bana göre kocam çok pis ona göre sorun yok!!

Ay söyle cicim merak ettim bak şimcikkk:1::1::1:

hani başka bir üye ile ilgili yine poposal :) bir nedenden dolayı ekşi de sayfa açılmıştı ve alay konusu olmuştu..bu da öyle olabilirimi diyorum? 2010 da üye olmuş,msj sayısı az,profil resmi var ve açtığı konu enteresan..ya da ben fazlaca polisiye film izliyorum:27:

hani başka bir üye ile ilgili yine poposal :) bir nedenden dolayı ekşi de sayfa açılmıştı ve alay konusu olmuştu..bu da öyle olabilirimi diyorum? 2010 da üye olmuş,msj sayısı az,profil resmi var ve açtığı konu enteresan..ya da ben fazlaca polisiye film izliyorum:27:

:27::27::27::27::27::27:

:27::27::27::27::27:

sahte olsa konu basit
yada arkadasın hayal gücü fazla gelişmemiş, o anda aklına o gelmiş..

sahteyse eğer yazık olmuş yaa
daha entrıkalı bişiler yazsaymıs :27::27: günün konusu olurmuş...

uzun zaman oldu birbirimize girmeyeli :10:

Son düzenleme:
Tez konusudur gene nolcak... biktim bu tez konularinizdan be.. bizden yardim almayin kendin kendinize yapin tez konunuzu ,gorende her buraya gelen mubarek Tubitak la ortak calisiyor sanicak. Islerine gelmeyince ya dava ya tez olur zaten .

Son düzenleme:
Valla bu bir soylenti herhalde, Avrupa ya gittim kimse oyle ay gazim geldi deyip fosu fosur koyvermiyordu. Baska bir sehir efsanesi olsa gerek! Ayrica iki adim oteye gitmek veya tuvalete kadar gittip kimseye duyurmadan gazini cikarmak medeniyetin gostergesidir.Niyet millet senin kokunu ceksin ki.. hele bazilarininki nasil kokar migdem agzima geliyor benim kimse kusura bakmasin.

:52::52::52::52::52:

canım şöyle bir akım peydah oldu son yıllarda doktorlar da bunu destekliyor."gaz çıkarın nerde kimin yanında olursanız olun çıkarın bu medeniyetin simgesidir"diyorlar.örnek olarak da Avrupa'yı gösteriyorlar,biliyorsanız orada insanlar rahatça gaz çıkarırlar kimse ayıp karşılamaz.

yani yarın öbür gün Avrupa birliğine girecek olsak kocanız girer siz bu alaturka zihniyetle kapıda kalırsınız söyleyim.kocanız bu davranışlarıyla medeniyet timsali bu bakış açısına göre.

Valla bu bir soylenti herhalde, Avrupa ya gittim kimse oyle ay gazim geldi deyip fosu fosur koyvermiyordu. Baska bir sehir efsanesi olsa gerek! Ayrica iki adim oteye gitmek veya tuvalete kadar gittip kimseye duyurmadan gazini cikarmak medeniyetin gostergesidir.Niye millet senin kokunu ceksin ki.. hele bazilarininki nasil kokar migdem agzima geliyor benim kimse kusura bakmasin.

Son düzenleme:
Ayyyy aklıma Şahan Gökbakar'ın osuruk kokusunu değiştiren fitil buluşu geldi. Bulun izleyin kızlar çoookkk komik :60: :60:

Valla bu bir soylenti herhalde, Avrupa ya gittim kimse oyle ay gazim geldi deyip fosu fosur koyvermiyordu. Baska bir sehir efsanesi olsa gerek! Ayrica iki adim oteye gitmek veya tuvalete kadar gittip kimseye duyurmadan gazini cikarmak medeniyetin gostergesidir.Niyet millet senin kokunu ceksin ki.. hele bazilarininki nasil kokar migdem agzima geliyor benim kimse kusura bakmasin.

Aynen canım benim bir arkadaşımda yapmıştı balkondaydık ama inanırmısın asansörde havasız yerde filan yapmış gibi koktu kusuyordum nerdeyse

kiz uye olurken bekardi simdi evlidir belki bu konuda fakeyse yuh yani:37:

Bence insanlarin TEZ konulari varsa basinda belirtsinler "bu benim tez konum samimi yanitlarinizi bekliyyorum" desinler, bence herkes yardim eder neden etmesin sadece kendi fikirlerimizi belirtmeye devam edecegiz...:)

Yoksa sitede böyle bir yasak mi var?

:)

Ben hatta seve seve yardim ederdim, sonrasinda tezini de eklerdi okuyup bilgilenirdik güzel olurdu :)

ama bu konu TEZ denemesi degil bence, bayan ünlü olmaya calisti:):):):))):)

ayyy okurken bile içim kalktı ...:83:

aynı benim eşim yaaa offf..:50:

eli burnundan çıkmaz yanımda yapar ..şunu yapma banyoya git derimm...içinde yara var yaa bişe yapmıyorum derr..:35:

ne olursa olsun nefret edıyorum yaaa ..saygı denen bıse yokk

yanımda rahatlıkla gazını yaparr ..birde pis kokarkii gaz maskesıyle anca durabılırsın:19:

gegirmesi de gök gürültüsü gibi hiç utanmıyor yaa vallhı kendınden tiksindirdi...:50:

dilimde tüy bitti yapma böle şeyler diyyeee:47:

tmm dıyo ama yıne aynı yıne aynı

birde yaptıgının farkında degıl yaaa ..gözünün içine bakıyorumm ama benı görmuyo bilee karıştırıyorr hala burnunu...:47:

birde affınıza sıgınıyorum tiksindirdim hepinizi ama yanımda eşim poposunu çok kaşıyorr yaaa ellerinide yıkamıyorr..anladınız poposunu derken içini yanii:25:

eli uzuvundan da hiç çıkmaz kaşır durur yapma şu iğrençlikleri derima ... o an için durur zorla ellerini yıkatırım ...ama yine aynı yine aynı devam edıyor daha sonraa:47::47:[/QUOTayyy bu ne ya...Allah sabır versin:19::19::19:

ayyy okurken bile içim kalktı ...:83:

aynı benim eşim yaaa offf..:50:

eli burnundan çıkmaz yanımda yapar ..şunu yapma banyoya git derimm...içinde yara var yaa bişe yapmıyorum derr..:35:

ne olursa olsun nefret edıyorum yaaa ..saygı denen bıse yokk

yanımda rahatlıkla gazını yaparr ..birde pis kokarkii gaz maskesıyle anca durabılırsın:19:

gegirmesi de gök gürültüsü gibi hiç utanmıyor yaa vallhı kendınden tiksindirdi...:50:

dilimde tüy bitti yapma böle şeyler diyyeee:47:

tmm dıyo ama yıne aynı yıne aynı

birde yaptıgının farkında degıl yaaa ..gözünün içine bakıyorumm ama benı görmuyo bilee karıştırıyorr hala burnunu...:47:

birde affınıza sıgınıyorum tiksindirdim hepinizi ama yanımda eşim poposunu çok kaşıyorr yaaa ellerinide yıkamıyorr..anladınız poposunu derken içini yanii:25:
eli uzuvundan da hiç çıkmaz kaşır durur yapma şu iğrençlikleri derima ... o an için durur zorla ellerini yıkatırım ...ama yine aynı yine aynı devam edıyor daha sonraa:47::47:
komik degil belki ama ben gulmekten bayilacammm esinin eli hic bos durmuo herhalde burundan popoya popodan bilmem nereye:52::60::60:

Geğirmesi,pırtını filan geçtim. Normal şeyler.
Ama o burun meselesi bittiğim nokta.
Hayatta en tiksindiğim şeylerden biridir çünkü.
Gelemem ben ona. Salatayı eliyle karıştırmasına gelince ondan da hoşlanmam. Çünkü tırnak aralarında pislik olabilir. Sevmem öyle şeyleri.​

Back
X