- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Bana da öyle gibi geldi Ams amacını anlayamadımO ne be fake hesap gibi?
Müdür ayşe diye biri var mı acaba yok foto koymam yok no vermem bla bla bla saçma sapan işler.
Bence öyle biri bile yok.
Sordum nerede çalıştığını yurtdışında altımda pek çok şirket var dedi işler hakkında da soru sordum cevap veremedi. Baktım hesapta hiç resim yok ve yeni açılmış sen olsan hangi konulara girerdin ?İyide kızın instagram hesabında fotoğraf olup olmaması ya da kızın resmini gönderip göndermemesi ile sizin iş başvurunuzun ne ilgisi var? Madem şüpheleriniz var nerede çalıştığını sorsaydınız, şirketle ilgili bilgiler isteseydiniz, nasıl yardımcı olabilirsin vs vs sorular sorsaydınız. Kızı takip edenler saçmaymış da, resmi yokmuş da alakasız konulara girmişsin.
Çalıştığı şirket yurtdışındaymış zaten tek şirket değil pek çok şirket varmış Altın'da instagramdan CV yollamayacaktım oradan işle ilgili konuşup mailine atacaktımins hesabıyla cv mi yollanır yahu.
çalıştığı şirketin numarasını niye vermemiş.
Vermedi işte ne telefon ne mailCv nin de instagramdan gönderildiğini ilk defa duydum. Madem iş için yardımcı olucak mail adresi versin telefon versin bu ne böyle.
Tamam işte saçmalık yaptığı. İyi ki farkına varmışsın ve bence iletişimi kes gerçi o kesmiş :)Vermedi işte ne telefon ne mail
800 kişi ekli ve hepsi çok Saçma kişiler o pozisyonda bir genel müdürde daha farklı kişiler ekli olmaz mıİs gorusmesi icin instagram kullanmak tabiki biraz sacma bir durum ama sizin dusundukleriniz de sacma. İster koyar resim ister koymaz yahu. Bende yillardir kullanirim instagram. Bu yila kadar ne bir paylasimim ne de profil fotografim vardi. Simdi ise tek tuk. Son paylasimim temmuz ayinda yani. Bu konuya takilmaniz biraz sacma olmus. İnsanlarin tercihi sonucta. Belki sadece iletisim amacli kullaniyor instagrami bilemezsin.
Değişik kastın ben miyim ? Instagramdan iletişim kurduk çünkü telefon falan vermedi yaz oradan Konuş iletişim kur iş için yardım iste sonra CV yollarsın dediNeden ins.dan cv?
Bazılarıda değişik olucam diye ne kasıyor şu kk da ya
800 kişi ekli ve hepsi çok Saçma kişiler o pozisyonda bir genel müdürde daha farklı kişiler ekli olmaz mı
Hayır sen değilsinDeğişik kastın ben miyim ? Instagramdan iletişim kurduk çünkü telefon falan vermedi yaz oradan Konuş iletişim kur iş için yardım iste sonra CV yollarsın dedi
Amacını anlayamadım benTamam işte saçmalık yaptığı. İyi ki farkına varmışsın ve bence iletişimi kes gerçi o kesmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?