Bana haksızlık ediyo

Bazı kadınların ne kıymetli sevgilileri var. Biri bir kadınla muhabbet etse çıldırırım der, diğeri misafirliğe gittiği arkadaşının evinde nişanlısının surat asıp oturmasını bekler. Bu kadar buldumcuk olmayın bence. Herkes sizin kocalarınıza sevgililerinize ölmüyor.

Tutamadım kendimi kahkaha attım.
Uzun zamandır bu kadar içten gülmemiştim.
Çok yasayın e mi: D

Aynen öyle...Herkese potansiyel yoldan çıkarıcı gözüyle bakmanın mantığı nedir çözemedim.

Tolincim sana bi ban yaklasıyor gibi

Lorenanın dertleri hep aynı hayatı böyle geçip gidiyo yazık

mune korusun ya ban alcak naptım kı hakkaten lorena bız bıle okudukca bunalıyoruz burda sen sıkılmıyomusun bu halınden?

İnsanoğlu bu yolda bir kadın yol tarifi isteyebilir, bir kadın saati sorabilir. Neredeyse dişi sinekten bile niye geldi diye hesap soracak duruma gelmişsin. Lorena sana tavsiyem nişanlını bir kavanoza koy orada mutlu mesut yaşayın.

Ben bazen bu erkekleri çok haklı buluyorum..Rahat bırakın adamları bu nedir yahu?
Bir tabak daha pasta istedi diye neyin derdidir bu?

Evlatlarını veya anne babalarını kaybedenler, aldatılıp aşık olduğu eşlerinden boşananlar, sağlık sorunlarıyla sınananlar var hanımefendi..Derdinizi küçümsemiyorum ama biraz şükretmesini bilin.

bu gidişle 2 nizde birbirinizi kanser edeceksiniz.
sonunuzu hiç iyi görmüyorum ben

Son düzenleme:

2 tabak yerse gözü var kadinda demek, 3 tabak yerse asik oldu demek :))) dikkat et fazla yemesin mazallah birsey olur konu sahibi sagolsun yanlis birsey olduğunu ögretti bize:)))

Son düzenleme:
konularını az çok biliyorum ,

dertleniyorsun hep nişanlının yaptıklarından ...bazlarını ona belli ediyorsun bazlarını ise içinde saklıyorsun ...

peki bu konuyu biliyor mu? ve ne dedi?

hayır anlamadığım şu....sen bu ilişkide mutlu değilsin belli...o ne yapsa sana dokunuyor

peki neden nişanlandın ? eh muhtemelen evlilik de söz konusu olacaktır...

yanlış anlama ,seviyorum diyeceksin ama sen bu gidişle kanser olursun ...

bir ömür boyu böyle sürecek ...düşünsene...!!!

Ortada bir haksizlik yok..
Sanki sende pasta yapmissind Adam senin pastani degil
diger sahsin pastasindan yemis...

Konunuzu saçma değilde,konuyu açan bayanın baya bir kıskanç olduğunu gördüm.
Düşünüyorum,ben ve eşim benim iş arkadaşıma gittik ve pasta okadar hoşuma gitti ki bir tabak daha istedim.
İnanın eşim sen niye ikinci tabağı istedin diye bana kızmaz.

Ortamda konuşmalara yabancı kalmanız çok normal,sizin değil nişanlınızın arkadaşı.
Bu yabancılığınızda zamanla geçecek,hop diye geçmez.

Bunları yapan bayanların evliliklerini hiç sağlıklı görmüyorum.
Bırakın iki tarafta biraz nefes alsın,o beni kısıtlasın,ben onu dahada kısıtlayım derken mutlu olmayı unutuyosunuz haberiniz yok.

Bu güzel günleriniz birdaha gelmeyecek,oyüzden doyasıya tadını çıkarın.

benim ex, gidip eski eşinin evinde akşam yemeği yemişti, ya benim yerimde olsaydın napacaktın canımın içi

rap'ine bayildim

sevgililerinizi, nisanlalilarinizi ve eslerinizi bu kadar cok kiskaniyorsaniz kizli-erkekli ortamlara
hic girmemeyin veya ayri oturun, baska bir cözümü yok gibi cünkü insanlar biraraya gelince
konusurlar (?) ister istemez

kiskancliginizi biraz torpillemeye calisin karsilikli, 2. tabagi kiskanman hic iyiye isaret degil,
cook samimi konusdularsa kiskanilabilir ama 2. tabagi kiskanmani anlayamadim :44:

ben de farklı bi yorum yazıyım.
eşiniz samimi ki bebek görmeye kadının evine gidiyor zaten.
aralarındaki samimiyeti oraya giderken anlamadınız da pasta isteyince mi anladınız?

kıhkıhlarla alkışlıyorum

aslında haklısın Lorena, ikinci tabak pasta istemektense sen yapardın ona.. hatta bebek görmeye gitmeniz de çok saçma, siz evlenince bebeğiniz olur ona bakardınız sana katılıyorum kendi yapabileceğiniz şeyler için başkalarıyla diyaloğa sokma nişanlını sevgili Lorena en sonun da bizde de devreleri yakacaksın Lorena.. hayır yazmayayım diyorum da konularının nasıl bir cazibesi varsa beni içine çekiyor Lorena

Artık nişanlanmışsınız, evlilik yoluna girmişsiniz. Daha hala yok 2. pastayı istedi, yok kadınla konuştu, öteki okuldakilerle konuştu. Aşın artık bunları. Her hareket, her laf sanki birlikteliklerinize tehdit, adamı kaptırmak, aldatılmak. Ne kadar sığ ilişkileriniz var, bu şekilde nasıl yol alıyorsunuz, ya da alabiliyor musunuz anlamıyorum. İkiniz de birbirinizden kıskançsınız işte, daha ne. Nişanlın normal mı ki onu baz alıyorsun? ikiniz de aynısınız yani.

Tam tencere kapak misali birbirinize uyumlusunuz ama. Bir şey söyliyim mi? Ben böyle hastalık derecesinde kıskanç insanların birlikte olmalarını destekliyorum. Gidip de bu konuda normal insanların hayatını karartacağınıza karşılıklı olarak birbirinizi yiyorsunuz.
Allah mutluluğunuzu ve uyumunuzu daim etsin diyim.

Lorena konuna yorum yapmama gerek yok çünkü işe yaramıyor.
Psikoloğa gideceğim diyordun ne yaptın?
Bilinçli şekilde yaptığını düşünmüyorum bunları

Ya sorma off hani günlük diziler varya izlersin gıcık olursun genede izlersin kendinede gıcık olursun öyle işte lorena nın yapıcaģı tek şey piskoloğa gitmek biz demekten bıktık o inatla gitmiyor kendini normal görüyor bukadar hatun normal değilsin dediği halde

Bence umursamiyormus gibi davranmak en güzeli fırtınaları icinde yasamak ve kıskançlık duygusunu dizginlemek gerek üzerine düşmek şımartir erkekleri gibi düşünüyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…