Bana haksızlık ediyo

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
mrb hanımlar
haftasonu nisamlımla bebek görmeye gittik,bebek görmeye gittiğimiz kişi de onunla aynı bölümde araştrma görevlisi bi bayan eşini de daha önceden tanıyomuş nisanlım,gittik oturduk işte başladılar muhabbet etmeye bölümde olan olaylardan filan konuşuyolar tabi benle kadının eşi yabancı kaldık öyle dinliyoruz sinir oldum yani çok az ortak şeyden konuştuk.
İşte kadın pasta yapmış bu yedi tabağını bi abak daha istedi ona da ayrı bi sinir oldum ne gerek var yani niye istiyosun bana söyle ben yapayım sana.
haksızlıktan kastım şu ben okulda çalıştığım zamanlarda bana soruyo kendisi,erkeklerle sohbet ediyomusun filan diye soruyo hatta bazen rahatsız olduğunu bile söyleyebiliyo,kendi yaptığı ne peki kadınla dedikodu yaptılar o gün resmen ona gelince serbest ama bana gelince mi yasak,kabul ediyorum beni dinliyo üzücek bşy yapmıyo ama sinir oldum işte sonuçta evine gittik biz o bayanın ne gerek vardı sanki

not:konumu saçma bulanların cevap vermemesini rıca ediyorum

Son düzenleme:
Valla yazacak yorum bulamıyorum inanın.Kıskandığınız kişi yeni doğum yapmış bi bayan.2. dilim pasta istemesinden neden rahatsız oldunuz onu hiç anlamadım.Nişanlınızın size yaptığı haksızlık nerde onuda göremdim.Bu tür davranışlarla sadece kendinizden soğutursunuz nişanlınızı,başka bir işe yaramaz.

Yahu yapmayın hanımlar... Neden sohbet etmiş, neden pasta istemiş, senden isteseymiş vs vs. Çok gereksiz...

Yeni doğum yaptığına göre uzun süre iş ortamından uzak kalmıştır. Dolayısıyla merak etmesi çok normal. Bende arkadaşlarla çalıştığımız ortamda doğum yapan birine gittiğimizde hararetli ne oldu bitti konuşuruz. 2. tabak isteyebilir çok abes görmedim. Ha şuna hak veririm seni kısıtlayıp kendisi yapıyorsa tabiki tepkini koyacaksın. Çifte standarda gerek yok bence.

ben bölümüdeki bi erkekle bu kadar sohbet etsem kavga kıyamet olur

ama saçma
erkekler eğer bizi ezmelerine izin vermezsek bizi ezemezler
haksızlık mevzusu değil senide kadının eşinide ezmişler
ayrıca okul hayatında iş yaşantısında kadın erkek arkadaşlıkları olması çok doğal dozajını ayarladıktan sonra

tabi ki olucak dozajında da problem yok ama beni aynı konuda kısıtlayıp kendi yapınca sinirleniyorum

sacma degil de yaptıgınız kıskanclık ve gereksiz.
bir de ona serbest bana yasak diye karsı cıkmanızı hic anlamadım. hiçbir kadına selam vermese bundan mutlu mu olacaksınız?

sorununuz bebegi olmus mutlu bir kadın ve pastası degil nisanlınızın sizi kısıtlaması olmalıydı bence.

çok samimi olmadığımız bi yerde ikinci bi tabak pasta vs. istemek bana şık gelmiyor.sohpete sizi dahil etmemiş olmamaları hoş olmamış .
ama ben bölümüdeki bi erkekle bu kadar sohbet etsem kavga kıyamet olur kısmı çok gereksiz kıskançlık olmuş.abartmışsınız olayı

Son düzenleme:
Aaa nişanlandınız mı? Hayırlı olsun Lorena

neden sen izin verdin ki nişanlının seni kısıtlamasına.

bırak onun 2. dilimi istemesini ben de isterim walla güzelse ? sorun yok bunda
ben sohbete katılmayı beklemem kendim gayet de güzel katılırım

sorun sadece nişanlın seni kısıtlamış sen de buna izin vermişsin. önceden kadınlarla nasıl sohbet ettiğini bilmiyormuydun? şimdi öğrendiysen artık eşit olur herşey (kısıtlamalar/yasaklar/kıskanmalar)

ee kadın yeni doğum yapmış onu mu kıskandın? peki kadının kocası sinirlendi mi? benim eşimde pasta çok sever arkadaşlarımız da yapar 2 tabakta yer 3 tabakta yer bunda ne var ben mi bilmiyorum bu kötü bir şey mi???

eskiden samimiyseler cekinmemistir 2. dilimi istemeye bunda hic bir sorun göremedim, böyle eski
arkadaslar bulusunca cok konu oluyor genelde ordan burdan, sizde (kadinin esi ve sen) sohbete
katilsaydiniz sohbet konulari degisirdi büyük ihtimal, bende sevmem öyle sohbet edilirken kenarda
izlemeyi, dayanamaz konusurdum

Cnm ben sana katılıyorum bende evliyim ve eşim bi bayanla sohpet etse deli olurum bide sohbeti bırak gülse bi bayana çıldırırım burda sana kesinlikle hak veriyorum

Benim anladığım kadarıyla siz eşinizin size çifte standart uygulamanıza sinir olmuşsunuz. Yani o da size erkeklerle muhabbetin konusunda daha önce rahatsızlığını söylemeseydi size de bu durum normal gelirdi gibi geldi bana. Eğer böyleyse de sinir olmanız çok normal. Siz bu şekilde iş yerinden biriyle konuştuğunuzda eşiniz sorun çıkaracaksa haklısınız demektir.

not:konumu saçma bulanların cevap vermemesini rıca ediyorum

Kusura bakmayın ama siz fikir değil yandaş arıyorsunuz. Başka fikirlere o kadar kapalısınız ki sadece size destek verecek olanlar yazsın istiyorsunuz. Nişanlınızı yeni doğum yapmış bir kadından kıskanıyorsanız bence o ilişki hiç sağlıklı bir ilişki değil. Ne var yani pastayı beğenip bir tabak daha istediyse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…