Bana göre sorun değil ama..

Fayda gormeyip, zarar gördüğün insanlardan akraba dahi olsa uzaklaşmanın yanlış bir tarafı yok.
Ha babanız anneniz için 40 yılda bir yuz yüze gelirsiniz, olur o kadar.
Bunun dışında uzaklaşmak için her şeyi yapmissin zaten :)

En mantıklısı bu.
Aileniz, anneniz ya da babanız görüşmeniz için zorluyor mu?
Bizimkiler her bayram cık cıklamaya başlıyor :D

Bekarken zorluyolardi kendileri kuslerdi ama siz kusmeyin derlerdi. Ben de sen kardesiyken konusmazken beni ne zorluyosunuz derdim.
Simdi evlendim katiyen firsat vermiyorum. Cunku ben hic hala ve teyze yakinligi gormedim. Onun yerine kendi cocuguyla beni kiyaslayan, aylarca evimizi tatil yeri gibi kullanan, her aradiklarinda yuzde 90 kesin bi'sey isteyen tipler.
Hep derim akraba pismanliktir😂

He buarada kendimde kusur bulmuyorum. Arkadaslarim teyzelerine anne yarisi diyen kuzenleriyle kardes olabilen insanlar ama karsi tarafta cidden oyle. Ben mesela halama salliyorum bekarim ve sevgilim var dedim kostur kostur babama soyler yanina da on katarak.

Bekarken zorluyolardi kendileri kuslerdi ama siz kusmeyin derlerdi. Ben de sen kardesiyken konusmazken beni ne zorluyosunuz derdim.
Simdi evlendim katiyen firsat vermiyorum. Cunku ben hic hala ve teyze yakinligi gormedim. Onun yerine kendi cocuguyla beni kiyaslayan, aylarca evimizi tatil yeri gibi kullanan, her aradiklarinda yuzde 90 kesin bi'sey isteyen tipler.
Hep derim akraba pismanliktir😂
Kan yoluyla bulaşan en büyük hastalık akraba belasıdır derler.
Beni de ya birşey istemek için ya da düğüne falan çağırırlar, amaçta takı taktırmak.
Geçen yıl tanımadığım bir numaradan mesaj gelmişti. "algos merhaba, acil paraya ihtiyacım var abisi bana kredi çeker misin?" konulu bir mesaj atmıştı benden yaşça büyük evli kuzenim, whatsapptan baktım, direkt engelledim. Hiç geri dönüş bile yapmadım, çok yüzsüzler ya.

Ben de hiç görüşmem annemde gorusmez sadece Bi yerlerde denk gelirsek konuşuruz öyle ayak üstü bu kadar annem konuşmadığı için zorlamiyo da😁

He buarada kendimde kusur bulmuyorum. Arkadaslarim teyzelerine anne yarisi diyen kuzenleriyle kardes olabilen insanlar ama karsi tarafta cidden oyle. Ben mesela halama salliyorum bekarim ve sevgilim var dedim kostur kostur babama soyler yanina da on katarak.
Ayy halam aynısını yapmıştı.
Köyden bir çocukla görüşüyordum, çocuk zengin böyle semtin çarşısında restourantı cafesi olan birinin oğluydu.
Bayağı bir görüştük, sonra halam öğrenmiş beni rezil etti köyde, adımı çıkartmaya kadar gitti. Binbir rezillikle ben çekemem diyip ayrıldım çocuktan. Sonra öğrendim ki kendi kızıyla nişanlamış çocuğu. İğrendim resmen.

Hİç akraba olduklarını hissettirmediler. Babamı hep yediler, bize karşı kıskırttılar. Şimdide babamın bizden başka kimsesi kalmadı sayılır para bitti akrabalık gitti. İyikide gitti.
Evet bizde de öyle oldu.
Şimdi miras muhabbeti için bizimle konuşmaya çalışıyorlar ama yemezler yani.
Babamın miras hakkını istemişlerdi, babamı ikna ettim miras bölündüğünde annemin üzerine yapacak. Onlara yedireceğime bağışlarım daha iyi.

Valla ben hiç eksiklik hissetmiyorum, aksine keyfini sürüyorum ama çevre çok tuhaf karşılıyor
Evet, benim çevremde öyle.
Ama genel olarak milletçe akrabalık ilişkilerine çok değer verdiğimiz için böyle karşılanıyor.
Aslında çok normal bir olay. Bende hiç eksikliklerini hissetmiyorum.

Evet, benim çevremde öyle.
Ama genel olarak milletçe akrabalık ilişkilerine çok değer verdiğimiz için böyle karşılanıyor.
Aslında çok normal bir olay. Bende hiç eksikliklerini hissetmiyorum.
Ya görüşünce de illaki sinirimi bozacak bişey diyorlar, ben de laf sokuyorum 🤣 sonra işin yoksa uğraş dur 🤪

Ya görüşünce de illaki sinirimi bozacak bişey diyorlar, ben de laf sokuyorum 🤣 sonra işin yoksa uğraş dur 🤪
Yani haklısın. Bizimkiler de aynen öyle.
Bir de eğer kendilerini bilmez insanlarsa insan ifrit oluyor. :D

1 taneyi bile sevmiyorum kuzum.
Aslında sevmememin çok sebebi var. Ben küçükken annemin üstüne çok gelirlerdi. Köy evinde ağladığı geceleri unutamam anneciğimin. Babam da arkasında durmadığı için annemin yemeğine, temizliğine, çocuk yetiştirmesine, hatta kocasına yaptığı muameleye bile karışırlardı. Annem beni doldurmak yerine benim problemim var ama senin yok, onlar senin akraban der hep. Ama sevmiyorum,sevemiyorum. Mesela oraya gittiğimde 1 tas yemeklerini yemiyorum, aç aç oturuyorum. O derece hiçbirşeylerini istemiyorum. Ama annemin bu tutumu delirtiyor beni.
Ama anne tarafı öyle değil.
Onlarla konuşuyorum.
Benimde baba tarafıyla aram Yok , zaten kalabalıkta değiller bayramdan bayrama babaanneme giderim okadar , akrabaları hiç tanımam , sizinkiler kalabalıkmış hiçbirinle görüşmemen garip geldi gerçi hepsi aynı türdür onların .

Evet bizde de öyle oldu.
Şimdi miras muhabbeti için bizimle konuşmaya çalışıyorlar ama yemezler yani.
Babamın miras hakkını istemişlerdi, babamı ikna ettim miras bölündüğünde annemin üzerine yapacak. Onlara yedireceğime bağışlarım daha iyi.
Baba tarafları hepmi pis olur 😂😂

Benimde baba tarafıyla aram Yok , zaten kalabalıkta değiller bayramdan bayrama babaanneme giderim okadar , akrabaları hiç tanımam , sizinkiler kalabalıkmış hiçbirinle görüşmemen garip geldi gerçi hepsi aynı türdür onların .
Yani hepsi birbirinden cahil ve kendini bilmez olduğu için. Görüşmemeyi tercih ediyorum. Anneme batıyor ama bu durum.

Back
X