bana herşey yakışır diyenlerin paylaşım yeri bu yazın modasını belirleyelim =)

2011 yaz modasııı şükürler olsun ki bol paça pantolon dönemi geri döndü

kimileri sevmese de her zaman dolabımın bir köşesinde 1 tane de olsa bol paça pantolon bulunur bnm kızlar

düşük bel pantolonlar pol paça pantolonlara göre bence bizi daha kısa ve tontiş gösterio

yüksek bel pantolonlar ise bence tam tersi olarak bacak boyumuzu da uzatıyor popomuzuda datoparlıor ve daha ince gözteriyor bizi kanımca yani

ve işte sizlere bir kaç tane bol paça pantolon kızlar

yaz geldi kumsallar dolmaya başladı doğal olarakta bikinilerimiz raflardan inmeye başladı haydi kızlar kumsala denizeeeee gecelere akmayaaa

özgüvenim yüksek fiziğime güveniyorum çok sexiyimmmm yürek hoplatırım diyen hatunlar için

kırmızı ve siyahın bir arada ki uyumu mutheşem

gelinlerimizi de unutmadım kızlar

allah tüm bayanlara bu duyguyu yaşatsın tabiki bana daaa

hepsine bayildim juliaa...ah bunlari gorunce nasil zayiflayasim geliyor bilemezsin...kilolu oldugumdan istedigim kiyafetleri giyemiyorum ve etrafimdakileri boyle renkli giyinmis gorunce morlaim cok bozuluyor...ama kesin zayiflicam ve bende gencligimi doya doya yasicam yetti gari :87:su topigin beni nasil motive etti cnm bilemezsin zayiflama konusunda... bi motivasyonsuzluk gidiyor zaten...ama sayende kilo verme konusunda motive oldum (umarim anlik bi motivasyon olmaz her zmn oldugu gibi)...topigini okumaya devam edicem

ah birazcık da olsa sana yardımcı olabildiysem motive edebildiysem ne mutlu baana

Yaz geldi düğünler başladı ve işte abiyeler nişanlıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…