Bana Herşey Yakışır Kanal D

Galiba "Douzi ft Taximan - Myriama" 'dan bahsediyorsun..

Bayanlar yeni sezon tanımları dönmeye başladı
Paristeler acaba bundan sonra hep orda mı olacaklar yoksa çeşitli yerleri mi gezecekler

Bayanlar yeni sezon tanımları dönmeye başladı
Paristeler acaba bundan sonra hep orda mı olacaklar yoksa çeşitli yerleri mi gezecekler

farklı illerden başvuru yeni başlamıştı ama pariste olması ilginç olmuşşş
oranın yerlileri mi yarışacak yoksa burdan alıp parise mi gidildi

bugün başladı izleyen olmadımı kızlar aranızda
pariste çekimler ve haliye türk kızları
ama abşaından izleyemedim
sanki bugün kü bayan daha öncede yarışmış bu yarışmada
birde en son yetişemeyiceğim diye ağlıyordu sanki
ne oldu acaba sonu

evet canim önceki yarismalarda birinci olanlar yarisiyor parisde.
sonundada, boynunda detaylari olan siyah mini bir elbise aldi en son girdigi magzadan, aglaya aglaya indirimini yaptiridi 615€'ya indirdi elbisenin fiyatini, birde sacini kendisi yapti, ayakkabisininda bileginde inci gibi boncuklar vardi, cantasindada aynalar vardi toplamda 17 puan aldi.

Birinci olanlar değil de,bir şekilde akılda kalanlar yarışıyor diye biliyordum ben.Mesela anaokulu öğretmeni olan kız adı Duygu muydu hatırlayamadım,o gelinlik haftasında yarışmıştı ve evlenme teklifi almıştı yarışmada.Bi kadında yarışırken düşmüş falan.Onları gösterdiler akılda kalanlar diye.
Bugün gerçekten güzeldi bence yarışmacı.Ama bayanlar hasetliğinden az puan veriyor.Az değil bu kadınlar haa

saol cnm teş. ederim
siyah mini diye diye aldı demekki

Biraz saçmalamışlar sanki
İstanbul hatta Türkiye bitti Paris kaldı
Açıkcası komik duruyo ingilizceleri bile zayıf Paris sokaklarında alışveriş yapıyorlar
Bugün yarışanın ing. çok da iyi değildi diğerlerini bilemiyeceğim ama bayanlardan biri evlenme teklifi alan değil mi
Kendileri Miami bile diyememişti nasıl olcak merak ediyorum

bugün aylin hanım keşke o beyaz elbiseyi alsaydı
çok yakışmıştı
kemer çanta ve ayakkabısıyla

bence tekstil ürünleri türkiyede paristen daha güzel bugünkü kadının elbisesini hiç beğenmedim ayrıca sürekli üzerinde büzüşüp durdu

aylin hanımın kendisinin bir beyaz elbisesi vardı hatta bir gün giyinmişti onu almak istiyorum. acaba nerde vardır.

kız güzel ama fazla şımartmışlar bunu burnuda estetik çok belli oluyor hareketleri soğuttu açıkçası

bu kız,duygu beni çok güldürdü bugün yaa :)) ingilizce sıfır,ağzını aça aça oh my god demeler,öğrendiklerini de yanlış telaffüz etmeler,kamera karşısında şımarıklıklar..nişanlısı olsam bu hallerini gördükten sonra bırakırdım bu kızı..kamera görünce mi böyle oluyorlar anlamadım ki..o kadar itici ve gülünç ki..insan kendini böyle rezil ediyormuş demek...gerçi kanalın da istediği bu reyting!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…