- 14 Mart 2025
- 1.111
- 165
- 38
- 25
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Canım çok aşırı silik var gibi böyle çıkması normal çünkü regl günün gelmemiş benim 4 gün gecikmesine rağmen çok silik çıkmıştı hemde iki gebeliğimde de yani kopkoyu olacak diye bişey yok bakalım yarın ne olacakArkadaşlar bu testi bu sabah yaotım ve çok silikti adetim yarın başlaması gerek 19 Mayıs genelde gününde olurum ağrılarım da var ben Laboquick test yaotım resimde gözükmüyordu gölge gibiydi benim için negatifti çünkü hamile olsam daha koyu olurdu şimdi o test kurudu bekledi saatlerce çizgi daha görünür halde ama bence DEĞİLİM
Ama inşallah bi kere yanılırım ve hamile çıkarım
Benim son 2 gündür sabah akşam yapıyorum hep böyle gölge gibi bilmiyorum herkesin kopkoyu çıkıyor diyorum demek ki değilim yine varsa niye silik diye yani gecikse ve silik çıksa da ihtimal var öyle niCanım çok aşırı silik var gibi böyle çıkması normal çünkü regl günün gelmemiş benim 4 gün gecikmesine rağmen çok silik çıkmıştı hemde iki gebeliğimde de yani kopkoyu olacak diye bişey yok bakalım yarın ne olacak
Evet canım ben iki gebeliğimi de öyle öğrendim hiç koyu değildi aksine çok silikti gecikmeme rağmenBenim son 2 gündür sabah akşam yapıyorum hep böyle gölge gibi bilmiyorum herkesin kopkoyu çıkıyor diyorum demek ki değilim yine varsa niye silik diye yani gecikse ve silik çıksa da ihtimal var öyle ni
Benim olabilir mi yani gebelikEvet canım ben iki gebeliğimi de öyle öğrendim hiç koyu değildi aksine çok silikti gecikmeme rağmen
Buraya atıfımda aşırı düşüyor kaliteBen göremedim malesef çizgi gibi değilde beyazlık gibi orası inşallah gönlünce olur yine de
Gecikince tekrarlayın testi o zaman vardır umarımBuraya atıfımda aşırı düşüyor kalite
Aaaaa peki alttan batma vs oldu mu iki gündür adet olacakmış gibi ağrılarım var arada giriyor çıkıyor özellikle rahim bölgeme akıntı yoğun devam ediyor beyaz kokusuzMerhaba 6 hafta 4 gün iken test yapmıştım silik cikmisti. Sonra adetim gecikti bi sorun var diye Dr gittim. Meğer gebeymisim . Allahim kolaylikla nasip etsin. <3 yıl öncesinden bahsediyorum >
Benimde böyleArkadaşlar bu testi bu sabah yaotım ve çok silikti adetim yarın başlaması gerek 19 Mayıs genelde gününde olurum ağrılarım da var ben Laboquick test yaotım resimde gözükmüyordu gölge gibiydi benim için negatifti çünkü hamile olsam daha koyu olurdu şimdi o test kurudu bekledi saatlerce çizgi daha görünür halde ama bence DEĞİLİM
Ama inşallah bi kere yanılırım ve hamile çıkarım
Ben göremedim ama eminim siz görmüşssünzdür inanırım çünkü benim testlerde sadece ben görüyorum aşırı derece silik benim yarın adet günümBenimde böyle
Evet bazen ansızın ağrı oluyordu. Batma hissi oluyordu. Geciyordu hemen. Akıntı hatırlamıyorum ama herkes oluyor diyor. Bu ay gebelik planlıyorum 3 8 mayıs ovulasyon günümdü. Ansızın batma var göğüs hassasiyeti var arada bi halsizim. Akintim yok geçen hafta biraz oldu gibiAaaaa peki alttan batma vs oldu mu iki gündür adet olacakmış gibi ağrılarım var arada giriyor çıkıyor özellikle rahim bölgeme akıntı yoğun devam ediyor beyaz kokusuz
Sizce negatif mi?Benimde böyle
bende göremedim ama o kadar çok istiyorum kiBen göremedim ama eminim siz görmüşssünzdür inanırım çünkü benim testlerde sadece ben görüyorum aşırı derece silik benim yarın adet günüm
Belirtilerim de var neden böyle oldu bilmiyorum daha 4 gün var reglmeSizce negatif mi?
bende göremedim ama o kadar çok istiyorum ki
Göğüs hassasiyetim dokununca var sadece ağrı var rahim yumurtalık adet gelicek gibi bide dün aşırı midem bulanmıştı kusmamak ıcın uyudum ilk kez bi ağrı sola giriyor bi sağa bi alttan çözemedim hamileysem çok sevinirimEvet bazen ansızın ağrı oluyordu. Batma hissi oluyordu. Geciyordu hemen. Akıntı hatırlamıyorum ama herkes oluyor diyor. Bu ay gebelik planlıyorum 3 8 mayıs ovulasyon günümdü. Ansızın batma var göğüs hassasiyeti var arada bi halsizim. Akintim yok geçen hafta biraz oldu gibi
4 gün kala bende negatif çıkmıştı düşünün 2 gün kala yaptım onda bile yok gibi çoktı bekleyin benceBelirtilerim de var neden böyle oldu bilmiyorum daha 4 gün var reglme
Sonucunuz ne peki canım4 gün kala bende negatif çıkmıştı düşünün 2 gün kala yaptım onda bile yok gibi çoktı bekleyin bence
Bende bilmiyorum ki yarın adet günüm bana kalsa gebe değilim bası yorumlar göre gebeyim bazı yorumlara göre de ihtimal var öyle bende muakahtayımmmmSonucunuz ne peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?