Kizlar bir sorum var,kafayi yiycem.internette aradim taradim ama bir türlü bulamadim.hani bana hersey yakisirda arkada calan müzikler var ya,orada bir arapca sarki var.sözleri sanki böyle bisey:lem lemir yema gibi bisey.bayiliyorum o sarkiya,gerci kisacik dinletiyorlar ama cok güzel.Allahaskina bilen varsa sarkiyi buraya yazinda dinleyeyim.
Bayanlar yeni sezon tanımları dönmeye başladı
Paristeler acaba bundan sonra hep orda mı olacaklar yoksa çeşitli yerleri mi gezecekler
bugün başladı izleyen olmadımı kızlar aranızda
pariste çekimler ve haliye türk kızları
ama abşaından izleyemedim
sanki bugün kü bayan daha öncede yarışmış bu yarışmada
birde en son yetişemeyiceğim diye ağlıyordu sanki
ne oldu acaba sonu
evet canim önceki yarismalarda birinci olanlar yarisiyor parisde.
sonundada, boynunda detaylari olan siyah mini bir elbise aldi en son girdigi magzadan, aglaya aglaya indirimini yaptiridi 615�'ya indirdi elbisenin fiyatini, birde sacini kendisi yapti, ayakkabisininda bileginde inci gibi boncuklar vardi, cantasindada aynalar vardi toplamda 17 puan aldi.
evet canim önceki yarismalarda birinci olanlar yarisiyor parisde.
sonundada, boynunda detaylari olan siyah mini bir elbise aldi en son girdigi magzadan, aglaya aglaya indirimini yaptiridi 615€'ya indirdi elbisenin fiyatini, birde sacini kendisi yapti, ayakkabisininda bileginde inci gibi boncuklar vardi, cantasindada aynalar vardi toplamda 17 puan aldi.
kız güzel ama fazla şımartmışlar bunu burnuda estetik çok belli oluyor hareketleri soğuttu açıkçası
Aynen. Bir de bi damla ingilizce bilmiyor
yes no thank you dan baska bişey diyemiyor kıvranıyor kız çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?