Bana Herşey Yakışır Kanal D

naza sinir oldum herkese kulp takıyor..o kendni ne sanıyorki..kişiliksiz gibi laflar kullanıyor..ayrıca puan verdikten sonra kameraya attığı bakışta fena..fesatlığını belli ediyor...

kendini beğenmişin önde gideni..ama beğenecek bişeyi yok..burnunu yaptırmasaymış belki daha güzelmiştir..nevinde yaptımış belli.ikisinin burnuda çok kötü olmuş...

ne şımarık bi kadın ya çok itici hareketleri,bu haftakileri hiç beğenmedim sadece dünkü sarışın kız hem hoş hem efendi

son gün diye 3leri verdiler cadolozlarhem kendileri veriyor puanları birbirlerine sonrada birinci olamayınca trip atıyolar eee siz yaptınızya aranızdan birini birinci

kızlar ne kıskanç yaa nevin hanımı yerden yere vurmuşlardı hele begüm taklidi bilmem nesini yaptı şimdi gitti nevine verdi oyunu amannnn bayanlarıın birbirini kıskanma huyundan nefret ediyorum,erkek olsa bu konuda kıskançlık yapmaz geneli

nevin hanım bugünkü yarışmacı için bi espri yaptı gülmekten öldüm ya.bugünkü yarışmacı eşiyle kavga ettiği zaman suç kendisindeyse ''gidiyorum yanına gönlünü alıyorum dudaklarımı büzüyorum kurbağa gibi'' dedi.kameraman da nevinle konuşurken bunu söyledi nevin hanım da ''napıyomuş sıçrıyor muymuş?''dedi.

dün yarışan kız lerzan mutluun kardeşi falan mı? esmer versiyonu bildiğiniz ses mes hepsi aynı ay içim gıcıkladı be

dün yarışan kız lerzan mutluun kardeşi falan mı? esmer versiyonu bildiğiniz ses mes hepsi aynı ay içim gıcıkladı be

Çok itici o kız ya. Konuşmasın o sussun otursun bir köşede 3 puan veren kadında okadar övdü nazar mazar muhabbeti yaptı. Kalktı 3 verdi. Kıskanç fesat

Ne fesat kadınlar ya. yüzüne şöylesin böylesin puanlamada 3 ver 4 ver. hesaaplamayıda yapamazlar bide. geçen hafta kadının biri esmer olan (elbiseside çok çirkindi hele o kelebek kolyesi daha bi çirkindi) ya bir eksik ya bir fazla söylüyordu. 4 işlem yapamayan zekaları almasınlar yarışmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…