çok samimi olmadığımız bi yerde ikinci bi tabak pasta vs. istemek bana şık gelmiyor.sohpete sizi dahil etmemiş olmamaları hoş olmamış .
ama ben bölümüdeki bi erkekle bu kadar sohbet etsem kavga kıyamet olur kısmı çok gereksiz kıskançlık olmuş.abartmışsınız olayı
Aaa nişanlandınız mı? Hayırlı olsun Lorena
neden sen izin verdin ki nişanlının seni kısıtlamasına.
bırak onun 2. dilimi istemesini ben de isterim walla güzelse ? sorun yok bunda
ben sohbete katılmayı beklemem kendim gayet de güzel katılırım
sorun sadece nişanlın seni kısıtlamış sen de buna izin vermişsin. önceden kadınlarla nasıl sohbet ettiğini bilmiyormuydun? şimdi öğrendiysen artık eşit olur herşey (kısıtlamalar/yasaklar/kıskanmalar)
Kusura bakmayın ama siz fikir değil yandaş arıyorsunuz. Başka fikirlere o kadar kapalısınız ki sadece size destek verecek olanlar yazsın istiyorsunuz. Nişanlınızı yeni doğum yapmış bir kadından kıskanıyorsanız bence o ilişki hiç sağlıklı bir ilişki değil. Ne var yani pastayı beğenip bir tabak daha istediyse?
hayırlı olsun nişanlanmışsın
nişanlınız yanlış yapmamış oyle olsa sizi götürmezdı
uffff kusura bakmayın ama çok saçma neymiş pastadan ıkıncı tabağı yemiş yesin ne var sankı ya benim yaptığım bı yemekten bırısı ıkıncı tabagı yıyınce o kadar sevınıyorumkı demekkı guzel yapmışım dıyorum başka yere gıdınce bende yerım yanı guzel yaptıysa hoşuma gıttıyse senın nişanlınla ılerde doğacak cocuklarınızı dusunemıyorum zaten
lorena nezamandır yoktunaçtığın bu konuda saçma üzgünüm bide herşeyini burada yazmak nekadar doğru bunuda anlamıyorum hoş senin bir tane derdin var oda kıskançlık, zaten hayat kısa ve çekilmez daha nasıl çekilmez yaparım diye uğraşıyorsun sanki biraz mutlu olmaya baksan
cocukla ne alakası var ki
saçma gelenler o yüzden yazmasn dedim ztn:)ben herseyimi yazmıyorum burda millet nelerini yazıyo
tabi ki olucak dozajında da problem yok ama beni aynı konuda kısıtlayıp kendi yapınca sinirleniyorum
siz bir erkekle sohbet etmezmisiniz?
çok kıskançsınmrb hanımlar
haftasonu nisamlımla bebek görmeye gittik,bebek görmeye gittiğimiz kişi de onunla aynı bölümde araştrma görevlisi bi bayan eşini de daha önceden tanıyomuş nisanlım,gittik oturduk işte başladılar muhabbet etmeye bölümde olan olaylardan filan konuşuyolar tabi benle kadının eşi yabancı kaldık öyle dinliyoruz sinir oldum yani çok az ortak şeyden konuştuk.
İşte kadın pasta yapmış bu yedi tabağını bi abak daha istedi ona da ayrı bi sinir oldum ne gerek var yani niye istiyosun bana söyle ben yapayım sana.
haksızlıktan kastım şu ben okulda çalıştığım zamanlarda bana soruyo kendisi,erkeklerle sohbet ediyomusun filan diye soruyo hatta bazen rahatsız olduğunu bile söyleyebiliyo,kendi yaptığı ne peki kadınla dedikodu yaptılar o gün resmen ona gelince serbest ama bana gelince mi yasak,kabul ediyorum beni dinliyo üzücek bşy yapmıyo ama sinir oldum işte sonuçta evine gittik biz o bayanın ne gerek vardı sanki
not:konumu saçma bulanların cevap vermemesini rıca ediyorum
mrb hanımlar
haftasonu nisamlımla bebek görmeye gittik,bebek görmeye gittiğimiz kişi de onunla aynı bölümde araştrma görevlisi bi bayan eşini de daha önceden tanıyomuş nisanlım,gittik oturduk işte başladılar muhabbet etmeye bölümde olan olaylardan filan konuşuyolar tabi benle kadının eşi yabancı kaldık öyle dinliyoruz sinir oldum yani çok az ortak şeyden konuştuk.
İşte kadın pasta yapmış bu yedi tabağını bi abak daha istedi ona da ayrı bi sinir oldum ne gerek var yani niye istiyosun bana söyle ben yapayım sana.
haksızlıktan kastım şu ben okulda çalıştığım zamanlarda bana soruyo kendisi,erkeklerle sohbet ediyomusun filan diye soruyo hatta bazen rahatsız olduğunu bile söyleyebiliyo,kendi yaptığı ne peki kadınla dedikodu yaptılar o gün resmen ona gelince serbest ama bana gelince mi yasak,kabul ediyorum beni dinliyo üzücek bşy yapmıyo ama sinir oldum işte sonuçta evine gittik biz o bayanın ne gerek vardı sanki
not:konumu saçma bulanların cevap vermemesini rıca ediyorum
Ediyo, yapıyo , istiyo, yiyo. Yoo dostum yoo. Hıncını r harfinden çıkarma o bunları hiç hak etmiyo. Konunuzu hızlı bir şekilde okumayı denedim adeta bir rap şarkısı söyler gibi kendimden geçtim. Çıktım mutfak tezgahına ritm tutuyorum.
Konunuza gelirsek, çok haklısınız. Yeni doğum yapmış bir hatunun pastasından ikinci dilim yenilmemeli. Niye bilmiyorum ama bana da çok yanlış geldi bu tutum. Nişanı atın. Elbette sizin pastalarınıza layık adaylar çıkacaktır karşınıza. Bugün lohusanın pastasından ikinci dilimi yiyen, yarın bir gurmenin krem şantili fantezilerine alet olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?