Bana Herşey Yakışır Kanal D

ay resmen kiskancliktan kadina dusuk puan verdi hepsi
hatun gayet zevkli giyindi halbuki
neyse cengizden kapti 10 puani

böyle rezillik olmaz ya,ekran karşısına çıkıyosun hadi biz tanımıyoruz da seni tanıyanlar war bu kadar da çirkeflik olmaz..yağla balla ama senin kazanmanı istemiyorum de..nerde adalet?küçük büyük herkes izliyor bu programı

Haksızlık yapıldı..Birinciliği hak eden bugünkü yarışmacıydı...

Her şeyi çok güzeldi...3 puan 4 puan ne yaaa

Ayıp be

bence cengiz abazoğlunuda puanlamaya dahil etmeliler bugünkü hanımın kıyafeti süperdi resmen fesatlıklarından haksızlık yaptılar

son gün herkes aldığı kıyafetle çıkınca içlerinde sakine kabak çiçeği gibi sırıttı o ne zevksizliktir yaaaa
bu bün künün de hakkını yedi ayrıca

İyi olmuşş ;bende onu istiyodumm
bugünkü bayanda hoşdu ama hanife öğrenci sevinsin garibimmm
ne kıyafetler ak-lır o paraya tanesi 5 tl den çantalar

kızlar son yarışmacı çok zarifti hakkını yediler neyse hanife kazandı öğrenciymiş

Son çıkan yarışmacı tam konsepte uygun giyinmişti giyinmese bile ben onu birinci seçerdim vala.Hakkını yediler..!

geçtiğimiz hafta yarışan sevda tavukçuoğlu muydu neydi.. yemekteyize de katılmıştı ve ordaki haliyle burdaki hali arasında ne kadar da fark var.. yüzünden tanıyabildim..

Nerlerdesin kıss artık izlemiyon heralde dedimm
Bu hafta şişman yok herhalde
38 beden sanırım bugünki

Nerlerdesin kıss artık izlemiyon heralde dedimm
Bu hafta şişman yok herhalde
38 beden sanırım bugünki

yok yok izledim anneme gitmiştim de giremedim pek ama izledim

bu hafta gene güzel şeyler görücez bence

36dır yaa 38 olamaz

bu haftaki hatunların hepsi ideal,şişman yok içlerinde..çekişmeli geçer diye bekliyorum ama bu haftanın konsepti ne orayı kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…