin elinden tiksinmem ama orada kaşık koymuşum kaşık die birşey icat edilmiş niye kaşık varken eliyle karıştırıyor salatayı...kaşık dururken eliyle karıştırırsa yemem hatta yollarım mutfağa yeniden salata yaptırtırım :)) burnunu karıştırmak falam gerçekten çok kötü ya...ben burnumu karıştırmam diyene pek inanmam herkes yapabilir ama bunun da adabı var...gidersin banyoya kimsecikler yokken iicene karıştırırsın burnunu elini güzelce yıkarsın sonra insan içine karışırsın burnun tertemiz bişekilde :)) walla canım Allah sabır versin ama kocaları bu konularda eğitmek te kadınların elinde biraz...sen taviz verme sürekli söyle hoş olmadığını..

tamam pırt olayını bende yapıyorum. azcık üşüteyim ya da reglim yaklaşsın pırt woman olup çıkıyorum :1: wcye gidene kadar ooo:1:

sümük ve salataya elle dalma kötüymüş. hatta berbat, wcye su döksün ve lütfen yıkasın ellerini:(

bir ara birisi konu açmıştı eşiniz yanınızda burnunu karıştırır mı diye,o konu geliverdi aklıma:27:.

Bir arkadaş zamanla alışılıyor demiş de vallahi 7 yıl flört, 8 yıllık da evliyiz.

Tam 15 senedir beraberiz.
Asla ne eşim yapar ne de ben böyle şeyleri.

Sadece bir kere ben yaptım. O da mecburiyetten.
Sezeryandan sonra hastane koridorunda beni gezidirirken :)

Malum gaz çıkmazsa taburcu etmiyorlar :)

Son düzenleme:
sık sık gaz cıkarmak ve burun karıştırmak cok itici,insanın en yakını eşi bile olsa bı sınır vardır..hayatımda en tahammul edemedıgım şey burnunu karıştıran ınsandır dırek soğurum kım olursa olsun ve çok tiksinirim

gaz çıkarmayı çok itici bulan arkadaşlar ay one öyle diye garipseyenler hayatlarında hiç gaz çıkarmamış olmalı

gaz çıkarmayı çok itici bulan arkadaşlar ay one öyle diye garipseyenler hayatlarında hiç gaz çıkarmamış olmalı

herkes gaz çıkarır yoksa patlar insan maazallah ama eşimin yanında da yapmam bunu.ha bazen tutamazsın çıkabilir ama sürekli olması evet çok itici.

Ben de kaldiramam boyle seyleri. Insallah oylesine denk gelmem :18:

Bu pırt konusu açılmışken bir şey anlatacağım.Hep aklıma bu olay gelir.Arkadaşımın çatlak eşi,kızın kocası ile muhabbet ederken,bi dakika Emre lafını kesicem deyip adamı susturup bi güzel sesli pırt yapmış. :)) Böyle çılgınlar da var. :Pp Uyuz ya ,çok gülmüştüm.

canım şöyle bir akım peydah oldu son yıllarda doktorlar da bunu destekliyor."gaz çıkarın nerde kimin yanında olursanız olun çıkarın bu medeniyetin simgesidir"diyorlar.örnek olarak da Avrupa'yı gösteriyorlar,biliyorsanız orada insanlar rahatça gaz çıkarırlar kimse ayıp karşılamaz.

yani yarın öbür gün Avrupa birliğine girecek olsak kocanız girer siz bu alaturka zihniyetle kapıda kalırsınız söyleyim.kocanız bu davranışlarıyla medeniyet timsali bu bakış açısına göre.

Diğer insanların yanında, annesinin babasının kardeşlerinin arkadaşlarının yanında nasıl fosur fosur gaz çıkaramazsa bir insan, eşinin ya da erkek kız arkadaşının yanında da çıkaramaz, bu saygı meselesidir, eşler de insan kategorisindedir. Gazı gelen tuvalete gider, tuvalet doluysa başka boş odalara gider, balkona çıkar. Burada mühim olan başka bir kişiye fark ettirmemektir. Ama insanlık halidir deriz, farkında olmadan kaçar, o zaman da bu durumdan utanmasını bilecek insan evladı, yaptığının marifet olamayacağını bilecek :34:

Madem sileceksiniz konuyu neden açıyorsunuz? böyle yaparak ne gibi bir haz alıyorsunuz merak ediyorum.

Back
X