Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öfffffffffff yorumları okumamıştım, okudum şimdi.
Midemi bulandırdınız kızlar ya gece gece ...
Ayyyyyyyyyy bayılazaaaammmmmmm, zaten sıcak![]()
![]()
Sen mi Ben mi ?
Gözlerimden Yaşlar Geldi..
Yeteeerrr Yüklüyüm Ben Yormayın Beni..![]()
Hahahaha ben bi de açım yaani....
Sen okuma artıkYüküne yazık hehe
ilk seneler böyle diğilse bile seneler geçtikçe böyle oluyolar.alışmalısın görmemezlikten gel, kafanı çevir.salata hariç gerisi olmuyo diyen yalan söyler bence kendini ne kadar tutabilirki.alışamassan işin zor her hareketi batar sana.
konu almış gitmiş ben hala burda yorum yapıyorum ahahahay utandım!
ay çoook piiiiiiiiiiiiiiiissssssss bööögggghhhhh:120:
karı koca olduk diye bukadar da rahat olunmaz artık canım
insan karısına/kocasına da biraz saygılı olmalı
aynen katılıyorum sıze ben yuzden esımle cok kavgalar yaptık halan de devam edıyor yetıstırmeye baglı
aynen katılıyorum sıze ben yuzden esımle cok kavgalar yaptık halan de devam edıyor yetıstırmeye baglı
insanlar evlenince biraz eskimeye başlayınca yani birbirne alışınca böle davranıyo. anne baba yanında yapmadığını eş yanında yapıyo.
ama benim eşim o levelı çok erken atladı. evlendikten 2 hafta sonra mide kanaması geçirip ameliyat oldu. yemekten sonra midesi hazım problemi yaşadığından kolundan tutup geziyoduk çünkü bu şekilde gaz çıkarması gerkiyodu. bide wc deyken bebeklere nasıl gaz çıkarttırırsınız bende sırtını sıvazlardım. ne bahtsız insanım daha 2. hafta yaşadığıma bak insanlarda ne romantik hatıralar vardır benimkilere bakın :)). gerçi çok şükür bişi olmadı eşime. ama bu hemen alışkanlık yaptı onda tutamaz totosunu eee totosunu tutmayan adam azını tutup geğirmezmi oda var. iğrenmiyorum ben ama bu durum bence aradaki saygıyıda yıkıyo. bi zaman çok kızmıştım s.çsaydın bari diyodumsonra sıkışınca kalkıp gitmeye başladı odadan
ama hep geri suratı beş karış dönüyodu sonunda dayanamadım sordum niye öle mahsun oluyon diye. tutup koridora çıkana kadar geri kaçıyo dedi
sonra kıyamadım bunun onda çok ağrı yaptığınıda bildiğimden müsade ettim ama abartmamak şartıyla şimdi yine önüne geçemiyorum. hatta diyorum böle alışıyosun bigün bi yabancının yanındada yapıcan rezil olucan.:26:
salataya gelince benim eşimde eliyle yapıp karştırıp tabağa alır valla çokta lezzetli olur.