Yaklaşık 2 sene önce çok severek,aşık ve de deli divane olarak evlendim onunla;ailesinin cahilliklerine,onun agresifliğine karşın güvendim içindeki iyi insana...Kimse şans vermemiş ben vereyim dedim.Birden büyü gibi tutuldum bir hayır var elbet dedim.Allah onu yazmış alnıma,bu hayat bundan sonra onunla dedim.Ömrüm diye sevdim o yüzden...
Ama evlendikten sonra agresifliği arttı.Hep benim dediğim olsuncu davranışları ve bana evdeki bir eşyaymış gibi davranışları kırdı...İlk önce ne yapacağını bilmez oldum,sonra uğraşır oldum,sonra da yorgun oldum...Bitti işte..Benim dilekçemde de ilk eşiyle aynı şikayetler yazıyordu.Tek bir fark vardı..Sanırım ben onu biraz daha çok sevmiştim.Benim evliliğim 1,5 sene daha sürebilmişti ve birde kucağımda ona çok benzeyen küçük bir kız vardı...
Rüya gibi..sanki ben hiç sevmemişim..sanki o hiç olmamışçasına bitiriyorum bu evliliği...Dün son çağrısınıda reddettim..Seni seviyorum ama daha onurlu bir hayatı hakkediyorum,hakaret olmayan,kendi kararlarımı kendimin verebileceği diyerek...Ve çaresizce soruyorum..
AFERİN BANA DEĞİL Mİ!
senağlama