Sorun kaç gün olduğu değil ki resmen duygularımla oynandı. Ben yavru kediyi düşünürken ne bilim8-9 günden aşağı ban almıyorum, 2 gün diyor yav.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorun kaç gün olduğu değil ki resmen duygularımla oynandı. Ben yavru kediyi düşünürken ne bilim8-9 günden aşağı ban almıyorum, 2 gün diyor yav.
Ben de sokak hayvanlarini besleyelim diye bdvye konu actigim icin banlanmistim gel sarilalim ban kardeşimSorun kaç gün olduğu değil ki resmen duygularımla oynandı. Ben yavru kediyi düşünürken ne bilim
Her canlı birgün banı tadacak![]()
Bende 3 günden fazla ceza almadım hiçakılli uslu bir üyeysem demek, cezamı kısa tutuyorlar
![]()
Merhaba arkadaşlar. Gecenlerde bahçemde gördüğüm bir kedi sebebi ile buraya almalı mıyım almamalı miyim diye bir konu açmıştım. Hemen 2 gün ceza almışım siteye giremedim. Sebep yanlış yere konu açmam. Tamam sonradan farkettim konu yanlış yere oldu zaten konu başlığı da ilgili yere taşınmış. O anda hızlı karar vermem gerekiyordu en aktif yazılan başlık da bu diye direk yazdım başka bir sayfa aklıma bile gelmedi. Üstelik konu bir yavru kedinin akibetiyle ilgili yani. En azından bir uyarı mesajı vs. Atilabilirdi. Bi girdim yorumları okuyayım diye opps atilmisim 2 gün. Haksızlık yapıldığını düşünüyorum çok dertliyim paylaşmak istedim saygılar.
Belki mune seni pro üyelige falan terfi ettirirOoo oda bişey mi ben 3 yılı geçti hiç ban yemedimUslu bir kızım şirinleri görebilecek miyim aceba
dedi ve banlandı
![]()
Yalnız değilmişim inşallah bu kader yoldaşlığı 1 hafta banlanmamizla bitmezBen de sokak hayvanlarini besleyelim diye bdvye konu actigim icin banlanmistim gel sarilalim ban kardeşim![]()
Bu itiraf seni ipe götürürYa ben bir ara banlandim diye laptoptan hesap acip oradan okuyup yorum yaziyordum sonra kendi hesabim acikinca sifremi unuttum![]()
Sorun kaç gün olduğu değil ki resmen duygularımla oynandı. Ben yavru kediyi düşünürken ne bilim
Belki mune seni pro üyelige falan terfi ettirir
Belki mune seni pro üyelige falan terfi ettirir
Ban geliyorum demez yalnız bam diye gidiverirsin bu itiraftan sonraYa ben bir ara banlandim diye laptoptan hesap acip oradan okuyup yorum yaziyordum sonra kendi hesabim acikinca sifremi unuttum![]()
Olsun ban dediğin acilir gönüller bir olsunYalnız değilmişim inşallah bu kader yoldaşlığı 1 hafta banlanmamizla bitmez![]()
Gecmisin intikamini almaz bence muneBu itiraf seni ipe götürürbence arkana bakmadan kaç
Yaa ne kadar minnossun sen ôyle
Parayla olunuyor. Kendi konunu kapatip acabiliyorsun bir de profilde havali duruyorPro üye olunca noluo? Nasıl olunuo?
Pardon kuzenim yazmisBan geliyorum demez yalnız bam diye gidiverirsin bu itiraftan sonra![]()
Parayla olunuyor. Kendi konunu kapatip acabiliyorsun bir de profilde havali duruyor![]()
Biz bittik bu saatten sonra bizi kimse kurtaramazPardon kuzenim yazmis
Amaann zaten munecuguma mesaj atinca kapatiyo hemen gerek yokVay be desene para burda da konuşii
Yine geliyor ban maalesef bu konuda en çok ban yiyenlerden biri olarakMerhaba arkadaşlar. Gecenlerde bahçemde gördüğüm bir kedi sebebi ile buraya almalı mıyım almamalı miyim diye bir konu açmıştım. Hemen 2 gün ceza almışım siteye giremedim. Sebep yanlış yere konu açmam. Tamam sonradan farkettim konu yanlış yere oldu zaten konu başlığı da ilgili yere taşınmış. O anda hızlı karar vermem gerekiyordu en aktif yazılan başlık da bu diye direk yazdım başka bir sayfa aklıma bile gelmedi. Üstelik konu bir yavru kedinin akibetiyle ilgili yani. En azından bir uyarı mesajı vs. Atilabilirdi. Bi girdim yorumları okuyayım diye opps atilmisim 2 gün. Haksızlık yapıldığını düşünüyorum çok dertliyim paylaşmak istedim saygılar.
Ben sana temiz don sigara falan getiririm merak etmePardon kuzenim yazmis