Bana Herşey Yakışır Kanal D

benımde katılasım geldı bu yarısmaya teseturluleır alıorlarmı acep hepsını sutlardım kazanırdım ne len bunlar boyle hepsı boya kupunden dusmus gıbı esettıklı guseller ay pardon estetıklı cırkınler

selen 1.oldu yorum yok,selenin evine de bayıldım giyinme odası falan süperdi tek başına yaşıyor,ailesi karşıda yaşıyormuş demekki durumu ii hepsininn o yüzden kim kazanırsa kazansın banane çantaya 5.000 tl,kemere 500 tl veren insanlara dağıtacaklarına parayı daha hayırlı ihtiyacı olanlara dağıtsınlar

selen kazandı esmer olan.yemekteyizde bir tane funda mı ne vardı ya hani evi bembeyaz olan,onun junior versiyonu değil mi ya bu selen.çok benzettim ben.:44:

hangi konuya açacaksan o konunun başlığına tıklıyosun mesela yarışma programlarına giriyosun başlıkların sol üst köşesinde yeni konu aç butonu var oraya tıklayıp açabiliyosun canım

Kazanan kiz aylik 3000tl harciyormus onun icin bisey farketmemistir.

milletin önünde özel oluymuşş diğer uyuzlarda ağlıyorr amannn saçma sapan geldi bana

Bende çok saçma buldum. Özellikle diğerlerinin ağlamasını.
kamerayı gören şımarıyor ne ukala bi kızmış beee uyuz

Genelde kendi yarışacakları günden önce hoş, hanımhanımcık oluyorlar.
Yarıştıkları gün geneli şımarıp, saçmasapan bambaşka biri oluyorlar.

Kameranın karşısında bu hatunlar neden gıcık,şımarık,sırnaşık birşey oluyorlar hiç anlayamıyorum doğrusu
Birde gören dünyaca ünlü model sanır elbiselerin içinde çok komik oluyorlar doğrusu her biri Adriana Lima oluyor bir anda

Kizlar bir sorum var,kafayi yiycem.internette aradim taradim ama bir türlü bulamadim.hani bana hersey yakisirda arkada calan müzikler var ya,orada bir arapca sarki var.sözleri sanki böyle bisey:lem lemir yema gibi bisey.bayiliyorum o sarkiya,gerci kisacik dinletiyorlar ama cok güzel.Allahaskina bilen varsa sarkiyi buraya yazinda dinleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…