Ediyo, yapıyo , istiyo, yiyo. Yoo dostum yoo. Hıncını r harfinden çıkarma o bunları hiç hak etmiyo. Konunuzu hızlı bir şekilde okumayı denedim adeta bir rap şarkısı söyler gibi kendimden geçtim. Çıktım mutfak tezgahına ritm tutuyorum.
Bazı kadınların ne kıymetli sevgilileri var. Biri bir kadınla muhabbet etse çıldırırım der, diğeri misafirliğe gittiği arkadaşının evinde nişanlısının surat asıp oturmasını bekler. Bu kadar buldumcuk olmayın bence. Herkes sizin kocalarınıza sevgililerinize ölmüyor.
Tolincim sana bi ban yaklasıyor gibi
Lorenanın dertleri hep aynı hayatı böyle geçip gidiyo yazık
mrb hanımlar
haftasonu nisamlımla bebek görmeye gittik,bebek görmeye gittiğimiz kişi de onunla aynı bölümde araştrma görevlisi bi bayan eşini de daha önceden tanıyomuş nisanlım,gittik oturduk işte başladılar muhabbet etmeye bölümde olan olaylardan filan konuşuyolar tabi benle kadının eşi yabancı kaldık öyle dinliyoruz sinir oldum yani çok az ortak şeyden konuştuk.
İşte kadın pasta yapmış bu yedi tabağını bi abak daha istedi ona da ayrı bi sinir oldum ne gerek var yani niye istiyosun bana söyle ben yapayım sana.
haksızlıktan kastım şu ben okulda çalıştığım zamanlarda bana soruyo kendisi,erkeklerle sohbet ediyomusun filan diye soruyo hatta bazen rahatsız olduğunu bile söyleyebiliyo,kendi yaptığı ne peki kadınla dedikodu yaptılar o gün resmen ona gelince serbest ama bana gelince mi yasak,kabul ediyorum beni dinliyo üzücek bşy yapmıyo ama sinir oldum işte sonuçta evine gittik biz o bayanın ne gerek vardı sanki
not:konumu saçma bulanların cevap vermemesini rıca ediyorum
ee kadın yeni doğum yapmış onu mu kıskandın? peki kadının kocasi sinirlendimi? penim eşimde pasta çok sağolsun arkadaşlarımız da yapar 2 tabakta yer 3 tabakta yer bunda ne var ben mi bilmiyorum bu kötü bir şey mi???
Ediyo, yapıyo , istiyo, yiyo. Yoo dostum yoo. Hıncını r harfinden çıkarma o bunları hiç hak etmiyo. Konunuzu hızlı bir şekilde okumayı denedim adeta bir rap şarkısı söyler gibi kendimden geçtim. Çıktım mutfak tezgahına ritm tutuyorum.
Konunuza gelirsek, çok haklısınız. Yeni doğum yapmış bir hatunun pastasından ikinci dilim yenilmemeli. Niye bilmiyorum ama bana da çok yanlış geldi bu tutum. Nişanı atın. Elbette sizin pastalarınıza layık adaylar çıkacaktır karşınıza. Bugün lohusanın pastasından ikinci dilimi yiyen, yarın bir gurmenin krem şantili fantezilerine alet olur.
Konunuza gelirsek, çok haklısınız. Yeni doğum yapmış bir hatunun pastasından ikinci dilim yenilmemeli. Niye bilmiyorum ama bana da çok yanlış geldi bu tutum. Nişanı atın. Elbette sizin pastalarınıza layık adaylar çıkacaktır karşınıza. Bugün lohusanın pastasından ikinci dilimi yiyen, yarın bir gurmenin krem şantili fantezilerine alet olur.
aslında haklısın Lorena, ikinci tabak pasta istemektense sen yapardın ona.. hatta bebek görmeye gitmeniz de çok saçma, siz evlenince bebeğiniz olur ona bakardınızsana katılıyorum kendi yapabileceğiniz şeyler için başkalarıyla diyaloğa sokma nişanlını sevgili Lorena en sonun da bizde de devreleri yakacaksın Lorena.. hayır yazmayayım diyorum da konularının nasıl bir cazibesi varsa beni içine çekiyor Lorena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?