- 12 Nisan 2011
- 920
- 1.848
- 333
25 yasındayım ama artık bıktım bu zayıflıktan ve paspal gıyımden :S
malesef pek kucuk dıılım ama onların magazalarından reyonlarından gıyınıyorum :) fazlası kadar azıda çok kotu bısey kilo denen şeyin
üstüme body t-shirt yıne bıkac tane bulabılıyorum ama pantolondur etektır cekettır gomlektır bıldıgımız zara cotton defacto vs gıbı bılınen magazalarda hıcbısey bulamıyorum
işhayatındada kızcocugu gıbı gıyınmek pek hoş olmuyor kucuk beden calıstıgına ınandıgınız magazaların isimlerını beklıyorum bı umutla :)))
kız ben göremedim resim. sildin mi yoksam.
bu arada shoetekten kkda birileri almış ayakkabı kimi çok memnun kimi değil.. bende istda olanlar deneyerek alabilirler
bebemmmmmmmmmmm
julıaa cok guzelllllllll
ben bulurummsn gel sana bi kapıda ödemeli site adı verim cnm süper ayakkabılar var
selam kızlar cok guzel bır topık olmus guzel fıkırler edınmek adına , malum yenı sezon geldı yazlık alısverıse cıkılacak ...
yenı sezondan kendı ızlenımlerım soyle :ılk olarak sunu soyleyeyım ,bu sene pembe tonları acaayıp revacta gecen gun alısverıse cıktım, ve sezonun ılk parcalarını aldım , magzalarda dolasırken butun vıtrınlerde pembe hakım oldugunu gordum tum alısverıs merkezı cıcek acmıs gıbıydı :) harıka duruyor pembeler ...
ıkıncı olarak fakır kol belden de kısa baharlık renklı ceketler ıle bunların altına kombınleyecegınız yuksek bel etekler de sezonun hıtlerınden ayrıca bu yuksek bel etekler kat kat fırfırlarla detaylandırılmıssa trendı daha da bır artıyor:) yuksek bel sortlar da cok moda ...
tulum modası gecen seneden bu yana tum hızıyla yukselıste - daha edınemedım sadece gecen seneden kot bır tulumum vardı, ama bu sene ozellıkle uzun kumas olanlardan mutlaka almalıyım:)-
tek askılı elbıseler de moda , ayrıca ayakkabıda ayakkabının ust orta kısmına sıksık yerlestırılmıs ve cıcek goruntusu veren fırfır detaylı ayakabılar son derece moda gorunuyor...
straplez ve dantel de modadakı yerlerını koruyora benzıyorlar .
sımdılık aklıma gelenler bunlar moda arastırmalarım detaylandıkca paylasmaya calısacagım hanımlaaarrr
neler aldın cnm eklesene buraya görelimbende pudra rengini çok seviorum yaaa vazgeçilmez rengimdir
bende beğendim sanırım mavi jean cnm 2.si ben bakıcam maviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?