gülenler üni öğrecisi mi ilkokul öğrencisi mi tereddütte kaldım bi an21 yaşındayım ve içime kapanık biriyim. sınıf ortamında hoca bana soru sorduğunda çok heyecanlanıyorum , yüzüm kızarıyor ve bildiğim bir şey bile olsa doğru düzgün cümleye dökemiyorum. Sınıftakiler gülüyorlar. artık okula gidesim gelmiyor. Kendimi sınıf ortamında küçük ve yetersiz görüyorum. Bu durumdan çok sıkıldım artık. Ne yapabilirim lütfen yardım edin.
Kişisel gelişim kitapları okumani tavsiye ediyorum ciddi manada özgüven veriyor insana okudukca.. Okuyarak olmaz diyorsan diyorsan bunun kursları var hem sertifika da almış olursun .. Sana çok şey katacağına eminim hem kişisel gelişim sağlamış hem de kelime dağarcığını genişletmiş olursun :)21 yaşındayım ve içime kapanık biriyim. sınıf ortamında hoca bana soru sorduğunda çok heyecanlanıyorum , yüzüm kızarıyor ve bildiğim bir şey bile olsa doğru düzgün cümleye dökemiyorum. Sınıftakiler gülüyorlar. artık okula gidesim gelmiyor. Kendimi sınıf ortamında küçük ve yetersiz görüyorum. Bu durumdan çok sıkıldım artık. Ne yapabilirim lütfen yardım edin.
Ne kadar rahatlatiyor acaba?psikiyatri ilaç veriyo rahatlıyosun
üniversite öğrencileri maalesef.(gülenler üni öğrecisi mi ilkokul öğrencisi mi tereddütte kaldım bi an
Benim de kalbim yerinden çıkacak gibi olur ama üstesinden geleceğime inanıp, sakin ol der ve devam ederim. Sen de bil ki isteyince yapabilirsin, diğerlerinden eksiğin yok, sadece heyecanın var ve bunu yenebilirsin21 yaşındayım ve içime kapanık biriyim. sınıf ortamında hoca bana soru sorduğunda çok heyecanlanıyorum , yüzüm kızarıyor ve bildiğim bir şey bile olsa doğru düzgün cümleye dökemiyorum. Sınıftakiler gülüyorlar. artık okula gidesim gelmiyor. Kendimi sınıf ortamında küçük ve yetersiz görüyorum. Bu durumdan çok sıkıldım artık. Ne yapabilirim lütfen yardım edin.
21 yaşındayım ve içime kapanık biriyim. sınıf ortamında hoca bana soru sorduğunda çok heyecanlanıyorum , yüzüm kızarıyor ve bildiğim bir şey bile olsa doğru düzgün cümleye dökemiyorum. Sınıftakiler gülüyorlar. artık okula gidesim gelmiyor. Kendimi sınıf ortamında küçük ve yetersiz görüyorum. Bu durumdan çok sıkıldım artık. Ne yapabilirim lütfen yardım edin.
bikaç kez hocalardan birine sınıftaki çocuklardan birine yüksek sesle laf sok biraz da asabi takıl. bak gör bi daha gıcıklık yapabiliyolar mı gerizekalılar21 yaşındayım ve içime kapanık biriyim. sınıf ortamında hoca bana soru sorduğunda çok heyecanlanıyorum , yüzüm kızarıyor ve bildiğim bir şey bile olsa doğru düzgün cümleye dökemiyorum. Sınıftakiler gülüyorlar. artık okula gidesim gelmiyor. Kendimi sınıf ortamında küçük ve yetersiz görüyorum. Bu durumdan çok sıkıldım artık. Ne yapabilirim lütfen yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?