bana hediye almadı

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
kızlar erkek arkadasım bana hedıye almadı dogum gunumde bana soledıgı sozde aramıs bısey bulamammıs kendısı ısı sebebıyle sehır sehır gezıyor.arazıye cıkıyorlar.ıs bıtımınde baktım bulamadım dedım.beraber alsak bende lutfen dedım ben senın baban suprız yapmanı hberım olmadan almanı ısterdım dedım.lutfen teklıf etme dedım cmrt pazar yanıma geldı o arda da bakamadımd dedı para durumumda ıyı dedıl cok pahalı bısey alamam dedı.benım derdım pahalı veya uzulugu degıl.(suda var herseyı kolay kolay begenen bı tıp degılım).ama ayda sıgaraya verdıgı paraya banada guzel bısey alabılrdı.yada degısık bır suprızdıye dusunuyorum sızce nedır fıkrınız????

valla maddi durumunu falan bilemem de ben olsam bu durumu kabullenmezdim. yani hediye almadı, demek ki beni sevmiyor anlamında değil de hayata bakışımız farklı olduğu için. sevgilimle asla böyle bir muhabbete girmem. doğum günü, evlilik yıl dönümü falan bunlar özel günler. kabalık etmiş. kaba bir adama katlanabilirim diyorsan sorun yok. ben hayatta çekemem.

neden boyle bır sey aranızda bu kadar buyuk sorun oldu anlamıyorum sız ondan hedıye almasını beklıyorsunuz o da kendını hedıye almak zorunda hıssedıyor madem maddı durumu ıyı deıl bu konuda ustelememelısınız sızınle beraber olması ve guzel vakıt gecıurmenız yetmez mı hersey hedıyemı demek hedıye almamış olabılır ama guzel vakıt gecırmenız bence hersye deger

burada bir tezatlık yok mu canım
bence biraz abartıyorsun
alamamış olabilir bunu kendine dert ederek ilişkinizi heba etmemelisin

pardon bende lütfen alma dedım benımle beraber almanı ıstemıyorum bana suprız yap ısterım msn den alıskanlık olmus kısa cumleler pardon

anladim neyse

hediyenin buyugu kucugu olmaz 1 gul alsaydi yine yeterdi
ama demekki sizi o kadar onemsemiyo CADIARZU

benım derdım hedıyeden öte bunu gorevmıs gıbı dusunerek soylemesı yanı cok cok ıstese zaten bı bahceden kopardıgı gulle gelmesı benı mutlu eder.yana guzel anlamlı bır sekılde kutlaması yeterlıde olabır.ama bana sadece yazmıs dogum gunun kutlu olsun ıyı vardın senı sevıyorum ben bunu beklemıyorumkı

Bende eşime hiç hediye alamadım.En azından güzel bir şiir bi söz bir gülüş öpüş bazen en büyük hediyedir.

Hem pahalı olması dert değil, hem de güzel bir şey istemek bence bir çelişki.
Belki de sizin beğenmeyeceğiniz bir şey almak istemedi, beğeneceğiniz şeye de parası yetmemiş olabilir..
En değerlisi hatırlanmış olmak, belki bir buket çiçekle süslenebilir.
Ama bana sanki sizin biraz gösterişli sürprizlerden hoşlanıyor olmanızdan kaynaklı bir durum gibi geldi, yanılıyor da olabilirim tabiki..

sevgilimin parası yoktu doğumgünümde. 2 tane kazı kazan almış :) 1 tanesinden 8 tl çıkmıştı. beraber yemek yemiştik. benim için çok güzel bi doğum günü hediyesiydi. çünkü onu bile beklemiyordum. (doğumgünü kutlamayı sevmem)

bence daha önceden bu konudaki hassasiyetini biliyorsa ayıp etmiş. ama zor beğenen biriymişsin, ne alacağını bilememiş beraberken sen bişey seç o alsın istemiş de olabilir. ne kadar zamandır berabersiniz?

Acaba bu mevzu sorun edılmelı mı? dıye dusunuyorum.
Gercekten buna cevap vermek guc.
Erkek arkadasınız sızın her seyı begenmedıgınızı bılıyor.
Maddı durumu da el vermemıs, sızde bunu bılıyorsunuz.
Begenmeyecegınızı dusundugu bır hedıye almak yerıne,
Almamayı tercıh etmıs olabılır.
Ben hedıye almak ıle sevgı arasında bag kurulmasını mantıklı bulmuyorum.

Son düzenleme:

canım o bu konularda cok duyarsızlastı o duyarsızlastıkca bende daha bı acımaz oldum sankı tatmınsız yanı ama msjı bıle hozuma gıtmedı.bıkac gun sonra onunda dogum gunu var ben deona bısey almıcam

belkı uzulmekte haklısın konuyu hedıye almadı dıye acmışsın ya ondan yorumum ama hedıye almasa bıle bunu telafı edebılecek en azından beraber guzel vakıt gecırmenızı saglayabılecek bır seyler yapmalıydı bence ılışkını aranızdakı dıalogu tekrar gozden gecırıp bu durumda nasıl davranacagına ona gore davranmalısın

5 yıl fakat arada ayrılıklarımız oldu bıkacı dogum gunume denk geldı ılk cıktıgımız yıl dogum gunumdede yuzuk begenmıs ayırtmıs alamamıs ole degıldı ozaman tatıldeydım geldıgımde bısey gene almamıstı

Kazma erkek daha şimdiden hazır ol evlendiğindede daha beter olacak

Kana kan dişe diş diyorsunuz yani. Ne farkınız kalacak o zaman ondan?

o zaman biraz duyarsızlık var kendisinde.. değişmez büyük ihtimalle...

Erkekler bu işleri be-ce-re-mi-yo işte... ne zaman ki bunu kabullenirsiniz o zaman çok çok daha mutlu olursunuz. Tecrübeyle sabittir. Öyle trip yaparak, zorlayarak kimseyi duyarlı bir hale getiremezsiniz hiç boşuna uğraşmayın. Ya öyledir ya değildir. Kabullenin. Ne kendinizi yıpratın ne karşınızdakini.

pufff ben ne anlayisliymisimda haberim yokmuskaydirigubbakcemile3
heleki maddi durumu iiyi degilse hic üzerine gitmem ben
ya bir gül bile verse o bile yeter gönül ister tabi hosuma gidicek anlamli seyler alsin
altini ciziyorum anlamliii önemli olan o benim icin ama almiyosada dert etmem etmedimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…