Biraz önce nafaka pazarlığı yaptık...Duygusuzca ,ticaret yapar gibi...Param yok beni bilmiyor musun olunca daha çok vereceğim sizden mi sakınacağım dedi.Hala benden medet umuyor,evet bu sefer sırtını sıvazlayıp evet sen çok iyisin,aslansın,kaplansın dememi bekledi herhalde...ama o kadar çok yoruldum ki her dediğine çok haklısın tamam demek ve bu işin uzamamasını istiyorum.Ama mantığımda şimdi ne yaparsan yaparsın boşanınca bazı şeyleri istemek çok zor diyor.Annemle konuşmuş acıklı acıklı,kadın açtı yazık dedi.Tam da ya acaba mı derken nafaka pazarlığı gene sadece beni suçlayan sözler aklımı başıma getirdi.Beni bu hale getirdi hala beni suçluyor, ben gerçekten bu evlendiğim adam mı diyorum ya...Gerçekten uslanmaz bir romantikmişim...Gerçek hayatta değilde kendimi romantik komedi filminde sanmışım...Evet ayaklarım biraz geç yere basınca bnim romantik komedi oldu mu sana dram...
aman sakın nafakasız ayrılma.anlaşmalı boşandığın zaman elin kolun bağlanıyor.benim avukatım zorla -ben istememiştim ama bana duygusal düşünme demişti iyi ki demiş- cüzi miktarda nafaka bağlattı.şimdi ise artırma davası açayım diyorum avukatlara danıştım "anlaşmalı boşanma bu sen bu paraya razı olmuşsun şimdi dava açarsan havanda su döversin.ama yapacağın şey kızın büyüyünce ihtiyaçları arttı deyip dava açman " diyorlar.
keşke daha büyük miktarda isteseydim inan ki insan duygusal davranıyor.o zaman gözü birşey görmüyor dertlerle uğraşmaktan boğuluyor.bu zamanda çocuk yetiştirmek zor nafakanı söke söke al.......................
erkekler para konusu açılınca iç yüzleri ortaya çıkıyor üzgünüm ama öyle....
Son düzenleme: