- 16 Mart 2025
- 696
- 320
- 18
- 34
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Sen gebesin bence canm zaten testinde de vardı silik bi şekildeRegl olmadım ama tamamen stres çünkü ağrılarım oldu bugün ben dip köşe temizlik yemek yaptım ama çok şükür iyiyim yarın olmazsam erken gebelik testi alırım
İnşallah öyledir ama pek sanmıyorum yarın sabah olmazsam ve erken kalkabilirsem sağlık ocağına kan veririmSen gebesin bence canm zaten testinde de vardı silik bi şekilde
Bence erken kalk ve git kesin çıkıcak içime doğduİnşallah öyledir ama pek sanmıyorum yarın sabah olmazsam ve erken kalkabilirsem sağlık ocağına kan veririm
İnşallah vardır yani amin çok istiyorum ve ihtimal vermediğim bir ay erken gebelik testi olsa sabah yapardım ama elimde test de kalmadı adet olurum diye beklediğimden sipariş etmeyi düşünüyordum etmedim yarın öğreniriz artıkBence erken kalk ve git kesin çıkıcak içime doğdu
Tamam mutlaka yazın ama burdanİnşallah vardır yani amin çok istiyorum ve ihtimal vermediğim bir ay erken gebelik testi olsa sabah yapardım ama elimde test de kalmadı adet olurum diye beklediğimden sipariş etmeyi düşünüyordum etmedim yarın öğreniriz artık
Ya böyle eminsiniz ya mutlu oluyorum biri emin olunca ama ne biliyim ya inşallah vardırTamam mutlaka yazın ama burdan
İnşallah canm o silik görüntü bana umut verdi inşallah yalancı çıkmam size karşı bi de regl de olmamışsın o da bi işaret olabilirYa böyle eminsiniz ya mutlu oluyorum biri emin olunca ama ne biliyim ya inşallah vardır
Stres de olabilir amaİnşallah canm o silik görüntü bana umut verdi inşallah yalancı çıkmam size karşı bi de regl de olmamışsın o da bi işaret olabilir
Ben sanmıyorum canm stresten olsa benim de gelmezdi reglim. Sabahtan beri o kadar kötüyüm ki burda böyle yazdığıma bakmayın kafayı yemek üzereyim artık bıktım sürekli regl olmaktan negatif görmekten saçımı başımı yolasım geliyo artıkStres de olabilir ama
Benim bu 3. Denemem hiç ihtimal vermediğim bir aydı geçen ay da iyi değerkendirdiğimi düşündüğüm ağrılı bi aydı gününde reglim geldi ben ihtimal vermiyordum hamile olduğuna bu ay ama 6 gün kala burdaki insanların yorumları beni etkiledi hergün acaba mı diye test yaptım silikti ama belkide buharlaşma çizgisi de oldu olabilir diğer erken gebelik testim markasına hiç güvenmediğimden inanmadım ama umarım doğur çıkartmıştır umarım gebeyimdir göğüslerimde şiddetli ağrı yok ama elleyince bariz bi ağrı var uçlarında acı arada da kasıklarıma ağrı giriyor tamam diyorum adet olcam sonra geçiyor bugün yoğun baş ağrım var ama tamamen onu bulgunun yorgunluğa veriyorum pek belirtim de yok şahsen yarın test Almayı düşünüyorum erken kalkarsam da sağlık ocağına gidicem umarım boşa kan vermiş olmam belkide sadece yarın test yaparımBen sanmıyorum canm stresten olsa benim de gelmezdi reglim. Sabahtan beri o kadar kötüyüm ki burda böyle yazdığıma bakmayın kafayı yemek üzereyim artık bıktım sürekli regl olmaktan negatif görmekten saçımı başımı yolasım geliyo artık
Ben sanmıyorum canm stresten olsa benim de gelmezdi reglim. Sabahtan beri o kadar kötüyüm ki burda böyle yazdığıma bakmayın kafayı yemek üzereyim artık bıktım sürekli regl olmaktan negatif görmekten saçımı başımı yolasım geliyo artıkStres de olabilir ama
Bence idrar testiyle falan vakit kaybetme canm git kan ver en azından kesin emin olursun eğer gebeysen de bi doktora gidersin hemen ilk haftalar önemli çünküBenim bu 3. Denemem hiç ihtimal vermediğim bir aydı geçen ay da iyi değerkendirdiğimi düşündüğüm ağrılı bi aydı gününde reglim geldi ben ihtimal vermiyordum hamile olduğuna bu ay ama 6 gün kala burdaki insanların yorumları beni etkiledi hergün acaba mı diye test yaptım silikti ama belkide buharlaşma çizgisi de oldu olabilir diğer erken gebelik testim markasına hiç güvenmediğimden inanmadım ama umarım doğur çıkartmıştır umarım gebeyimdir göğüslerimde şiddetli ağrı yok ama elleyince bariz bi ağrı var uçlarında acı arada da kasıklarıma ağrı giriyor tamam diyorum adet olcam sonra geçiyor bugün yoğun baş ağrım var ama tamamen onu bulgunun yorgunluğa veriyorum pek belirtim de yok şahsen yarın test Almayı düşünüyorum erken kalkarsam da sağlık ocağına gidicem umarım boşa kan vermiş olmam belkide sadece yarın test yaparım
Kan vermek fobi var işte bide ne biliyim 1 gün gecikme ile hamilelik sanmam o zaman sabah erken kalkıp sağlık ocagına gidip beta baktırırımBen sanmıyorum canm stresten olsa benim de gelmezdi reglim. Sabahtan beri o kadar kötüyüm ki burda böyle yazdığıma bakmayın kafayı yemek üzereyim artık bıktım sürekli regl olmaktan negatif görmekten saçımı başımı yolasım geliyo artık
Bence idrar testiyle falan vakit kaybetme canm git kan ver en azından kesin emin olursun eğer gebeysen de bi doktora gidersin hemen ilk haftalar önemli çünkü
Evet bende kullandım bu sabah bende de silik çıktı siz kan verdınız mıKızlar merhaba nimo marka test kullanan var mı
Kan verdiniz mi ya da test yaptınız mı aşırı merak ettim siziBenim bu 3. Denemem hiç ihtimal vermediğim bir aydı geçen ay da iyi değerkendirdiğimi düşündüğüm ağrılı bi aydı gününde reglim geldi ben ihtimal vermiyordum hamile olduğuna bu ay ama 6 gün kala burdaki insanların yorumları beni etkiledi hergün acaba mı diye test yaptım silikti ama belkide buharlaşma çizgisi de oldu olabilir diğer erken gebelik testim markasına hiç güvenmediğimden inanmadım ama umarım doğur çıkartmıştır umarım gebeyimdir göğüslerimde şiddetli ağrı yok ama elleyince bariz bi ağrı var uçlarında acı arada da kasıklarıma ağrı giriyor tamam diyorum adet olcam sonra geçiyor bugün yoğun baş ağrım var ama tamamen onu bulgunun yorgunluğa veriyorum pek belirtim de yok şahsen yarın test Almayı düşünüyorum erken kalkarsam da sağlık ocağına gidicem umarım boşa kan vermiş olmam belkide sadece yarın test yaparım
Hayır 3 gün sonra tahlil vermeyi düşünüyorumEvet bende kullandım bu sabah bende de silik çıktı siz kan verdınız mı
Canım bugün adet oldum benKan verdiniz mi ya da test yaptınız mı aşırı merak ettim sizi
Yaaa olsun üzülmeyin benim test de ilk kez iki çizgi verdi ama reglim yarın. Şüpheliyim yine deCanım bugün adet oldum ben
Sende var bebek belliYaaa olsun üzülmeyin benim test de ilk kez iki çizgi verdi ama reglim yarın. Şüpheliyim yine de
İlk test ilk çişleSende var bebek belli
Son testte hiç göremedim hele ki su kahve vs içmek bu kadar etkiler mi ki çünkü ilk test bayağı belli deİlk test ilk çişle
Diğer ikisi su kahve içtikten sonra. Gittikçe silikleşti. Olmayabilir bence ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?