bana göre kocam çok pis ona göre sorun yok!!

canmkzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
92
55
98
selam kızlar.2 yıllık evliyim ama artık patlamak üzereyim.kocam bana çok pis geliyor.yoksa ben mi abartıyorum..affedersiniz ama yemek yerken kola içiyoruz yüksek sesle geğiriyor.ne zaman gazı gelse rahatça çıkarıyor(karımın yanında da rahat olamayacaksam nerede rahat edicim ben diyor)eli burnundan hiç düşmüyor devamlı bir oynama modunda..buyuk bir kapta salata yapıyoruz tuzunu falan attıktan sonra kaşıkla tuzunu karıştırmak yerine eliyle vıcık vıcık karıştırıp daha sonra salata tabağına alıyor.söyleyince bana kızıyor ne kadarda titizsin sen diye..daha neler neler sizce benmi çok abartıyorum yoksa bu yapılanlar normal mi?sizin kocanız nasıl kızlar?yardım edin bana:5:

Son düzenleme:
:27::27::27: Gülesim geldi.

Bunların normal olup olmayışı senin alışkanlıklarına göre değişebilir. Rahatsız olduğunu söylüyorsan ve değiştirmiyorsa davranışlarını kız kalayla bi güzel.:47:

selam kızlar.2 yıllık evliyim ama artık patlamak üzereyim.kocam bana çok pis geliyor.yoksa ben mi abartıyorum..affedersiniz ama yemek yerken kola içiyoruz yüksek sesle geğiriyor.ne zaman gazı gelse rahatça çıkarıyor(karımın yanında da rahat olamayacaksam nerede rahat edicim ben diyor)eli burnundan hiç düşmüyor devamlı bir oynama modunda..buyuk bir kapta salata yapıyoruz tuzunu falan attıktan sonra kaşıkla tuzunu karıştırmak yerine eliyle vıcık vıcık karıştırıp daha sonra salata tabağına alıyor.söyleyince bana kızıyor ne kadarda titizsin sen diye..daha neler neler sizce benmi çok abartıyorum yoksa bu yapılanlar normal mi?sizin kocanız nasıl kızlar?yardım edin bana:5:

Bilmem bana göre anormal bir şey yok.
Sevdiğim adamın gazından, sümüğünden tiksinmem ben.
Elinden de çok yediğim için o da garip gelmez.

ayy haklısın tamamen
valla iğrendim seni düşünemiyorum
arada insan gaz çıkarabilir insanlık hali ama bunu sürekli yapması iğrenç bana göre saygısızlık.
ayrıca çatal kaşık kullanmak çok mu zormuş

Totosuna sahip ciksin bi zahmet tuvalete veya balkona olmadi diger odaya gidip gaz cikarmak hic zor degil. Gegirmesi ise olabilir ama abartip kukremesine gerek yok, pek cok kisi yanlislikla gegirebilir ama sonuna kadar kendini zorlayip gokgurultusu yaratanlar asabimi bozuyor. Olabildigince az ses cikarmaya calisabilir oysaki.Burnunu da bir zahmet banyoda temizlesin. Salatada elle karistirilmaz,karistirmak icin yapilan aparatlar var olmadi servis kasiklari .Insan baskalarinin yaninda yapmayacagi seyi esinin yaninda da yapmamali. Elbet karimin yaninda da mi yapamayacagim diye dusunuyor olabilir fakat bu davranislar cok itici, biraz dikkatle ceki duzen verilebilir. Boyle bir adama ancak kardes gozuyle bakabilirim bir sure sonra hic bir cekiciligi kalmaz.

Son düzenleme:
Kola ve gaz disinda digerlerinde haklisin el burunda o elle bide salata karistiriyor:52:

biz de koca adayımla ilk flört zamanlarımıza kıyasla çok çok rahatız birbirimizin yanında ama tiksindiricilikten uzak,seviyeli bir rahatlığımız var yine de:)
ve ben onun hiç bir hareketinden iğrenmiyorum rahatsız olmuyorum.yapı meselesi ben kocamın salatayı elleriyle karıştırıp tabağa koymasından rahatsız olmam mesela ellerini yıkadığı sürece,ya da geğirmesinden..

ay sana bişe sölim mi :) benım koca varya gel sana güzel bir söz söyleyesim geldi dedi kulagını yaklastır dedi :D bende 6 ayda bır duydugum ıcın biz öyleyiz tabi vesselam işte eğildim hadi söle diyorum sırıtarak gaaaggg dedi kulagıma :D koptum gülmekteennn tabi bana göre normal geldi hatta benı güldürmek için bu tarz maymunlukda yapar tabi kişiden kişiye değişir ama ben onun her halıyle mutlu olmaya calıstım oldum oda öle :D parfümmü sıktın yıne kız der :D:D anladınız siz onu ;:D

:1::1::1::1:
Eniştemi gördüm biran karşımda adam kavanozla su içerdi ya :9:
Ama düzeldi şimdi yani ortak bir yaşamı paylaştıkça farkına vardı.
Umarım sizinki de düzelir.

Bir insanın eşinin yanında bile bile gaz çıkarması saygısızlıktır bence.
Burnunu karıştırmasına diyecek laf yok.
Bu sebeple bir tanıdığımız eşinden ayrılmıştı. Uyurken burnunu karıştırıp yastığına siliyormuş pisliğini.
Eşine sevgisi saygısı olan terbiyeli bir insan böyle davanır mı ya! Ne kadar anormal.

Bir insanın eşinin yanında bile bile gaz çıkarması saygısızlıktır bence.
Burnunu karıştırmasına diyecek laf yok.
Bu sebeple bir tanıdığımız eşinden ayrılmıştı. Uyurken burnunu karıştırıp yastığına siliyormuş pisliğini.
Eşine sevgisi saygısı olan terbiyeli bir insan böyle davanır mı ya! Ne kadar anormal.

Ahahahahahhaha
ayy tamam yastığa sümkürülmesin...:9::9:

Bilmem bana göre anormal bir şey yok.
Sevdiğim adamın gazından, sümüğünden tiksinmem ben.
Elinden de çok yediğim için o da garip gelmez.

Ben de eşimi čok severim ama,gazmış ,sümükmüş bunlara gelemem. Yapı meselesi, herkes kabullenemez. Ben hele hiiiç.sevmek ayrı temizlik ayrı , bana göre de böyle

Ben de eşimi čok severim ama,gazmış ,sümükmüş bunlara gelemem. Yapı meselesi, herkes kabullenemez. Ben hele hiiiç.sevmek ayrı temizlik ayrı , bana göre de böyle

Tabii ki canım herkes kabullensin diye bir şey yok.
Zaten ben de bana göre diye başladım cümleme...
Herkesin kendi hayat tarzı.

başkasının kocasının nasıl olduğunun önemi yok ki..kocası sizin ki gibi olup dert etmeyen kadınlar var..önemli olan sizin buna nasıl yaklaştığınız..siz rahatsızsanız o meselenin çözülmesi lazım..eğer biraz saygısı varsa sizi rahatsız eden bu tavırlardan uzak durur..muhtemelen ne kadar kızdırdığının farkında değil ve tatlı bir atışma olarak algılıyor :)))

canını sıkmak istemem ama erkeklerin geneli böyle ..burun karıştırmaya ve kaseye el daldırmaya gelince bak orada dururum ,gerçekten tahammül edilecek şey değil...

Şu kaseye el daldırmaya herkes takılmış da merak ettim adamlar eliyle size yemek yedirmez mi hiç?
O zaman da mı tiksiniyorsunuz?
Açıkçası benim çok hoşuma gidiyor.
Hatta çok alışmışım onun elinden yemeye.
Eğer bir yemekte yedirmezse çok bozulurum ben mesela.

ayyy okurken bile içim kalktı ...:83:

aynı benim eşim yaaa offf..:50:

eli burnundan çıkmaz yanımda yapar ..şunu yapma banyoya git derimm...içinde yara var yaa bişe yapmıyorum derr..:35:

ne olursa olsun nefret edıyorum yaaa ..saygı denen bıse yokk

yanımda rahatlıkla gazını yaparr ..birde pis kokarkii gaz maskesıyle anca durabılırsın:19:

gegirmesi de gök gürültüsü gibi hiç utanmıyor yaa vallhı kendınden tiksindirdi...:50:

dilimde tüy bitti yapma böle şeyler diyyeee:47:

tmm dıyo ama yıne aynı yıne aynı

birde yaptıgının farkında degıl yaaa ..gözünün içine bakıyorumm ama benı görmuyo bilee karıştırıyorr hala burnunu...:47:

birde affınıza sıgınıyorum tiksindirdim hepinizi ama yanımda eşim poposunu çok kaşıyorr yaaa ellerinide yıkamıyorr..anladınız poposunu derken içini yanii:25:

eli uzuvundan da hiç çıkmaz kaşır durur yapma şu iğrençlikleri derima ... o an için durur zorla ellerini yıkatırım ...ama yine aynı yine aynı devam edıyor daha sonraa:47::47:

Yarası olan gocunuyor ya,ben de o hesap.bekarken amcamla yengeme şaşardım.amcama da için için čok kızardım. Soğan yiyip, maden suyu içip sesli sesli genirmiyormuydu,aayyy kusasım geliyordu. Yengemse aşkla amcama bakardı.öbür kokan gazsa zaten normaldi.anlayacağınız onlarınki kokulu bir aşktı.. O yüzden evlendiğimde böyle konulara hiç taviz vermedim, bazen eşim söylense bile .

harbi rahatmış abi yani eli burnunda ha böğğğ:53:
ama geyirme ve gaz a doğru söylemiş yani benim kocam gazını çıkarsın geeyirsin yanımda tiksinmem aşkım benim onun geyirmesi bile güzel:52::52::52:
yalnız salatayı eliyle karıştırsa bende kızarım titiz kadınım ben ayol yapamaz anti bakteriyel olsun
bazen duyuyorum bazı kadınlardan kocalarını hep yakalıyorlarmış tuvaletten sonra ellerini sabunlayıp yıkamazlarmış işte bunun için yalvarıyorum sana ALLAHIMMM nolur temiz bir kocam olsun hani evi temiz tutmasından bahsetmiyorum yani kendine dikkat etsin wc den çıkınca elini yıkasın,dişini fırçalasın,sık duş alsın bir de testislerini habire kaşımasın :)

Son düzenleme:
Back
X