Bana Herşey Yakışır Kanal D

bu yıl toto altında gömlekler moda gömleklerimizn altına ne renk pantolan alcaz die düşünmicez

tehh bi giydiklerini bi daha giymiyolarmış, her gün yeni kıyafet yani, ne güzel yıkamak yok ütü yok

zayıflarada hakket bişe yakışmıyo ya doğumdan önce edilen hakaretlerin hepsini hakediyomuşum sanırsam şimdi aşırı zayıfları görünce hak veriyorum iğrençsin dostum

tehh bi giydiklerini bi daha giymiyolarmış, her gün yeni kıyafet yani, ne güzel yıkamak yok ütü yok

babaları koç ya da sabancımıymış....?

bu programdakiler de çok havalılar ama iş giydiklerini sergilemeye gelince havalarını söndürüveriyor oradakiler... şimdiye dek ne fiziken ne de giyim tarzı olarak işte bu,çok yakışmış dediğim biri olmadı bu programda..ya da ben denk gelemedim ,bilemiyorum...

valla bu programlar kendini bilmeyenler için çok zararlı bence
çok şekilci, çok metaryalist olmaya itiyo insanı
düşünsene kadın arkadaşlarının kendilerine değil, çantalarının markasına değer veriyosun
eğlencelik izliyoruz işte

ben bu acidan hic dusunmemistim ya kendimi biliyorum yada cok safim
ama haklisin cnm oyle insanlarda yok degil zaten

ay hatta yetişkin kadınlar bile artık çok şekilci, çanta deyince aklıma geldi, kk da böyle bi olay olmuştu, bi kaç üye onlar orjinal marka çanta kullanıyomuş diğeri çakma çanta alıyomuş diye, aşağılama hakaret kıyatmet gitmişti, konu kitlendi tabii
insanın kendisi değil çantasına kaç para verdiği önemli yani

ches cim benim anlamadığım bugünki yarışmacı 15 yıldır bu evde oturuyorum dedi bir çantasına 450 diğerine 350 vermiş yeleğinede 350 verdim demişti dün
eee evninde koltuk yok :44:tarihi eser yemek masası sandalyeler 30 senelik nerdeyse halı eskiciye versen mandal vermez
bence evlerine doğru düzgün birşeyler alsın ailesinin eviyse bile biz bekarken alırdık nebiliym şimdiki gençler bencilmidir anlamadım vallahii

cidden mi ? demek burada da öyle şeyler söz konusu oluyor.... ye kürküm ye dünyasında yaşayan insancıklar burada da var demek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…