• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana ''Haklısın'' demenize ihtiyacım var.

tek üzüldüğüm evladınız..
onu neden yaptınız kısacık evlilikte,buna aferin diyemeyeceğim..
Kendisinin çocuğu olmuyordu derinss daha sonra tedavi görürüm diye geciştirmişti fakat oldu...süprizz...bende kıyamadım...öyle oldu işte...Ama iyi ki olmuş o kadar güleryüzlü ,sorunsuz bir evladım var ki..Allah dağına göre kar vermiş..:nazar:

Son düzenleme:
Haklısınız..!!
Bu cesur kararınız ve güçlü duruşunuz için tebrik ederim..
Her evlilik kendine özgüdür..
Taraf olarak tüm şartları zorlamış ve fedakarlıkları yaptığınızdan eminseniz
En doğru kararı vermişsinizdir
Ben zaten bu tür durumlarda eşin düzeleceği umuduyla değil,düzelirse birleşmekten yanayım.
Hakkınızda hayırlısı olsun..

Her insanın bir tahammül sınırı var.Herşeyde kendinden ödün vermek,kişiliğini değiştirmek, karşıdakinin de bunu bile bile,göre göre kendini yontmaması...
Allah'ım bundan sonraki yaşamınızda bebeğinize ve size ahyırlı güzel kaderler versin inş.Bundan sonra hayal kırıklığı yaşamaz hayatta umduğunuzu bulur,mutlu mesut yaşar bu kötü anıları unutursunuz.Kolay değil elbet herşey biz insanlar için.Üzüntüden akıttığınız gözyaşları tez zamanda yerini mutluluğa bırakır inşallah. Rabbim iç yangınınızı ferahlatsın yar ve yardımcınız olsun inşlallah...
aminn..amin... amin...

Her insanın bir tahammül sınırı var.Herşeyde kendinden ödün vermek,kişiliğini değiştirmek, karşıdakinin de bunu bile bile,göre göre kendini yontmaması...
Allah'ım bundan sonraki yaşamınızda bebeğinize ve size ahyırlı güzel kaderler versin inş.Bundan sonra hayal kırıklığı yaşamaz hayatta umduğunuzu bulur,mutlu mesut yaşar bu kötü anıları unutursunuz.Kolay değil elbet herşey biz insanlar için.Üzüntüden akıttığınız gözyaşları tez zamanda yerini mutluluğa bırakır inşallah. Rabbim iç yangınınızı ferahlatsın yar ve yardımcınız olsun inşlallah...
aminn..amin... amin...[/QUO

Ne kadar içten dua etmişsiniz ya ..içim rahatladı resmen...çok teşekkür ederim size..Allah Razı olsun hepinizden....

bir büyüğüm evliilikte belli bir zamandan sonra aşk bitiyor evliliğin devam etmesini sağlayan saygı saygı yoksa bitir ama çocuk var inş hayırlısı neyse o olsun hakkında allah sabır versin

Cesaretiniz için kutlarım sizi. yeni yaşamınızda kızınızla birlikte sağlıkve mutluluklar diliyorum. sevgiler

söylemek kolay belki ama
doğru olanı yapmışsın..
saygı okadar önemliki..
o olmayınca kuru kuruya sevgininde bi anlamı olmuyo...

sen kendin istemişşin
göz göre göre bile bile kendini ateşe atmışşın
madem bukadar seviyorsun bence biraz daha mücadele et
allah yardımcın olsun

Yaşadıklarını o kadar kısa cümlelerle o kadar güzel ifade etmişsin ki...
Zona ancak çok büyük sıkıntılarda ortaya çıkar,bu bile neler çektiğinin bir göstergesi...
Canım benim Şeniz
Seni haketmiyor,sevgini,saygını,o evdeki varlığını...
En doğrusunu en güzelini yapmışsın AFERİN SANA
Hele kızının boyun eğen bir örnek görmemesi için bu kararının ardında durman senin mükemmel bir anne olacağını gösteriyor
Herşey gönlünce olsun Şeniz
Umarım hayat sana ve kızına hep gülen yüzünü gösterir,çok mutlu olursun inşallah,dualarım seninle
Mrs.Sönmez'inde dediği gibi hemcinsim olarak gurur duydum seninleŞeniz

canım bence en doğru kararı vermişsin.
ayrılık arada çocuk olunca zor ama her iki taraf için de.. ancak bilhassa gururu ezilen, oyuncak gibi görülen bir kadın varsa ortada ve masum bir çocuğun geleceği söz konusuysa en doğru adım oluyor çoğu zaman. çocuğun için katlansaydın diyenlere kulak asma. mutsuz evde büyüyen çocuğun anne babası aynı evde yaşasa da mutlu olması mümkün mü sürekli tartışma ortamında. hem sen de bir bireysin, başkaları için yaşamıyorsun. kendin için yaşıyorsun. çocuğunun için de yaşamamalısın sadece. hayatını birine adama. fakat onun sorumluluğunu, hayatını kolaylaştırmak için elinden geleni yap ki zaten kararın da bu konuda ne kadar duyarlı olduğunun göstergesi.
asıl duyarsızlığı ve sorumsuzluğu kızının babası yapmış. sen sonuna kadar haklısın.

hem bu dünyanın sonu değil, evliliğe mutlu bir şekilde karar vermişsin duygularınla, boşanmaya da mantığınla belki biraz kırılmış olarak ama gelecekte daha mutlu olacağını düşünerek karar vermişsin.
hiç sorgulama artık kararını. bence en doğrusu başta senin ve çocuğun için..

artık mümkün olduğunca uzak kalmaya bak ondan, kızını tabi ki gösterirsin de kararlılığını, mesafeni hep sürdür.

önüne bak sadece..

güçlü bir kadınsın sen

Son düzenleme:
Eğer yapabileceğin herşeyi yaptığına ve fakat eşinin kesinlikle değişmeyeceğine inanıyorsan kesinlikle arkana bakma, böyle dimdik ilerle, inan ilerde kendini tebrik edeceksin. Ben yaptım, artık kesinlikle değişmeyeceğine inandığım anda gittim ve öpüyorum kendimi :1hug:

bence aferim sonuna kadar aferim, içinde en ufak bir keşke en ufak bir pişmanlık olmasın bile bile neden evlendim diye denemeye değermiş bence bu derece sevgi, ama olmamış yetmemiş sevgi birşeyler eksik, yarım, yamalıklı kalmış ama olsun denemişsin ya ve yine aferim artık kendi yolunda daha çok değer görerek, daha çok saygı duyularak devam etme cesaretine kızın olmasına rağmen çekmek zorun değilsin bunu unutma herkes kendi hayatını yaşar kızında büyüyünce emin sana sonuna kadar hak verecektir.

Allah yolunu açık etsin değerini bilecek insanlarla karşılaştırsın.

Her insanin bir limiti vardir...tasiyabilecegi bir yuk vardir...
sen limitin sonuna gelmissin...artik bardagi tasiran son damla misali, çok dusunulmus bir karar vermissin.
Tabiki bebisin olmasi, çok daha insanin içini acitiyor fakat oda Rabbimin sana bir hediyesi
Belkide kim bilir, sana gucu veren o minnacik yavru...

Her ne olursa olsun, vermis oldugun karar çok mantikli gorunuyor.
Insan esinin golgesinde yasayabilir mi yillarca
Bazi erkek vardir ki eslerini mal gibi, esya gibi, gorurler, sanki eslerinin ne zaman nefes vereceklerini, ne zaman aç olduklarini, ne zaman cani disariya çikmak istediklerini çok iyi bilirler...inanarak da karar verirler...buda esi bezdirir iste..:teselli:

Umarim bundan sonraki hayat size guler. Kizinizla beraber mutlu huzurlu bir yasaminiz olur, bunu cani gonulden diliyorum :1hug:
Rabbim yardimciniz olsun

Söylenecek o kadar şey varki arkadaşım sana ama nerden başlayacağımı ve yazını okurken neler hissettiklerimi nasıl anlatacağımı bilemiyorum.

Öncelikle sana, sevgine, aşkına ve kararlarına sonsuz saygı duydum.
Herşeyin, bütün ilişkilerin hatta evliliğin bile mantık üzerine kurulduğu şu hayatta aşkının peşinden koşman beni çok duygulandırdı.
En azından sevdiğin adamla yaşadın her ne kadar seni haketmemiş olsa bile ve sevdiğin adamdan çocuk sahibi oldun.

Gün bugünse eğer en doğru karar yine senin almış olduğun karar olacaktır.
Yolun ve bahtın açık olsun arkadaşım.
Senin kadar cesaretli olmayı çok isterdim...Helal olsun sana..

Yaklaşık 2 sene önce çok severek,aşık ve de deli divane olarak evlendim onunla;ailesinin cahilliklerine,onun agresifliğine karşın güvendim içindeki iyi insana...Kimse şans vermemiş ben vereyim dedim.Birden büyü gibi tutuldum bir hayır var elbet dedim.Allah onu yazmış alnıma,bu hayat bundan sonra onunla dedim.Ömrüm diye sevdim o yüzden...
Ama evlendikten sonra agresifliği arttı.Hep benim dediğim olsuncu davranışları ve bana evdeki bir eşyaymış gibi davranışları kırdı...İlk önce ne yapacağını bilmez oldum,sonra uğraşır oldum,sonra da yorgun oldum...Bitti işte..Benim dilekçemde de ilk eşiyle aynı şikayetler yazıyordu.Tek bir fark vardı..Sanırım ben onu biraz daha çok sevmiştim.Benim evliliğim 1,5 sene daha sürebilmişti ve birde kucağımda ona çok benzeyen küçük bir kız vardı...
Rüya gibi..sanki ben hiç sevmemişim..sanki o hiç olmamışçasına bitiriyorum bu evliliği...Dün son çağrısınıda reddettim..Seni seviyorum ama daha onurlu bir hayatı hakkediyorum,hakaret olmayan,kendi kararlarımı kendimin verebileceği diyerek...Ve çaresizce soruyorum..
AFERİN BANA DEĞİL Mİ!
senağlama

evet kesinlikle aferin sana böyle insanlar ne olursa olsun inan bana değişmiyorlar her defasında daha fazla söz verip herdefasında daha acı bozuyorlar o sözlerini böyle bir insana 26 yıldır katlanıyorum tek farkla benim tek kurtuluşum ölüm sizin çareniz varken asla hayatınızı karart mayın AFERİN SANA çocuğunla nice mutlu yıllara

Yaklaşık 2 sene önce çok severek,aşık ve de deli divane olarak evlendim onunla;ailesinin cahilliklerine,onun agresifliğine karşın güvendim içindeki iyi insana...Kimse şans vermemiş ben vereyim dedim.Birden büyü gibi tutuldum bir hayır var elbet dedim.Allah onu yazmış alnıma,bu hayat bundan sonra onunla dedim.Ömrüm diye sevdim o yüzden...
Ama evlendikten sonra agresifliği arttı.Hep benim dediğim olsuncu davranışları ve bana evdeki bir eşyaymış gibi davranışları kırdı...İlk önce ne yapacağını bilmez oldum,sonra uğraşır oldum,sonra da yorgun oldum...Bitti işte..Benim dilekçemde de ilk eşiyle aynı şikayetler yazıyordu.Tek bir fark vardı..Sanırım ben onu biraz daha çok sevmiştim.Benim evliliğim 1,5 sene daha sürebilmişti ve birde kucağımda ona çok benzeyen küçük bir kız vardı...
Rüya gibi..sanki ben hiç sevmemişim..sanki o hiç olmamışçasına bitiriyorum bu evliliği...Dün son çağrısınıda reddettim..Seni seviyorum ama daha onurlu bir hayatı hakkediyorum,hakaret olmayan,kendi kararlarımı kendimin verebileceği diyerek...Ve çaresizce soruyorum..
AFERİN BANA DEĞİL Mİ!
senağlama

benım annemın meşhur bır lafı vardır ARI BALDAN KAÇMAZ der sen eger gercekten mutlu olsaydın bosanmazdın zaten helede bebısınle gercekten kararına saygı duyuyorum allah yardımcın olsun canım..

AFERİN!!!
Allah bundan sonraki yaşamınızda yüzünüzü güldürsün çocuğunuzla beraber :teselli:

yazdığınız satırları okurken duygulandım.sevdanızın yolunda gitmenız ne güzel.artık çok az var sevdiği için evlenen.hersey mantıkla bütünleşir olmuş.gerektiği çabayı gösterdım artık çok yıprandım diyorsunuz.en iyi kararı siz verebilirsiniz arkadaşım.eksi ve artılarını düşünün.hayatınız için nasıl daha hayırlı olur ona karar verin.herşey gönlünüzce olsun arkadaşım

Biraz önce nafaka pazarlığı yaptık...Duygusuzca ,ticaret yapar gibi...Param yok beni bilmiyor musun olunca daha çok vereceğim sizden mi sakınacağım dedi.Hala benden medet umuyor,evet bu sefer sırtını sıvazlayıp evet sen çok iyisin,aslansın,kaplansın dememi bekledi herhalde...ama o kadar çok yoruldum ki her dediğine çok haklısın tamam demek ve bu işin uzamamasını istiyorum.Ama mantığımda şimdi ne yaparsan yaparsın boşanınca bazı şeyleri istemek çok zor diyor.Annemle konuşmuş acıklı acıklı,kadın açtı yazık dedi.Tam da ya acaba mı derken nafaka pazarlığı gene sadece beni suçlayan sözler aklımı başıma getirdi.Beni bu hale getirdi hala beni suçluyor, ben gerçekten bu evlendiğim adam mı diyorum ya...Gerçekten uslanmaz bir romantikmişim...Gerçek hayatta değilde kendimi romantik komedi filminde sanmışım...Evet ayaklarım biraz geç yere basınca bnim romantik komedi oldu mu sana dram...

Back
X