Bana göre sorun değil ama..

Baba tarafları hepmi pis olur 😂😂
Benim tanıdığım çoğu insan baba tarafıyla görüşmüyor, çok ilginç ama insan kendisini anne tarafına daha yakın hissediyor. Yani mesela ben. Tamam onlarda çok süper insanlar değiller ama ben seviyorum onları ya.

Geri kafalılıktan kastın ne? Giyimine falan mı laf ediyorlar?
Herşeyi kendilerinin bildiklerini zannediyorlar.
Hatta bilmedikleri, hiç duymadılar şey hakkında bile bir fikirleri var.
Giyime gelene kadar yaşam tarzıma, siyasi görüşüme, görüştüğüm insanlara, taktığım küpeye kadar herşeyle yorum yapıyorlar. Hatta bir keresinde şort giymiştim "orada evli adamlar var utanmıyor musun sen?" diye azarlamışlardı. Orada evli adamlar dedikleri de kuzenlerim ve AMCAM ajjfjshdhs
Annem de el kadar kızın bacağına bakacak kadar ahlak yoksunuysa aramızda ne işi var demişti kajdhshsh :D

Herşeyi kendilerinin bildiklerini zannediyorlar.
Hatta bilmedikleri, hiç duymadılar şey hakkında bile bir fikirleri var.
Giyime gelene kadar yaşam tarzıma, siyasi görüşüme, görüştüğüm insanlara, taktığım küpeye kadar herşeyle yorum yapıyorlar. Hatta bir keresinde şort giymiştim "orada evli adamlar var utanmıyor musun sen?" diye azarlamışlardı. Orada evli adamlar dedikleri de kuzenlerim ve AMCAM ajjfjshdhs
Annem de el kadar kızın bacağına bakacak kadar ahlak yoksunuysa aramızda ne işi var demişti kajdhshsh :KK70:
Zihniyete bak. Ben olsam görüşmezdim.

1 taneyi bile sevmiyorum kuzum.
Aslında sevmememin çok sebebi var. Ben küçükken annemin üstüne çok gelirlerdi. Köy evinde ağladığı geceleri unutamam anneciğimin. Babam da arkasında durmadığı için annemin yemeğine, temizliğine, çocuk yetiştirmesine, hatta kocasına yaptığı muameleye bile karışırlardı. Annem beni doldurmak yerine benim problemim var ama senin yok, onlar senin akraban der hep. Ama sevmiyorum,sevemiyorum. Mesela oraya gittiğimde 1 tas yemeklerini yemiyorum, aç aç oturuyorum. O derece hiçbirşeylerini istemiyorum. Ama annemin bu tutumu delirtiyor beni.
Ama anne tarafı öyle değil.
Onlarla konuşuyorum.
Ne baba ne anne tarafı hiçbiri ile görüşmüyorum. Annemlerde denk gelirsek merhaba nasılsın diyip geçiyorum.

Sizi çok iyi anlıyorum ama yine de tüm bağları koparmamakta fayda var. Düğündür cenazedir lazım oluyor akraba

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil elbette ama geri kafalı gibisinden insanın akrabalarını ya da etrafındaki insanları yoksayması bana göre hiç sağlıklı bir durum değil.
Beni yanlış anlamayın ama kimsenin kimseden üstünlüğü ya da alağıda kalacağı durum yok sonuçta.
Buradaki herkese sorsak herkesin illa ki sorunları vardır eş,dost,akrabalarıyla ama biraz da insancıl olmakta fayda var düşünüyorum.
Yani bence bir orta yol illa ki bulabilirsiniz komple yoksaymaktansa.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil elbette ama geri kafalı gibisinden insanın akrabalarını ya da etrafındaki insanları yoksayması bana göre hiç sağlıklı bir durum değil.
Beni yanlış anlamayın ama kimsenin kimseden üstünlüğü ya da alağıda kalacağı durum yok sonuçta.
Buradaki herkese sorsak herkesin illa ki sorunları vardır eş,dost,akrabalarıyla ama biraz da insancıl olmakta fayda var düşünüyorum.
Yani bence bir orta yol illa ki bulabilirsiniz komple yoksaymaktansa.
Evet haklısınız.
Onların ben şort giydiğimde verdiği "evli barklı erkekler var, ne biçim giyiniyorsun" tepkileri çok çok yerinde. Evli dedikleri de amcam yani ahshshhd.
Hayat görüşüme ve siyasi görüşüme laf etmesi, hiç bilmedikleri konular hakkında yorum yapıp beni ezmeleri gayet de geri kafalı insanlar olduklarını gösteriyor, üzgünüm ama durum böyle.
Ben kimseyi kimseden üstünlüğü yok ancak onların bana üstten üstten bakıp laf sokmasıyla benim insancıl olmamla zerre alakası yok. Böyle insanlara insancıl olmak ya da görüşmek istemiyorum ki. Annem zorladığı için bende fikir almak amaçlı konu açtım.

Bu arada yanlış anladınız sanırım. Ben etrafımdaki insanlara ön yargılı değilim, sadece baba tarafına karşı böyleyim.

Evet haklısınız.
Onların ben şort giydiğimde verdiği "evli barklı erkekler var, ne biçim giyiniyorsun" tepkileri çok çok yerinde. Evli dedikleri de amcam yani ahshshhd.
Hayat görüşüme ve siyasi görüşüme laf etmesi, hiç bilmedikleri konular hakkında yorum yapıp beni ezmeleri gayet de geri kafalı insanlar olduklarını gösteriyor, üzgünüm ama durum böyle.
Ben kimseyi kimseden üstünlüğü yok ancak onların bana üstten üstten bakıp laf sokmasıyla benim insancıl olmamla zerre alakası yok. Böyle insanlara insancıl olmak ya da görüşmek istemiyorum ki. Annem zorladığı için bende fikir almak amaçlı konu açtım.

Bu arada yanlış anladınız sanırım. Ben etrafımdaki insanlara ön yargılı değilim, sadece baba tarafına karşı böyleyim.
Kimse kimsenin giyimine,yaşam şartlarına,hayat felsefesine karışmasın zaten haklısınız o konuda. Ben de istemem şahsen. Yine de bana göre bu durum onları yolsaymak için bir engel değil bence.
Eğer zaten bu düşüncedeyseniz ve uzlaşma yapılmıyorsa aranızda hiç gitmemeniz daha yerinde olur kesinlikle.

Ben de sevmiyorum ne anne tarafını ne baba tarafını. Sevilecek hiçbir yanları yok. Evlerine gitsen neden geldin der gibi bakarlar suratına, kendileri cümbür cemaat gelirler.

Back
X