bana herşey yakışır diyenlerin paylaşım yeri bu yazın modasını belirleyelim =)

25 yasındayım ama artık bıktım bu zayıflıktan ve paspal gıyımden :S

barbie demişsinya bnde seni baya küçük sandım bilmem ki cnm ya. hangi markalarda var ki küçük beden. zara aklıma geldi orda ulabilirsin belki:26:

malesef pek kucuk dıılım ama onların magazalarından reyonlarından gıyınıyorum :) fazlası kadar azıda çok kotu bısey kilo denen şeyin
üstüme body t-shirt yıne bıkac tane bulabılıyorum ama pantolondur etektır cekettır gomlektır bıldıgımız zara cotton defacto vs gıbı bılınen magazalarda hıcbısey bulamıyorum
işhayatındada kızcocugu gıbı gıyınmek pek hoş olmuyor kucuk beden calıstıgına ınandıgınız magazaların isimlerını beklıyorum bı umutla :)))

çok zayıflıkda hastalık bi nevi. diyetisyene gidip kilo aldırıcı yöntemler deneyebilirsin cnm..

denedım ama tedavısı surecınde kılo alıyorum takvıye mamalar ek gıdalar vs bırakınca tekrardan aynı kıloya donuyorum sanırım genetık bısey bu. annemde 1,65 boyunda 40-45 kılo cıvarında. o yuzden kılo alma umıdım yok benım pek zaten oda uzun bır surec ben artık bu yazı bayan kıyafetlerıyle gecırmek ıstıyorum kız cocugu reyonuyla değil

ooo kuzum kafana takdın seye bak bende 1 65 boy 48 de kılom ben vallaha hıc takmıyorum ustelık bıde ben bır cocuk annesıyım hıc kılo ıle derdım olmuor zayıfım dıe dert yanma gıt kadınsımı olmak ıstıorsun askılı elbıse al gıy bıde altına guzel acık dolgu topuk bı ayakabı oo mıs gıbı olursun sen gel benle takıl ben senı bı bastan yaratım zayıflılıgının tadını cıkar mılet kılo verıcem dıye ugrasır

ben magza gezmeyı kıyafet denemeyı hıc sevmıyorumm hıc havamda olmuyorum nedense bazende cok sık elbıseler gıyıyorum o paspal halımden eser kalmıyor.. ama genel olarak salaşın tekıyımm.. üşenıyorummm üff sıkıldım bak :2::2::2::2::2::2::2:

selam kızlar cok guzel bır topık olmus guzel fıkırler edınmek adına , malum yenı sezon geldı yazlık alısverıse cıkılacak ...
yenı sezondan kendı ızlenımlerım soyle :ılk olarak sunu soyleyeyım ,bu sene pembe tonları acaayıp revacta gecen gun alısverıse cıktım, ve sezonun ılk parcalarını aldım , magzalarda dolasırken butun vıtrınlerde pembe hakım oldugunu gordum tum alısverıs merkezı cıcek acmıs gıbıydı :) harıka duruyor pembeler ...
ıkıncı olarak fakır kol belden de kısa baharlık renklı ceketler ıle bunların altına kombınleyecegınız yuksek bel etekler de sezonun hıtlerınden ayrıca bu yuksek bel etekler kat kat fırfırlarla detaylandırılmıssa trendı daha da bır artıyor:) yuksek bel sortlar da cok moda ...
tulum modası gecen seneden bu yana tum hızıyla yukselıste - daha edınemedım sadece gecen seneden kot bır tulumum vardı, ama bu sene ozellıkle uzun kumas olanlardan mutlaka almalıyım:)-
tek askılı elbıseler de moda , ayrıca ayakkabıda ayakkabının ust orta kısmına sıksık yerlestırılmıs ve cıcek goruntusu veren fırfır detaylı ayakabılar son derece moda gorunuyor...
straplez ve dantel de modadakı yerlerını koruyora benzıyorlar .
sımdılık aklıma gelenler bunlar moda arastırmalarım detaylandıkca paylasmaya calısacagım hanımlaaarrr

neler aldın cnm eklesene buraya görelim bende pudra rengini çok seviorum yaaa vazgeçilmez rengimdir

neler aldın cnm eklesene buraya görelim bende pudra rengini çok seviorum yaaa vazgeçilmez rengimdir

paylasmak ıstıyorum onu dusunmustum ama aldıklarımın magzasının ınternet sıtesındekı resımlerı resmı kopyalama yapmıyor o sebeble mesajıma koyamadım... aslında ayakkabı da almıstım ve onların fotolarını bulup bılgısayara aldım ama buraya resım eklerken gorunmuyorlar anlamadım benmı beceremıyorum acaba resım eklemeyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…