Yeni doğum yaptığına göre uzun süre iş ortamından uzak kalmıştır. Dolayısıyla merak etmesi çok normal. Bende arkadaşlarla çalıştığımız ortamda doğum yapan birine gittiğimizde hararetli ne oldu bitti konuşuruz. 2. tabak isteyebilir çok abes görmedim. Ha şuna hak veririm seni kısıtlayıp kendisi yapıyorsa tabiki tepkini koyacaksın. Çifte standarda gerek yok bence.
mrb hanımlar
haftasonu nisamlımla bebek görmeye gittik,bebek görmeye gittiğimiz kişi de onunla aynı bölümde araştrma görevlisi bi bayan eşini de daha önceden tanıyomuş nisanlım,gittik oturduk işte başladılar muhabbet etmeye bölümde olan olaylardan filan konuşuyolar tabi benle kadının eşi yabancı kaldık öyle dinliyoruz sinir oldum yani çok az ortak şeyden konuştuk.
Işte kadın pasta yapmış bu yedi tabağını bi abak daha istedi ona da ayrı bi sinir oldum ne gerek var yani niye istiyosun bana söyle ben yapayım sana.
Haksızlıktan kastım şu ben okulda çalıştığım zamanlarda bana soruyo kendisi,erkeklerle sohbet ediyomusun filan diye soruyo hatta bazen rahatsız olduğunu bile söyleyebiliyo,kendi yaptığı ne peki kadınla dedikodu yaptılar o gün resmen ona gelince serbest ama bana gelince mi yasak,kabul ediyorum beni dinliyo üzücek bşy yapmıyo ama sinir oldum işte sonuçta evine gittik biz o bayanın ne gerek vardı sanki
not:konumu saçma bulanların cevap vermemesini rıca ediyorum
ama saçma
erkekler eğer bizi ezmelerine izin vermezsek bizi ezemezler
haksızlık mevzusu değil senide kadının eşinide ezmişler
ayrıca okul hayatında iş yaşantısında kadın erkek arkadaşlıkları olması çok doğal dozajını ayarladıktan sonra
mrb hanımlar
haftasonu nisamlımla bebek görmeye gittik,bebek görmeye gittiğimiz kişi de onunla aynı bölümde araştrma görevlisi bi bayan eşini de daha önceden tanıyomuş nisanlım,gittik oturduk işte başladılar muhabbet etmeye bölümde olan olaylardan filan konuşuyolar tabi benle kadının eşi yabancı kaldık öyle dinliyoruz sinir oldum yani çok az ortak şeyden konuştuk.
İşte kadın pasta yapmış bu yedi tabağını bi abak daha istedi ona da ayrı bi sinir oldum ne gerek var yani niye istiyosun bana söyle ben yapayım sana.
haksızlıktan kastım şu ben okulda çalıştığım zamanlarda bana soruyo kendisi,erkeklerle sohbet ediyomusun filan diye soruyo hatta bazen rahatsız olduğunu bile söyleyebiliyo,kendi yaptığı ne peki kadınla dedikodu yaptılar o gün resmen ona gelince serbest ama bana gelince mi yasak,kabul ediyorum beni dinliyo üzücek bşy yapmıyo ama sinir oldum işte sonuçta evine gittik biz o bayanın ne gerek vardı sanki
Cnm ben sana katılıyorum bende evliyim ve eşim bi bayanla sohpet etse deli olurum bide sohbeti bırak gülse bi bayana çıldırırım burda sana kesinlikle hak veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?