• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana haksızlık yapıldı canım sıkıldı biraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar. Gecenlerde bahçemde gördüğüm bir kedi sebebi ile buraya almalı mıyım almamalı miyim diye bir konu açmıştım. Hemen 2 gün ceza almışım siteye giremedim. Sebep yanlış yere konu açmam. Tamam sonradan farkettim konu yanlış yere oldu zaten konu başlığı da ilgili yere taşınmış. O anda hızlı karar vermem gerekiyordu en aktif yazılan başlık da bu diye direk yazdım başka bir sayfa aklıma bile gelmedi. Üstelik konu bir yavru kedinin akibetiyle ilgili yani. En azından bir uyarı mesajı vs. Atilabilirdi. Bi girdim yorumları okuyayım diye opps atilmisim 2 gün. Haksızlık yapıldığını düşünüyorum çok dertliyim paylaşmak istedim saygılar.

yine banlanıcan..

Sorun kaç gün olduğu değil ki resmen duygularımla oynandı. Ben yavru kediyi düşünürken ne bilim

Yapmayın allasen, banlanmak dert edilesi bir şey olmamalı. Esas bir tartışmadan sonra banlanıyorsun "Bari şunu da diyeymişim banlanacakmışım nasılsa" diye azcık oturması haricinde bilmiyorum, öyle etkilenilesi bir şey değil ki bu. :KK45:

Merhaba arkadaşlar. Gecenlerde bahçemde gördüğüm bir kedi sebebi ile buraya almalı mıyım almamalı miyim diye bir konu açmıştım. Hemen 2 gün ceza almışım siteye giremedim. Sebep yanlış yere konu açmam. Tamam sonradan farkettim konu yanlış yere oldu zaten konu başlığı da ilgili yere taşınmış. O anda hızlı karar vermem gerekiyordu en aktif yazılan başlık da bu diye direk yazdım başka bir sayfa aklıma bile gelmedi. Üstelik konu bir yavru kedinin akibetiyle ilgili yani. En azından bir uyarı mesajı vs. Atilabilirdi. Bi girdim yorumları okuyayım diye opps atilmisim 2 gün. Haksızlık yapıldığını düşünüyorum çok dertliyim paylaşmak istedim saygılar.
Yine geliyor ban maalesef bu konuda en çok ban yiyenlerden biri olarak 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X