- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Madamgonca
-
O Ayşe bu Ayşe o zaman hiç farklı birseyini hissettin mi belki cesaret edemedi yada reddedildi bu şekilde yazismak filan istedi ne bileyim.. Birde Bu arkadaş evli miEvet ama kardeşim gibiydi zaten benden yas olarakta küçük
Yok farkli bi fikir gelmedi aklima:)Düşündünüz mü :))
Hayır evli değil ama ben Evliyim. Yani o zamanda pek birşeyini hissetmedim çünkü hem benden yas olarak küçüktü hem de ben Evliyim hiç o anlamda düşünmedimO Ayşe bu Ayşe o zaman hiç farklı birseyini hissettin mi belki cesaret edemedi yada reddedildi bu şekilde yazismak filan istedi ne bileyim.. Birde Bu arkadaş evli mi
Instagramdan neden uzun uzun konuşuyordu o haldeWatsapptan muhabbete gerek yok.sizden sadece cv bekliyordu sanirim.
Sağlık olsun :))Yok farkli bi fikir gelmedi aklima:)
Sen dusunmedin o düşündü sahte hesaptan sana yürüyor olabilir bi ihtimal yani kaba tabirle.. bu hesapta acik seçik kadınlar ekliyse sapık supuk sayfa grup takip ediliyorsa bilki bir kadinin hesabı degildir... erkeğin kullandığı sahte bir hesaptir bilki...Hayır evli değil ama ben Evliyim. Yani o zamanda pek birşeyini hissetmedim çünkü hem benden yas olarak küçüktü hem de ben Evliyim hiç o anlamda düşünmedim
Açık saçık erkekler vardı evet kadınlarda vardı ama hesap kadın Hesabı mesela biri takip ediyor ama takip eden hesaplarda sahte çok belli bir resim var hiç gönderdi yok falanSen dusunmedin o düşündü sahte hesaptan sana yürüyor olabilir bi ihtimal yani kaba tabirle.. bu hesapta acik seçik kadınlar ekliyse sapık supuk sayfa grup takip ediliyorsa bilki bir kadinin hesabı degildir... erkeğin kullandığı sahte bir hesaptir bilki...
İnstagram hesabinizdaki ayşe hanim aslında arkadaşınız. Yani hırsız uşak.Aynen bana sizi x tavsiye etti nasıl biridir arkadaşlığınız nedir gibi sorular sordu Ayşe
Açık saçık erkekler vardı evet kadınlarda vardı ama hesap kadın Hesabı mesela biri takip ediyor ama takip eden hesaplarda sahte çok belli bir resim var hiç gönderdi Ayşe isimli hesabın bir kadına ait olduğunu sanmıyorum ama... Evli olduğun için böyle bir yol izlemis olabilir belki önce tepkini ölçmek icin
Ayşe isimli kullanıcı erkek zaten kendi olabilir evli olduğun için de böyle bir yol izlemis olabilir tepkini ölçüp ona göre hareket edecektiAçık saçık erkekler vardı evet kadınlarda vardı ama hesap kadın Hesabı mesela biri takip ediyor ama takip eden hesaplarda sahte çok belli bir resim var hiç gönderdi yok falan
Ayşe isimli kullanıcı erkek zaten kendi olabilir evli olduğun için de böyle bir yol izlemis olabilir tepkini ölçüp ona göre hareket edecektiAçık saçık erkekler vardı evet kadınlarda vardı ama hesap kadın Hesabı mesela biri takip ediyor ama takip eden hesaplarda sahte çok belli bir resim var hiç gönderdi yok falan
IP adresini bulup yüzüne vurmak istiyorumİnstagram hesabinizdaki ayşe hanim aslında arkadaşınız. Yani hırsız uşak.
IP yi gercekten bulup ona kanıtlamak istiyorumBu saftirik arkadaşınıza haddini bildirin. Kendini çok kurnaz sanıyor. Aklınca sizi kandırdığını kekledigini falan düşünüyordur. Kesinlikle o İnstagram hesabi kendisine ait. Bunu bildiğinizi belli edin. Yukarıda bir arkadaş yazmış "hesabın ipsinden kime ait olduğunu buldum" diye bir mesaj atin.
Kişisel sorular sormadı o hesapta hatta CV bile istemediAyşe isimli kullanıcı erkek zaten kendi olabilir evli olduğun için de böyle bir yol izlemis olabilir tepkini ölçüp ona göre hareket edecekti
Bilemiyorum tanıdığın hal hareketlerinden az çok hissedersin zaten sen benimki olasılık sadeceKişisel sorular sormadı o hesapta hatta CV bile istemedi
Aynı kişi yani is yerindeki arkadaşın mi.. Zaten burda birçok kişi onun olduğunu söyledi sana...Kızlar ıp adresini buldum aynı kişi çıktı bana bi akıl verin çabuk elim titriyor sinirden
Siz cozmussunuz işiBende Şüphe duydum Birgün denemek için arkasıma whatsaptan bşy yazdık sabah aynı saatte Ayşe'ye de instagramdan yazdım tesadüf ikisi de aynı anda 4 saat sonra cevap yazdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?