Bana ''Haklısın'' demenize ihtiyacım var.

Haklısın..pişman da oldu..ama hiç güvenim yok ..aynı şey olacak biliyorum...o zaman herşey daha zor olacak.Birde içimde bir yorgunluk var..Onunla konuşmak bile zor geliyor.Dengesiz tavırları ürkütüyor bir çok seviyorum diyor bir benim hiç hatam yok sen şöylesin böylesin diye hakaretlere başlıyor,bir gel diyor bir tehdit ediyor.vs vs...yani güvenemiyorum ...güvenemiyordum...artık bitti gitti sayılır zaten...Ne yaşayacaksam da yaşarım.Bilmemkaç yaşında ortada bırakma potansiyeli olan birine güvenip yaşamaktan iyidir diye düşündüm...Sağol arkadaşım..Hayırlısını dilemekten başka çare yok bu aşamada...

canım benim huylu huyundan vazgeçmez...
bak iyi bir insana kötü alışkanlıklar kazandıramadığın gibi,kötüyede iyi alışkanlıkları öğretemiyorsun...:çok üzgünüm:

Teşekkür ederim sen de benim için iyi bir örnek olmuşsun.Özel olmazsa eşin barışmak için hiç uğraşmışmıydı arkadaşım?

:) evet canım. Tahmin ettiğin gibi malesefki uğraşmadı. Bitişi hazırlayan en önemli faktör de buydu zaten. Bir insan ne kadar yenik olursa olsun, ne kadar yanlış olursa olsun, ne kadar haksız olursa olsun sevdiği için son bir çaba sarfeder değilmi? Ben en azından böyle düşündüm; Ne bir gün af diledi, Ne yıllardır sarhoş olduğu gibi sarhoş olup bir gün kapıma gelip yalvardı, ne de dur dedi.. Belki daha önce de yakalandığı için yüzü tutmadı bilmiyorum ama ne olursa olsun seven insan yapardı diye düşündüm ben hep.
Yapmadı....... Bir kadını kandırmak çok kolay bilirsiniz hepiniz... benimki bu sefer bir gül alıp beni kandırmaya da çalışmadı... olsun canı sağolsun, oğlumun başında olsun yeter...
şimdi sadece böyle düşünüyorum..

sen sana gore dogru olani yapmissin cunku yasadiklarini en iyi sen bilirsin.hayatda en guzel ve istedigin en mukemmel ne varsa seninle olsun ins birdaha uzulmezsin saglicakla kal

Sen kararını vermişsin, benim sana sözüm,bundan sonra Allah her zaman yardımcın olsun ve yüzün hep gülsün dileklerimdir

Evet akşamları kızımla keyifli vakit geçirmeye çalışıyorum zamanın deli gibi geçtiğinin farkındayım.Dün akşam uyuyor sandım biraz canım sıkkındı ağlamaya başladım bir baktım eğmiş başını beni izliyor yüzünde de güleyim mi ağlayayım mı bir ifade içim buruldu bende gülmeye başladım gözümde yaşlarla ..komik oldu...çocuklar anlıyor herşeyi..

Sen daha iyi misin şimdi.Evli yazıyor profilinde..tekrar mı evlendin?Bende de şu sıralar böyle bir huy geldi.Güzel şeyler duymak istiyorum.:teselli:

bir anını bile kaçırma kızının :ecrin_bebek:
inan ilerde çok pişman olursun tatlım :1no2:

evet tekrardan evlendim ve eşime aşığım:asigim:
yani yeniden oluyor:teselli:

:) evet canım. Tahmin ettiğin gibi malesefki uğraşmadı. Bitişi hazırlayan en önemli faktör de buydu zaten. Bir insan ne kadar yenik olursa olsun, ne kadar yanlış olursa olsun, ne kadar haksız olursa olsun sevdiği için son bir çaba sarfeder değilmi? Ben en azından böyle düşündüm; Ne bir gün af diledi, Ne yıllardır sarhoş olduğu gibi sarhoş olup bir gün kapıma gelip yalvardı, ne de dur dedi.. Belki daha önce de yakalandığı için yüzü tutmadı bilmiyorum ama ne olursa olsun seven insan yapardı diye düşündüm ben hep.
Yapmadı....... Bir kadını kandırmak çok kolay bilirsiniz hepiniz... benimki bu sefer bir gül alıp beni kandırmaya da çalışmadı... olsun canı sağolsun, oğlumun başında olsun yeter...
şimdi sadece böyle düşünüyorum..

Kafaları bir tuhaf çalışıyor yenidenbaşla...kimbilir ne düşündü...anlasaydık zaten...:içelim:

Yaklaşık 2 sene önce çok severek,aşık ve de deli divane olarak evlendim onunla;ailesinin cahilliklerine,onun agresifliğine karşın güvendim içindeki iyi insana...Kimse şans vermemiş ben vereyim dedim.Birden büyü gibi tutuldum bir hayır var elbet dedim.Allah onu yazmış alnıma,bu hayat bundan sonra onunla dedim.Ömrüm diye sevdim o yüzden...
Ama evlendikten sonra agresifliği arttı.Hep benim dediğim olsuncu davranışları ve bana evdeki bir eşyaymış gibi davranışları kırdı...İlk önce ne yapacağını bilmez oldum,sonra uğraşır oldum,sonra da yorgun oldum...Bitti işte..Benim dilekçemde de ilk eşiyle aynı şikayetler yazıyordu.Tek bir fark vardı..Sanırım ben onu biraz daha çok sevmiştim.Benim evliliğim 1,5 sene daha sürebilmişti ve birde kucağımda ona çok benzeyen küçük bir kız vardı...
Rüya gibi..sanki ben hiç sevmemişim..sanki o hiç olmamışçasına bitiriyorum bu evliliği...Dün son çağrısınıda reddettim..Seni seviyorum ama daha onurlu bir hayatı hakkediyorum,hakaret olmayan,kendi kararlarımı kendimin verebileceği diyerek...Ve çaresizce soruyorum..
AFERİN BANA DEĞİL Mİ!
senağlama

aferin tatlım aferin....sen gururlu ve onurlu bi annesin....
kızınla iyi bir hayat yaşasın umarım....

a.s.:1hug:

Yaklaşık 2 sene önce çok severek,aşık ve de deli divane olarak evlendim onunla;ailesinin cahilliklerine,onun agresifliğine karşın güvendim içindeki iyi insana...Kimse şans vermemiş ben vereyim dedim.Birden büyü gibi tutuldum bir hayır var elbet dedim.Allah onu yazmış alnıma,bu hayat bundan sonra onunla dedim.Ömrüm diye sevdim o yüzden...
Ama evlendikten sonra agresifliği arttı.Hep benim dediğim olsuncu davranışları ve bana evdeki bir eşyaymış gibi davranışları kırdı...İlk önce ne yapacağını bilmez oldum,sonra uğraşır oldum,sonra da yorgun oldum...Bitti işte..Benim dilekçemde de ilk eşiyle aynı şikayetler yazıyordu.Tek bir fark vardı..Sanırım ben onu biraz daha çok sevmiştim.Benim evliliğim 1,5 sene daha sürebilmişti ve birde kucağımda ona çok benzeyen küçük bir kız vardı...
Rüya gibi..sanki ben hiç sevmemişim..sanki o hiç olmamışçasına bitiriyorum bu evliliği...Dün son çağrısınıda reddettim..Seni seviyorum ama daha onurlu bir hayatı hakkediyorum,hakaret olmayan,kendi kararlarımı kendimin verebileceği diyerek...Ve çaresizce soruyorum..
AFERİN BANA DEĞİL Mİ!
senağlama

Hakkında hayırlısı, yinede çocuğun olduğu için bir şans daha derim ben. yuva kolay kurulmuyor bide kızınız varmış. Ama tabiki yaşadıklarını sen bilirsin, Katlanamıyacağın kadar kötüyse tabiki hayatın boyunca çekmekdense kestirip atmak en iyisi. hakaretlerle dolu bir evlilil eminim çekilmezdir. mirmirmirmir

afeerım sana ama sen afferıme bıle ıhtıyac duymayacak kdr güçlü bi kadınsın sakın ama sakın bunu unutma tamam mı?sen kalbini actın bıze tüm acık yürekliliğini serdin..uzun zamandır unuttunğum bişeydi bu sağol sana ben tesekkr edıorm kendı adıma canım afferım sana

Aynı şeyleri tam 19 yıl sabredip, kızlarım büyüyünce terk ederek yaşadığım için şimdiden yaparak büyük akıllılık etmişsin, kocaman AFERİN!

Unutma hiç kimse değişmiyor! Ben bunu için tam 19 yıl umut ettim ve uğraştım ama olmadı, olmadı.. İlk zamanlar ayrılmayalım, sensiz yapamam diyen adam şimdi bakın kızımın durumunu bile sormuyor.. :))

Yani iyi etmişsiniz..

Sevgiler,

Bu sefer mantıklı düşünmeye çalıştım diyeyim.Üzülüyorum tabi ki...

En berbat evliliklerin ya da beraberliklerin bitiminde bile insanın üzülmesi normal, hele de bir çocuğu varsa.. Öncelikle çocuğunuzu bu bitişin nedenlerinden arınmış ve babasıyla düzgün ilişkiler içinde büyümesini sağlayarak büyütmelisiniz!

Üzgün olmanız doğal yani..

Sevgiler,

yeni ruh aferin sana...
sen kendin için ve dünyalar tatlısı bebeğin için en doğru kararı verdin..
saygının ve sevginin seninle ve kızınla olması dileğiyle...

Güzel günler başlanmayı, kötü günler bitirilmeyi bekler.
Yaşadığın evliliği kötü bi gün sayıp daha fazla karanlığa dalmadan, gece olmadan bitirmişsin.
Şimdi seni güzel günler bekliyor.Kötü gününden yanına kar kalanda güzel meleğin kızın öyle değilmi?
Onunla gurur duyarak yaşadığın kötü tecrübeye inatla gülümse:)
Sevgiler...

hihoyyyt bencede aferin size cesaret edip karalı olarak kendinizi hayatınızı ve kızınızı kötü giden bir evlilikten kurtarmış olmanıza.

ınsan bazen bazı seylere ramen devam eder..

sende öl yapmıssın
hayırlısı olsun

çok haklısın ne olursa olsun evliliklerde hakaret hiç hoş birşey değil çekilmez gerçekten ne kadar da çok sevsen kalbinde gönlinde bitirdiğin bir adamla neden aynı çatıyı paylaşasın ki

cesaretinden dolayı tebrikler aynı şey benim de başıma gelse tek bir an pişman olmazdım bitirdiğim için sevgiler canım kızınla mutluluklar

En berbat evliliklerin ya da beraberliklerin bitiminde bile insanın üzülmesi normal, hele de bir çocuğu varsa.. Öncelikle çocuğunuzu bu bitişin nedenlerinden arınmış ve babasıyla düzgün ilişkiler içinde büyümesini sağlayarak büyütmelisiniz!

Üzgün olmanız doğal yani..

Sevgiler,

Malesef kızını sormuyor bile simsiyah..O kadar dengesiz bir ruh yapısı var ki...Beni cezalandırıyor böyle yaparak aklınca...Bakalım belki zamanla akıllanır...

sevgili yeni ruh arkadaşım,,kocaman aferin ilk önce...ve senin yazdığın şu cümle çok etkiledi beni..daha onurlu bir hayatı hakediyorum......katılıyorum..ben de hakaretlerle boğuşan bir kadın olarak onurlu yaşamak bizim de hakkımız..kaydirigubbakcemile5

Back
X