Bana Herşey Yakışır Kanal D

Yanlız Cengiz Abazoğlunun yorumlar süper.
"Bu hafta yarışan XXX hanımın vücüdu çok süper, ne giyse yakışır, kusursuz hatları var.. Teni,vucut orantıları harika.. "
Valla ben gitsem benim koca ya beni ya Cengizi vurur herhalde..

ben cengize bayılıyorum yaa
benim kocada duymasın

yyuuuuuhhh yaaaaa

bu kadın balık etliyse ben neyimmm

kıskandılar yaaa

azranın ağzına bi tane çakasım var

esmer olana cok gicik oldum. ayrica bugun yarisan kadina balik etli dediler)) bukadarda olmaz ya bide gobekli diyolar....

ayy bu haftadakiler cidden çok gıcıklar.. nasıl süzdüler ilk gördüklerinde birbirlerini azra zaten ayrı bir olay.. 23 yaşındaymış, 40 gibi gösteriyor.. ağzını da konuşurken çemcük çemcük yapmıyor mu, iki çakasım geliyor

her hafta aynı elbiseleri aynı takıcıları görüyorum memlekette farklı alışveriş merkezi yokmuş gibi aynı yerdeler bağdat caddesi nişantaşı modanın merkezi ama daral geldi
oylama konusuna gelince en düşük puan vermeye başladılar cengiz abazoğluda puan versin bu tarz olan bayanlar ....die yorum yapıyor ama etkisi olmuyor faydası dokunsun

aynen)))) benimdeee

geçtiğimiz hafta yarışan sevda tavukçuoğlu muydu neydi.. yemekteyize de katılmıştı ve ordaki haliyle burdaki hali arasında ne kadar da fark var.. yüzünden tanıyabildim..

aynen oydu ama orda kapalıydı zaten yarışmada kilolu olan bayan adını unuttum o söyledi sevda hanım rüyasında görüp 8 yıl kapalı kalmış diye. bende yüzünden ewnden we 4 çocuğndan hatrladım ama şok kapalıyken bir anda bu kadr açılması ilginç geldi kendi tercihi tabi.ama benmki hatrlayanlar olmuş yanılmamışım demkki

o azraa denen kız arkdaşımın arkadaşı aynı yerde oturuyoruz

kendini inanılmaz güzel sanıyo bi havalar bi havalar :)

benim muhabbetim olmadı ama muhabbeti sırf kendi güzelliği üzerineymiş:))

bana inanılmaz itici gelio

zaten tv de falan çıkıodu hep stand hostesliği mankenlik falan yapıodu.
neyine mankenlik yapıosa o çirkinlikle
çok ama çok itici sadece tipi deil konuşması tavırları ıyy

ayyy evet bende diyorum bu kızı nerde görüm ben daha öncee
su gibi programında trident cep telefonunu tnıtıyodularr
yerli malı yurdun malı,herkes trident kullanmalı diyodu,omuzlarını çalkalayarakk
çok gıcıkk ,konuşmaları filan tam bi kokoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayy delisin hatırladım bnde şimdi koptum

insan bu kadar çirkin ve iticiyken nasıl olurda kendine bu kadar güvenir:)

cirkin cesareti bundakii
uggly azra:)

ayy delisin hatırladım bnde şimdi koptum

insan bu kadar çirkin ve iticiyken nasıl olurda kendine bu kadar güvenir:)

cirkin cesareti bundakii
uggly azra:)

iki gündür kısa kısa baktım şu dudağında pembe ruj olan kızmı.

bu arada bugünkü nasıl giyindi kaç puan verdiler şu eleştiri kısımlarıyla puanlamayı izleyemiyorum işe gitmek zorunda kalıyorum azcık daha erken olsa tam öğlen arama ayarlayacam:)

bu arada bugünkü nasıl giyindi kaç puan verdiler şu eleştiri kısımlarıyla puanlamayı izleyemiyorum işe gitmek zorunda kalıyorum azcık daha erken olsa tam öğlen arama ayarlayacam:)

valla kim kaç puan verdi o kısmını kapattım
siyah jarse tulum giydi tek omuzlu
beyaz içlerinde simli şeriler olan beyaz etol giydi galiba tam orasını hatırlayamıyorum kızımla uğraşıyordum.saçlarını saldı fön çektirdi düzdü
kırmızı ruj,siyah portföy çanta,siyah çivi topuk platform ayakkabı giydi.baseninin üserine metallerle süslenmiş kemer taktı cengiz abazoğlu onu hiç beğenmedi.92 yılının modası o dedi.kemer bele takılmalıymış..öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…