Bana ''Haklısın'' demenize ihtiyacım var.

aferin be canım aferin sana darısı bana ınsan onuru için yasamaIı sakın uzme kendını suna emın oI kı uzakIarda bır yerIer de senın bır güIüşüne canını vereck ınsan var ve unutma hataIar bız ınsanIar içindir sen su an karIı cıktın sakın üzüIme bes para etmez asagıIık ınsanIAra...

İnsan önce kendisine değer vermeli...
Sen doğru olanı yapmışsın canım..Eminim ki çok düşünmüş ve kurtarmak için uğraşmışsındır..Ama olmuyorsa da olmuyordur..Daha fazla yıpranmanın alemi yok..
Haklısın...sonuna kadar..

Yaklaşık 2 sene önce çok severek,aşık ve de deli divane olarak evlendim onunla;ailesinin cahilliklerine,onun agresifliğine karşın güvendim içindeki iyi insana...Kimse şans vermemiş ben vereyim dedim.Birden büyü gibi tutuldum bir hayır var elbet dedim.Allah onu yazmış alnıma,bu hayat bundan sonra onunla dedim.Ömrüm diye sevdim o yüzden...
Ama evlendikten sonra agresifliği arttı.Hep benim dediğim olsuncu davranışları ve bana evdeki bir eşyaymış gibi davranışları kırdı...İlk önce ne yapacağını bilmez oldum,sonra uğraşır oldum,sonra da yorgun oldum...Bitti işte..Benim dilekçemde de ilk eşiyle aynı şikayetler yazıyordu.Tek bir fark vardı..Sanırım ben onu biraz daha çok sevmiştim.Benim evliliğim 1,5 sene daha sürebilmişti ve birde kucağımda ona çok benzeyen küçük bir kız vardı...
Rüya gibi..sanki ben hiç sevmemişim..sanki o hiç olmamışçasına bitiriyorum bu evliliği...Dün son çağrısınıda reddettim..Seni seviyorum ama daha onurlu bir hayatı hakkediyorum,hakaret olmayan,kendi kararlarımı kendimin verebileceği diyerek...Ve çaresizce soruyorum..
AFERİN BANA DEĞİL Mİ!
senağlama

konunuz tamda benim yaşadıklarımın üstüne öle bi denk geldi ki size aferin diyebilcek kapasitede değiliö evlilik geçmedi başımdan ama evliliğe bir adım kala hemen hemen benzer sorunlarla ayrıldım nişanlımla hiç bişi için geç değil yeter ki başarmayı mutlu olmayı isteyin gerisi geliyo ALLAH bebeğinize ve size sağlık versin hakkınızda hayırlısı olsun...

neler çekmişsindir kimbilir hiç üzme kendini onun yanında olduğundan daha mutsuz olacak değilsin ya aferin sana aferin...evladınla tüm güzel günler sizin olsun inş...

Bazı insanlar anlık agresiflikler yaşarlar. Bu biraz yapı meselesi. Ne karşılarındakini daha az sevdiklerinden ne de saygı duymadıklarındandır. Sizin eşiniz sonradan değişmemiş, siz zaten onu böyle kabullenip evlenmişsiniz. Hani değişse tamam ama adamın yapısı bu. Anlık çıkışlar sonrası dinen öfke nöbetleri yaşıyor sanırım. Ve evliliğin ilk 1-2 yılı birbirini tanımak ve tamamlamakla geçer. Erken pes etmeyin derim eğer seviyor ve sevildiğinize inanıyorsanız. Herşey gönlünüzce olsun...

kendine olan saygın herşeyin üstünde iyi etmissin canım, bir insan ne ise o değişir mi diye beklememen akıllıca niye hep sabreden ve verci olan kadınlar olsun ki..

affferin sana iyi yapmışsın.....
rabbim yolunu açık......
bahtını güzel etsin.....

Yaklaşık 2 sene önce çok severek,aşık ve de deli divane olarak evlendim onunla;ailesinin cahilliklerine,onun agresifliğine karşın güvendim içindeki iyi insana...Kimse şans vermemiş ben vereyim dedim.Birden büyü gibi tutuldum bir hayır var elbet dedim.Allah onu yazmış alnıma,bu hayat bundan sonra onunla dedim.Ömrüm diye sevdim o yüzden...
Ama evlendikten sonra agresifliği arttı.Hep benim dediğim olsuncu davranışları ve bana evdeki bir eşyaymış gibi davranışları kırdı...İlk önce ne yapacağını bilmez oldum,sonra uğraşır oldum,sonra da yorgun oldum...Bitti işte..Benim dilekçemde de ilk eşiyle aynı şikayetler yazıyordu.Tek bir fark vardı..Sanırım ben onu biraz daha çok sevmiştim.Benim evliliğim 1,5 sene daha sürebilmişti ve birde kucağımda ona çok benzeyen küçük bir kız vardı...
Rüya gibi..sanki ben hiç sevmemişim..sanki o hiç olmamışçasına bitiriyorum bu evliliği...Dün son çağrısınıda reddettim..Seni seviyorum ama daha onurlu bir hayatı hakkediyorum,hakaret olmayan,kendi kararlarımı kendimin verebileceği diyerek...Ve çaresizce soruyorum..
AFERİN BANA DEĞİL Mİ!
senağlama

emınım elınden gelını yapmıssındır cnm umarım hayat sana ıstedıklerını verır.
bendece aferın sana....

ya inanın çok üzüldüm... kimse bir yuvayı yıkmak içi yapmaz.Elini yüreğine koy canım orası ne diyor....

bence kızına ornek olmak adına al bu kararı. kımse mutsuz bır evlılıgı surdurmek zorunda degıl. kımsenın ıkıncı bır hayat sansı yok maalesef.. bence aferın sana sakın egme boynunu.

Merhaba arkadaşlar ...Burada birçok arkadaşım benim mutsuzluğumu paylaştı..Tekrar okudum kendi duygularımı ve sizinkini...Hala bir pişmanlık yok açıkçası kendimi yokladığımda..Ama kızı ilede ilgilenmediği için her geçen gün aksine kat be kat nefret ediyorum bu ruh ve duygu durumu bozuk insandan.Tabi benim tarafımda da herşey günlük güneşlik değil.
Hayatın bütün yükü üzerimizde kaldığından bir yorgunluk ve gelecek endişesi sarmış benim.Annemde ve babamda üzüntünün acısı yeni yeni çıkıyor .Tansiyon problemleri vs.Ben çalıştığımdan kuzucum,kardeşlerim,evin işleri yordu kadıncağızı,tabi şu aralar bir yardımcı imkanıda yok.Babam 65 yaşında hala çalışıyor önce kızlarım için diyordu şimdi torununum için biraz daha diyor.Ama o da çöktü tabi...Kriz ikimizin işlerini de vurdu.Ben de hayat telaşından biraz yorgunum,öyle canlı neşeli halim kalmadı.Doğumdan sonra bir bayana yapılması gereken bazı temel bakımları ihmal etttim biraz benimde doktorluk işlerim var ,kızımın ise her ay rutin zaten.Ama özet olarak hala umutluyum.Zararın neresinden dönülse kardır diyor ve toparlanacağımız günü bekliyorum.
İşte bende son durumlar bende böyle...Sizlerden bazılarıda bayağı yol katetmiş okuyor ve seviniyorum ama bende şu sıralar cümle fazla kalmadığından az yorum yazıyorum.Ama düzenli takip ediyorum.
Hepinizi öpüyorum...

Back
X