Bana haksızlık ediyo

tam olarak sorun etiğim şey bu işte

Aaa nişanlandınız mı? Hayırlı olsun Lorena

çok teşekkür ederim:)

yok izin vermedim ama sorun oluyo tartışma çıkıyo işte,birde kadınlarla sohbeti olan biri değil o bayanla aynı bölümde ortak çalışmaları fln oluyo

ne alakası var ya yandaş filan aramıyorum,ama ben çoğu kez ''yine mi sen,artık konu açma,bunaldım'' v.s gibi yorumlar aldığım için saçma gelen sıkılan yazmasın dedim anladınız mı şimdi

olay da sadece pasta değil.

hayırlı olsun nişanlanmışsın

teşekkür ederim

Ben bu konuda haksızlık göremedim :26:
Niye kendini yeni doğum yapmış bir bayanla kıyaslıyorsun ki.
Ayrıca ne sen ona yasak koy ne de o sana koysun.
YASAK, bi kere ne kötü bir kelime

nişanlınız yanlış yapmamış oyle olsa sizi götürmezdı

lorena nezamandır yoktun açtığın bu konuda saçma üzgünüm bide herşeyini burada yazmak nekadar doğru bunuda anlamıyorum hoş senin bir tane derdin var oda kıskançlık, zaten hayat kısa ve çekilmez daha nasıl çekilmez yaparım diye uğraşıyorsun sanki biraz mutlu olmaya baksan

uffff kusura bakmayın ama çok saçma neymiş pastadan ıkıncı tabağı yemiş yesin ne var sankı ya benim yaptığım bı yemekten bırısı ıkıncı tabagı yıyınce o kadar sevınıyorumkı demekkı guzel yapmışım dıyorum başka yere gıdınce bende yerım yanı guzel yaptıysa hoşuma gıttıyse senın nişanlınla ılerde doğacak cocuklarınızı dusunemıyorum zaten

cocukla ne alakası var ki

saçma gelenler o yüzden yazmasn dedim ztn:)ben herseyimi yazmıyorum burda millet nelerini yazıyo

cocukla ne alakası var ki

saçma gelenler o yüzden yazmasn dedim ztn:)ben herseyimi yazmıyorum burda millet nelerini yazıyo

işte sen takıntılı nişanlın takıntılı sızın cocukta takıntılı olucak alakası bu

Bence caninizi sikmayin kadin is yerinden uzak olunca sordukca sorasi gelmiştir. Ama sorunumuz size kisiTlama getirmesiyle tatil dille anlatin

Dun size baktim ne güzel arkadaslk kurmussunuz benimde boyle arkadasliklarima neden müsaade etmedgni sorguladgini hic anlamadım falan diyin.

Son düzenleme:
tabi ki olucak dozajında da problem yok ama beni aynı konuda kısıtlayıp kendi yapınca sinirleniyorum

İlk defa sana hak verdim Lorena.
Ama bunları sorun etme çünkü siz sadece birbiriniz için yaratılmışsınız bunu anladım.
İkinizde gereksiz ne varsa birbirinnize karşı sergiliyorsunuz.

siz bir erkekle sohbet etmezmisiniz?

Ederim ama aşırı haşır neşir bi şekilde etsem eşimin hoşuna gitmez die tahmin ediyor ben şahsen kıskancım (benim düşüncem bu herkesin farklı düşünce ve görüşleri var lütfen saygılı davranın)

Al birini vur ötekine
Tencere kapak gibi deyimler sizin için yazılmış sanki
Sakın bunu kötü algılamayın çünkü birbirinizle çok uyum içindesiniz.
Hayatı akışına bırakmak yerine sürekli engeller koyarak yaşıyorsunuz yalnız dikkat edin bir doğal afet gelip bu engellerinizi yıkmasın.
Zira çok canınız yanar.

Yazdığınız konuya gelince yeni doğum yapmış bir kadının evine gidiyorsunuz ne hoş.
Ama bundan hoşnutsuz bir durum çıkarmayı başarıyorsunuz.
Fazla tabak istemesi neden sorun ? Çok lezzetli gelmiş olamaz mı ya da gelmemeli miydi ?
İleride size biri misafirliğe gelse 2. tabağı istemesini eşiniz sorun edecek mi ?
Bu kadar sıkıcı detaylarda boğulmayın.

Konu sahibi arkadaşım dur ve bir düşün.
Nişanlın (hakkı olmadığı halde) sana bu gibi yasaklar koymasaydı hafta sonu olan bu durumu yine sorun eder miydin kendine? Yani o sana böyle davranmasaydı yine de ters gelir miydi bu hareketi?

Bunu soruyorum çünkü o sana haksız yere böyle konularda yasaklar koyup, senin deyişinle kıyametleri kopardığı için sen de onun bu saçma kıskançlığından etkilenip aynısını ona yapmaya başlamışsın.

Burada doğru olan, onun,sosyal hayat içinde yaşadığını bile bile nişanlandığı insana güvenip, davranışlarını ayarlayacak olgunlukta olduğunu kabullenmesini sağlamak. Ama sen kesirmeden gidip onun yanlışına uymuşsun. Hatalı olan nokta bu.

çok kıskançsın
ne olmuş adam bir tabak daha pasta yediyse
ne olmuş kadınla sohbet ettiyse
niyeti farklı olsaydı sen ve o kadının eşi yanlrında olmazdınız
biraz fesatlık var sende
çok kıskançsın
kendine çeki düzen ver

ılerde evıne karı koca çift gelse misafirliğe bi tabak daha istese napıcaksın karısı kıskanmasın dıye vermiycekmisin hey allahım yarabbım ya

Konuya kimin yorum yapmayacağına karar verme lüksünüz yok malesef...

Ayrıca yaptığınız kıskançlık değil,boğmak karşınızdakini... :13:

Ediyo, yapıyo , istiyo, yiyo. Yoo dostum yoo. Hıncını r harfinden çıkarma o bunları hiç hak etmiyo. Konunuzu hızlı bir şekilde okumayı denedim adeta bir rap şarkısı söyler gibi kendimden geçtim. Çıktım mutfak tezgahına ritm tutuyorum.

Konunuza gelirsek, çok haklısınız. Yeni doğum yapmış bir hatunun pastasından ikinci dilim yenilmemeli. Niye bilmiyorum ama bana da çok yanlış geldi bu tutum. Nişanı atın. Elbette sizin pastalarınıza layık adaylar çıkacaktır karşınıza. Bugün lohusanın pastasından ikinci dilimi yiyen, yarın bir gurmenin krem şantili fantezilerine alet olur.

Lorena sen kıskançlık yapınca sevgilinin kıskançlıkları son mu bulacak ? Bu sorunlarınıza buldugun çözüm bu mu yani ? Afedersin ama hep aynı sorunlar. Biz sıkıldık sen sıkılmadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…