Bana Herşey Yakışır Kanal D

bugün yarışan yarışmacı ne biçim ayakkabılar seçiyo ya.üstelik vücuduna uygun kıyafette beğenemiyor.en iyisi beyazlı siyahlı ilk giydiği tulumu alsın.en güzel o olur bence.tulum da hoştu yani tek kol üstü beyaz altı siyah bol pantolon süperdi kesin onu alcak bence

ne garip kadın topuklu giymeseydi ozaman ayaklarım pişti diyip duruyo kuaförde yaptığı ağresif bu kadın bence

çok iğrenç oldu bugünki kadın ayrıca kuaföre çok ayıp etti sırf kendini göstermek için diğer kuaförde aynını yaptı ama çıt yokk
nar çiçiği bi kıyafet giymişti o daha yakışmıştı bence
dünki kız naz ne giymişti ????dün kızımı uyuturken kaçırdım

siyah bi abiye elbise giymişti altına da bej mi beyaz mı anlamadım o renk bi platform kapalı ayakkabıyla aynı renk çanta . ama hiç beğenmediler onu.

Naz da kişilk bozukluğu var bence aşırı kendini beğenmiş bişe bi de güzel olsa gam yemiycem

[B bu nazın hem kendisi gıcık hemde burnunu çok kötü yapmışlar delikleri tepeye tepeye bakıyor birazdan yakın çekimde çok belli oluyor domuz gibi görüntüsü olmuş ve burun deliklerinin içi görünüyor çok kötü[/B]

en güzel kız bugünkükız diğerlerine uyuz oldum hele naz denen uyuz nesine gülüyorsa kendi burun deliklerine bakmadan gitte aynaya bak gııcık şey iğrençsin

kesinlikle ya naz denen kişiliği bozuk kendini ne sanıyo tipi de güzel olsa bari.neyse konu bi yana burda çalan yabancı müzikleri nerden bulabilirim kızlar,bugün çok güzel müzikler çaldılar alışverişte çok hoşuma gitti ama bulamadım.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…