21 yaşındayım ve içime kapanık biriyim. sınıf ortamında hoca bana soru sorduğunda çok heyecanlanıyorum , yüzüm kızarıyor ve bildiğim bir şey bile olsa doğru düzgün cümleye dökemiyorum. Sınıftakiler gülüyorlar. artık okula gidesim gelmiyor. Kendimi sınıf ortamında küçük ve yetersiz görüyorum. Bu durumdan çok sıkıldım artık. Ne yapabilirim lütfen yardım edin.
Sosyal ortam şart ve aynaya bakarak yüksek sesle konuş
Hiç kimse senden fazlası yok öyle düşün, soru sorunca gülümse önce bi dakka hocam falan de
Kimsenin güleceği bir ortama müsade etme
21 yaşındayım ve içime kapanık biriyim. sınıf ortamında hoca bana soru sorduğunda çok heyecanlanıyorum , yüzüm kızarıyor ve bildiğim bir şey bile olsa doğru düzgün cümleye dökemiyorum. Sınıftakiler gülüyorlar. artık okula gidesim gelmiyor. Kendimi sınıf ortamında küçük ve yetersiz görüyorum. Bu durumdan çok sıkıldım artık. Ne yapabilirim lütfen yardım edin.
Benzer durumları ben de yaşadım o utanmayı anlıyorum ama hepsi özgüven eksikliğindne hoca ne zamna bei kaldırsa kızarırdım . Okula özen göstererek git kıyafetin açın başın güzel oldugunu hisset başkaları , konuştgunda sana bakıyormuş rezil olcakmışım gibi düşünme kendine güvendiğinde sorunu aşarsın ayrıca sen değil gülen embesiller utansın