.beraber alsak bende lutfen dedım ben senın baban suprız yapmanı hberım
biraz duzgun yazsaniz daha iyi anlicam[/QU
pardon bende lütfen alma dedım benımle beraber almanı ıstemıyorum bana suprız yap ısterım msn den alıskanlık olmus kısa cumleler pardon
kızlar erkek arkadasım bana hedıye almadı dogum gunumde bana soledıgı sozde aramıs bısey bulamammıs kendısı ısı sebebıyle sehır sehır gezıyor.arazıye cıkıyorlar.ıs bıtımınde baktım bulamadım dedım.beraber alsak bende lutfen dedım ben senın baban suprız yapmanı hberım olmadan almanı ısterdım dedım.lutfen teklıf etme dedım cmrt pazar yanıma geldı o arda da bakamadımd dedı para durumumda ıyı dedıl cok pahalı bısey alamam dedı.benım derdım pahalı veya uzulugu degıl.(suda var herseyı kolay kolay begenen bı tıp degılım).ama ayda sıgaraya verdıgı paraya banada guzel bısey alabılrdı.yada degısık bır suprızdıye dusunuyorum sızce nedır fıkrınız????
pardon bende lütfen alma dedım benımle beraber almanı ıstemıyorum bana suprız yap ısterım msn den alıskanlık olmus kısa cumleler pardon
neden boyle bır sey aranızda bu kadar buyuk sorun oldu anlamıyorum sız ondan hedıye almasını beklıyorsunuz o da kendını hedıye almak zorunda hıssedıyor madem maddı durumu ıyı deıl bu konuda ustelememelısınız sızınle beraber olması ve guzel vakıt gecıurmenız yetmez mı hersey hedıyemı demek hedıye almamış olabılır ama guzel vakıt gecırmenız bence hersye deger
Hem pahalı olması dert değil, hem de güzel bir şey istemek bence bir çelişki.kızlar erkek arkadasım bana hedıye almadı dogum gunumde bana soledıgı sozde aramıs bısey bulamammıs kendısı ısı sebebıyle sehır sehır gezıyor.arazıye cıkıyorlar.ıs bıtımınde baktım bulamadım dedım.beraber alsak bende lutfen dedım ben senın baban suprız yapmanı hberım olmadan almanı ısterdım dedım.lutfen teklıf etme dedım cmrt pazar yanıma geldı o arda da bakamadımd dedı para durumumda ıyı dedıl cok pahalı bısey alamam dedı.benım derdım pahalı veya uzulugu degıl.(suda var herseyı kolay kolay begenen bı tıp degılım).ama ayda sıgaraya verdıgı paraya banada guzel bısey alabılrdı.yada degısık bır suprızdıye dusunuyorum sızce nedır fıkrınız????
hem pahalı olması dert değil, hem de güzel bir şey istemek bence bir çelişki.
Belki de sizin beğenmeyeceğiniz bir şey almak istemedi, beğeneceğiniz şeye de parası yetmemiş olabilir..
En değerlisi hatırlanmış olmak, belki bir buket çiçekle süslenebilir.
Ama bana sanki sizin biraz gösterişli sürprizlerden hoşlanıyor olmanızdan kaynaklı bir durum gibi geldi, yanılıyor da olabilirim tabiki..
benım derdım hedıyeden öte bunu gorevmıs gıbı dusunerek soylemesı yanı cok cok ıstese zaten bı bahceden kopardıgı gulle gelmesı benı mutlu eder.yana guzel anlamlı bır sekılde kutlaması yeterlıde olabır.ama bana sadece yazmıs dogum gunun kutlu olsun ıyı vardın senı sevıyorum ben bunu beklemıyorumkı
sevgilimin parası yoktu doğumgünümde. 2 tane kazı kazan almış :) 1 tanesinden 8 tl çıkmıştı. Beraber yemek yemiştik. Benim için çok güzel bi doğum günü hediyesiydi. çünkü onu bile beklemiyordum. (doğumgünü kutlamayı sevmem)
bence daha önceden bu konudaki hassasiyetini biliyorsa ayıp etmiş. Ama zor beğenen biriymişsin, ne alacağını bilememiş beraberken sen bişey seç o alsın istemiş de olabilir. Ne kadar zamandır berabersiniz?
canım o bu konularda cok duyarsızlastı o duyarsızlastıkca bende daha bı acımaz oldum sankı tatmınsız yanı ama msjı bıle hozuma gıtmedı.bıkac gun sonra onunda dogum gunu var ben deona bısey almıcam
5 yıl fakat arada ayrılıklarımız oldu bıkacı dogum gunume denk geldı ılk cıktıgımız yıl dogum gunumdede yuzuk begenmıs ayırtmıs alamamıs ole degıldı ozaman tatıldeydım geldıgımde bısey gene almamıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?