bana göre kocam çok pis ona göre sorun yok!!

Öfffffffffff yorumları okumamıştım, okudum şimdi.
Midemi bulandırdınız kızlar ya gece gece ...
Ayyyyyyyyyy bayılazaaaammmmmmm, zaten sıcak :52: :52: :52:

Öfffffffffff yorumları okumamıştım, okudum şimdi.
Midemi bulandırdınız kızlar ya gece gece ...
Ayyyyyyyyyy bayılazaaaammmmmmm, zaten sıcak :52: :52: :52:

Sen mi Ben mi ? :60:
Gözlerimden Yaşlar Geldi..
Yeteeerrr Yüklüyüm Ben Yormayın Beni.. :60:

Son düzenleme:
Neden tüm bu iğrençlikleri erkekler yapar, kadınlar ayıptır der eşinin yanında yapmamaya bile özen gösterir. Eşinde olsa yapmamalı bence. Git balkona, git tuvalete. İlla bak ben iğrençlik yapıyorum diye gözüne sokarlar. Demek onlara abes kaçmıyor, çok doğal şeyler. Karşındakini düşünmüyorlar. Midesi kaldırır mı falan diye.

ilk seneler böyle diğilse bile seneler geçtikçe böyle oluyolar.alışmalısın görmemezlikten gel, kafanı çevir.salata hariç gerisi olmuyo diyen yalan söyler bence kendini ne kadar tutabilirki.alışamassan işin zor her hareketi batar sana.

Hayır arkadaşım annemle babam 24 yıllık evliler birbirlerinin yanında asla gerine gerine gaz çıkarmazlar....

kaçabilir insanlık hali. Ama arkadaşlar o sizi KADIN olduğunuz için seviyor bir anlamda... kardeş değilseniz çekim denen birşeyler olmalı sonuçta. hadi gaz çıkardı tamam diyelim ama burnunu karıştırıp yastığa sürmek ne demek? onun pisliği benimdir ben severim ne demek... salonunuzun ortasına pislese o benimdir mi diceksnz :D hepimizin burnunda sümüğü oluyo, tuvalte gidiyoruz vs. ama hepsinin bir yeri var. kişisel hijyen özellikle karı kocanın en dikkat etmesi gereken şeyler. Başkaları için bi yere kadar asıl size karşı bu konuda özen göstermesi gerekir.. benim fikrimde bu....

Ya tamamda belki bağırsaklarında yada midesinde sorun var adamın illa o gazın çıkması gerekir
Hiçte tiksinmem valla eşimden o konularda o da benden tabiki
Evdede yapmayacaksa nerede yapacak peki:1:

ay çoook piiiiiiiiiiiiiiiissssssss bööögggghhhhh:120:
karı koca olduk diye bukadar da rahat olunmaz artık canım
insan karısına/kocasına da biraz saygılı olmalı

bence kocan gaz çıkardığında (kaçırdığında demiyorum çünkü rahat rahat yapıyor)bayılmış numarası yap,hastaneye falan götürsün ki iyi bir ders olsun.bak bir daha yapamaz.

aynen katılıyorum sıze ben yuzden esımle cok kavgalar yaptık halan de devam edıyor yetıstırmeye baglı

Benim eski esim yapiyordu , kaza olursa sorun degil ama bilerek yapiyorsun yeter tiksiniyorum demistim. Ve her yaptiginda uyariyordum tiksindigimi biktigimi eger dahada yaparsa ona artik arkadas kardes gozuyle bakicagimi soyleyip oteki odaya geciyordum, surat asiyordum ve hic dokunmuyordm kendisine boyle boyle alisti. Ama kaza olur kirk yilda bir gulerim dalga gecerim. Ama surekli bilerek yapmasi tiksindirici hic sevmedigim sey.Millet senin os...dinlemek zorundami. Hem sesi tiksinc hem kokusundan gebericeksin. Igrenc ya. ben kendim bile yapsam aman ses cikmasin evdekilere ayip olmasin millet benim gazimi duymasin diye kendime dikkat ediyorum.

insanlar evlenince biraz eskimeye başlayınca yani birbirne alışınca böle davranıyo. anne baba yanında yapmadığını eş yanında yapıyo.
ama benim eşim o levelı çok erken atladı. evlendikten 2 hafta sonra mide kanaması geçirip ameliyat oldu. yemekten sonra midesi hazım problemi yaşadığından kolundan tutup geziyoduk çünkü bu şekilde gaz çıkarması gerkiyodu. bide wc deyken bebeklere nasıl gaz çıkarttırırsınız bende sırtını sıvazlardım. ne bahtsız insanım daha 2. hafta yaşadığıma bak insanlarda ne romantik hatıralar vardır benimkilere bakın :)). gerçi çok şükür bişi olmadı eşime. ama bu hemen alışkanlık yaptı onda tutamaz totosunu eee totosunu tutmayan adam azını tutup geğirmezmi oda var. iğrenmiyorum ben ama bu durum bence aradaki saygıyıda yıkıyo. bi zaman çok kızmıştım s.çsaydın bari diyodum:27: sonra sıkışınca kalkıp gitmeye başladı odadan:52: ama hep geri suratı beş karış dönüyodu sonunda dayanamadım sordum niye öle mahsun oluyon diye. tutup koridora çıkana kadar geri kaçıyo dedi:9::9::9: sonra kıyamadım bunun onda çok ağrı yaptığınıda bildiğimden müsade ettim ama abartmamak şartıyla şimdi yine önüne geçemiyorum. hatta diyorum böle alışıyosun bigün bi yabancının yanındada yapıcan rezil olucan.:26:

salataya gelince benim eşimde eliyle yapıp karştırıp tabağa alır valla çokta lezzetli olur.

insanlar evlenince biraz eskimeye başlayınca yani birbirne alışınca böle davranıyo. anne baba yanında yapmadığını eş yanında yapıyo.
ama benim eşim o levelı çok erken atladı. evlendikten 2 hafta sonra mide kanaması geçirip ameliyat oldu. yemekten sonra midesi hazım problemi yaşadığından kolundan tutup geziyoduk çünkü bu şekilde gaz çıkarması gerkiyodu. bide wc deyken bebeklere nasıl gaz çıkarttırırsınız bende sırtını sıvazlardım. ne bahtsız insanım daha 2. hafta yaşadığıma bak insanlarda ne romantik hatıralar vardır benimkilere bakın :)). gerçi çok şükür bişi olmadı eşime. ama bu hemen alışkanlık yaptı onda tutamaz totosunu eee totosunu tutmayan adam azını tutup geğirmezmi oda var. iğrenmiyorum ben ama bu durum bence aradaki saygıyıda yıkıyo. bi zaman çok kızmıştım s.çsaydın bari diyodum:27: sonra sıkışınca kalkıp gitmeye başladı odadan:52: ama hep geri suratı beş karış dönüyodu sonunda dayanamadım sordum niye öle mahsun oluyon diye. tutup koridora çıkana kadar geri kaçıyo dedi:9::9::9: sonra kıyamadım bunun onda çok ağrı yaptığınıda bildiğimden müsade ettim ama abartmamak şartıyla şimdi yine önüne geçemiyorum. hatta diyorum böle alışıyosun bigün bi yabancının yanındada yapıcan rezil olucan.:26:

salataya gelince benim eşimde eliyle yapıp karştırıp tabağa alır valla çokta lezzetli olur.

Benim evlendigim ilk gun yapmisti balayinda ben sok olmustum bilerek yapti ve ben kizmistim. Hani hastalik olur, zor durumda kalir arabada uzun yolculuk yaparsin yapcak bisi yok. Banada demisit evliyiz artik alis diye. Ben alisamam kusura bakma sevmem boyle seyleri demistim.Tepkimi koyunca zamanla aaldi ve duzeldi.

benim eski eşimde öyleydi bi tek burnunu karıştırmazdı yemek yerken ağzını yapışdatırdı rahat rahat gaz çıkartırdı sinir ederdi beni bide gaz çıkardıktan sonra gülerdi :41:

Son düzenleme:
Gegirmek yine dozunda olursa bi nebzede ,diger gaz olayina acayip sinir olurum bence kimse kimsenin yaninda yapmamali ozellikle esler:20:haaa hastalik olur anlamdan o baska ama bir olur iki olur ama adam arsiz arsiz gözümün icine baka baka yaparsa dikerim onun bi taraflarini gaz patlamasi yasar:41:

Back
X