bana herşey yakışır diyenlerin paylaşım yeri bu yazın modasını belirleyelim =)

shoe tek fiyat ona acılen gıtmem lazım çok güzel ayakkabılar var ya bakarken gözlerim yerınden fırladı valla D

Ben de yaz gelmeden elbise stoğu yaptım.Her fırsatta bir elbise alıyorum.Mudo'da çok güzel elbiseler var,bir de babetleri,sandaleteri çok güzel.Twist'in elbiselerine de bayılıyorum.

Ben de yaz gelmeden elbise stoğu yaptım.Her fırsatta bir elbise alıyorum.Mudo'da çok güzel elbiseler var,bir de babetleri,sandaleteri çok güzel.Twist'in elbiselerine de bayılıyorum.

bi göz atayım cnm senn aldıklarını buraya koyman mümkün mü acaba

shotek ayakkabılar kaliteli mi peki?Fiyatı çok makul de...

Son düzenleme:
elbiselerine bayıldım cnm. fiziğinde çok hoş bu arada

Son düzenleme:
:d bu sene bol paca moda ama ben dar paca pantalonları sevıyorum ama aklımda bı kactane neten tulum beyendım hosuma da gıttı ve bu sene kafama koydugum dıger seyde elbıse ve topuklu ayakabı busene bıraz kadınsı takılmayı kafaya koydum aldım bıle bı kactane ayakabı

kızlar 1,62 boyum var 40 kıloyum ve artık cocuk reyonlarından gıyınmekten bıktım bıraz daha dişi kıyafetler ıstıyorum artık ama xxs'ler bıle cogu zaman ustume olmuyo :SSS
önerebılecegınız marka yada magazalar varmı ?? bende artık ustunde barbiee olmayan şeyler gıymek ıstıyorum :84:

çok zayıfmışsın..kaç yaşındasın ki cnm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…